header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De softwaremarkt zal groeien met een CAGR van 11,90% tegen 2032 | MRFR Rapport

Nov 22, 2023 7:00 PM ET

Softwaremarkt: Een uitgebreid overzicht

De softwaremarkt werd in 2022 geschat op een waarde van 576,9 miljard dollar. De softwaremarkt zal naar verwachting groeien van USD 645,6 miljard in 2023 tot USD 1.586,97 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 11,90% in de prognoseperiode (2023-2032). Automatisering van bedrijfsprocessen, digitalisering en toename van bedrijfsgegevens zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren.

Gratis voorbeeldbrochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11924

De belangrijkste bedrijven in de softwaremarkt zijn

  • IBM Corp.
  • McAfee Corp.
  • Norton
  • LifeLock Inc.
  • Microsoft
  • Oracle
  • SAP
  • Adobe Inc.
  • VMware Inc.
  • Block, Inc.
  • Intuit Inc.

Daarnaast zorgt de groeiende bezorgdheid over privacy en netwerkbeveiliging ervoor dat het bedrijf groter wordt. De COVID-19 pandemie heeft een positieve invloed gehad op de wereldeconomie. Tijdens COVID-19 kregen bedrijven het advies om softwareoplossingen en technieken voor de bescherming, opsporing en beperking van malware te ontwikkelen die de groei van de markt ondersteunden. Dit kwam door de groeiende bezorgdheid over cyberbedreigingen. Daarnaast werd telewerken de nieuwe norm en verhoogde de productiviteit, en overheidsfinanciering om een op technologie gebaseerde maatschappij te creëren stimuleerde de marktgroei. De belangrijkste doelstellingen van de software zijn het beschermen en beveiligen van individuele computerapparaten, informatiesystemen, online chatrooms, evenementen en netwerken.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreid inzicht in de markt.

Beveiligingssoftware voert verschillende taken uit, waaronder toegangscontrole, gegevens- en netwerkbeveiliging en bescherming tegen virussen, inbraken en andere beveiligingsrisico’s op systeemniveau. Door de eisen van werken op afstand is het gebruik van cyberbeveiligingssoftware toegenomen. Programmeurs bedenken zeer geavanceerde aanvalsplannen en -methoden. Dell Inc. heeft bijvoorbeeld in mei 2023 de beveiligingssoftware van zijn PowerStore3-opslagportfolio gewijzigd om bedrijven te helpen Zero Trust sneller in te voeren. Deze beveiligingsarchitectuur autoriseert alleen bewerkingen van bekende entiteiten en modellen. Met beveiligingsupdates kunnen organisaties voorkomen dat snapshots door onbevoegden worden gewijzigd of verwijderd voordat hun vervaldatum is verstreken. Het stelt storagebeheerders ook in staat om de toegang rechtstreeks vanuit Power Store te controleren om beveiligingsproblemen snel aan te pakken.

Segmentatie van de softwaremarkt

De segmentatie van de softwaremarkt naar type omvat applicatiesoftware, systeeminfrastructuursoftware, ontwikkelings- en implementatiesoftware en productiviteitssoftware. In 2022 domineerde het segment applicatiesoftware de wereldwijde markt.

De segmentatie van de softwaremarkt naar inzet omvat on-premises en cloudservices. In 2022 domineerde het on-premises segment de softwaremarkt.

Software Bedrijfsgrootte Informatie De segmentatie van de softwaremarkt op basis van bedrijfsgrootte omvat kleine en middelgrote ondernemingen en grote ondernemingen. In 2022 werd de softwaremarkt gedomineerd door het bedrijfssegment.

Segmentatie van de softwaremarkt op basis van verticale segmenten omvat IT & Telecom, BFSI, Retail, Overheid/Publieke sector, Energie & Nutsbedrijven, Gezondheidszorg en Overige. In 2022 domineerde het segment Overige de wereldwijde markt.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over softwaremarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/software-market-11924

Regionale analyse

Regionale weergaven van software De studie biedt regionale marktgegevens voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. In 2022 werd deze markt gedomineerd door de Noord-Amerikaanse softwaremarkt (45,80%). De expansie wordt gestimuleerd door het wijdverspreide gebruik van verschillende software en de hoogste inkomsten van de regio. De VS is een belangrijke speler op het wereldtoneel en heeft de softwaresector in grote mate ondersteund. Grote bedrijven en KMO’s in de regio breidden hun investeringen in softwareoplossingen uit, wat bijdroeg aan een aanzienlijke omzet. Daarom is de aanscherping van de regelgeving met betrekking tot informatiebeveiliging en privacy de drijvende kracht achter de groei van de regionale markt. In de komende jaren zal de regio Azië-Pacific naar verwachting een aanzienlijk marktpotentieel bieden. Daarnaast had de Amerikaanse softwaremarkt het grootste marktaandeel en was de Canadese softwaremarkt de snelst groeiende markt in de Noord-Amerikaanse regio.

Meest recente rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Websites: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Websites: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Software Market,Software Market Size,Software Market Share,Software Market Application,Software Market Analysis,Software Market Trends,Software Market Region,Software Market Research