header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor vertaaldiensten op basis van algoritmen zal tegen 2032 4019,8 miljoen dollar waard zijn, met een CAGR van 17,1% tussen 2023 en 2032

Nov 22, 2023 4:00 AM ET

Markt voor AI-ondersteunde vertaaldiensten:

In 2022 werd de waarde van de markt voor AI-ondersteunde vertaal diensten geschat op 832,6 miljoen dollar. Volgens voorspellingen zal de markt voor AI-ondersteunde vertaaldiensten groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 17,1% van USD 974,5 miljoen in 2023 tot USD 4.019,8 miljoen in 2032. De belangrijkste factoren die de marktexpansie stimuleren zijn de stijgende vraag naar inhoud in verschillende talen, de stijgende prijzen van traditionele vertaaldiensten en de vooruitgang in kunstmatige intelligentie (AI).

Dankzij de vooruitgang in AI-gebarenherkenning en spraakherkenning worden holografische interacties steeds realistischer en aantrekkelijker. Gebruikers kunnen holografische objecten of interfaces bedienen met spraakopdrachten of natuurlijke gebaren, waardoor holografische communicatie toegankelijker en gebruiksvriendelijker wordt in verschillende contexten, zoals instructies, virtuele vergaderingen en presentaties.

Kunstmatige intelligentie (AI) algoritmen maken holografische communicatiesystemen slimmer en beter in staat om gepersonaliseerde ervaringen te leveren. Door gebruikersgegevens en -voorkeuren te analyseren, kan AI holografische interacties en inhoud afstemmen op de behoeften van elke individuele gebruiker. Met behulp van klantgegevens kan AI bijvoorbeeld worden gebruikt in de detailhandel om holografische winkelervaringen op maat te maken.

AI-gestuurde tools maken het creëren en vergroten van holografische content gemakkelijker. Ontwerpers en artiesten kunnen sneller holografische personen, objecten of situaties creëren dankzij AI-gebaseerde software. Kunstmatige intelligentie kan worden gebruikt om holografische overlays in realtime toe te passen op live video-uitzendingen, waardoor de kwaliteit van de inhoud in sectoren als sportuitzendingen en entertainment verbetert. waardoor de omzet van de markt voor AI-ondersteunde vertaaldiensten toeneemt.

Klik hier voor het Premiumrapport

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven in de markt van AI-ondersteunde vertaaldiensten zijn:

 • AppTek
 • Wereldwijde Tooncommunicatie
 • Language I/O
 • Lilt
 • MemSource
 • ModelFront
 • RWS
 • SYSTRAN
 • Tarjama
 • Vertaald
 • TransPerfect
 • Unbabel
 • XTM Internationaal

Omvang van het rapport – Al-Enabled Translation Services Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2032

USD 4019,8 miljoen

CAGR tijdens 2023-2032

17.1%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie:

Online en offline diensten zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor AI-ondersteunde vertaaldiensten op basis van type dienst. In 2022 werd de markt geleid door de categorie internetdiensten.

Grote bedrijven en KMO’s zijn opgenomen in de toepassingsgerichte marktsegmentatie voor AI-ondersteunde vertaaldiensten. In 2022 werd de markt geleid door de sector grote ondernemingen.

Het rapport biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, uitgesplitst per regio. In 2022 had de Noord-Amerikaanse markt voor AI-ondersteunde vertaaldiensten een marktaandeel van 45,80%. Voor betere leerervaringen en geavanceerd onderzoek stellen onderwijsinstellingen en onderzoekscentra in Noord-Amerika de norm voor de implementatie van holografische communicatie. Dit omvat gezamenlijk onderzoek, STEM-onderwijs en wetenschappelijke visualisatieprojecten. Daarnaast had de markt voor AI-ondersteunde vertaaldiensten in de Verenigde Staten het grootste marktaandeel, terwijl de markt in Canada het hoogste groeipercentage had in het Noord-Amerikaanse continent.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) AI-ondersteunde vertaaldiensten markt- https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-enabled-translation-services-market-12208

Volgens voorspellingen zal de markt voor AI-ondersteunde vertaaldiensten in Azië-Pacific het snelst groeien tussen 2023 en 2032. De media- en entertainmentsectoren in het gebied groeien. Het gebruik van holografische communicatietechnologie verbetert de entertainmentervaring voor kijkers in themaparken, live-evenementen en virtuele concerten. Daarnaast had de AI-gebaseerde vertaaldienstenindustrie in China het grootste marktaandeel, terwijl de markt in India de snelste groei kende in het Aziatisch-Pacifisch gebied.

Gerelateerde rapporten:

Digital Content Market – De Digital Content Market zal naar verwachting groeien van USD 173,2 miljard in 2023 tot USD 282,3 miljard in 2032, met een CAGR van 6,30% tijdens de voorspellingsperiode 2023 – 2032.

Videostreaming softwaremarkt – De videostreaming softwaremarkt zal naar verwachting groeien van USD 5,49 miljard in 2023 tot USD 12,68 miljard in 2032, met een CAGR van 11,02% tijdens de prognoseperiode 2023 – 2032.

Quantum Cryptografie Markt – De Quantum Cryptografie Markt zal naar verwachting groeien van USD 7,91 miljard in 2023 tot USD 126,541 miljard in 2032, met een CAGR van 41,40% tijdens de voorspellingsperiode 2023 – 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Al-Enabled Translation Services Market,Al-Enabled Translation Services Market Growth,Al-Enabled Translation Services Market Insights,Al-Enabled Translation Services Market Demand,Al-Enabled Translation Services Market Analysis,Al-Enabled Translation Services Market Forecast,Al-Enabled Translation Services Market Trends,Al-Enabled Translation Services Market Size