header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De melasse markt: Een zoet succes met een uitgebreide analyse Groei van USD 20,533 miljard waarde en CAGR van 7,40%

Nov 24, 2023 11:00 AM ET

Melasse Markt

De waarde van de wereldwijde melassemarkt zal escaleren van USD 10,8 miljard in 2022 tot USD 20,533 miljard in 2032, met een groei van 7,40% CAGR tijdens de evaluatieperiode (2023-2032). De wereldwijde melassemarkt zal waarschijnlijk een gestage inkomstengroei laten zien. De groeiende vraag van voedingsmiddelen & dranken, chemicaliën, persoonlijke verzorging & cosmetica en geneesmiddelen zou de groei van de melasse markt stimuleren.

Melasse wordt voornamelijk gebruikt in de farmaceutische, persoonlijke en chemische industrie. De grote populariteit van melasse is echter te danken aan het gebruik ervan als alternatief voor suiker. Voedingsmiddelen & drank, persoonlijke verzorging, geneesmiddelen, diervoeding en andere bedrijven maken veel gebruik van melasse. Daarnaast wordt melasse ook gebruikt om corrigerende producten te maken, waardoor de omzet van de melasse markt wordt gestimuleerd.

De stijgende vraag naar melasse als alternatieve energiebron en in de farmaceutische en chemische industrie stimuleert de marktinkomsten. Ook de snelle technologische vooruitgang in de industriële sector en overheidsinitiatieven zijn belangrijke factoren die de groei van de markt stimuleren. Het ondersteunende overheidsbeleid en de industrialisatie in opkomende landen zullen de melassemarkt de komende jaren helpen bloeien.

Gratis sample rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7007

Melasse markt – Analyse van de concurrentie

De markt voor melasse is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van veel grote en kleine spelers. Deze spelers nemen strategische initiatieven zoals partnerschappen, overnames, expansie en de lancering van producttechnologieën om een voorsprong te krijgen op hun concurrenten.

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de melassemarkt zijn onder andere B & G Foods, Inc. (VS), Michigan Sugar Company (VS), Malt Products Corporation (VS), Westway Feed Products LLC (VS), B & G Foods, Inc. (VS), Good Food Inc. (VS), The Archer Daniels Midland Company (VS), Crosby Molasses Co Ltd. (Canada), Cora Texas Manufacturing Co Ltd. (Canada), Crosby Molasses Co Ltd. (Canada), Cora Texas Manufacturing Co Ltd. (Canada), Crosby Molasses Co Ltd. (Canada), Crosby Molasses Co Ltd. (Canada), Crosby Molasses Co. (Canada), Cora Texas Manufacturing Company, LLC (VS), Sweet Harvest Foods Inc. (VS), E D & F Man Holdings Limited (VK) en Domino Specialty Ingredients (VS), onder andere.

Wereldwijde melasse markt – Segmentatie

Het rapport is onderverdeeld in bronnen, typen, categorieën, toepassingen en regio’s. Het bronsegment is onderverdeeld in suikerriet, suikerbieten en andere. Het type segment is onderverdeeld in licht, donker, zwart zaad en andere. Het segment van de categorie is onderverdeeld in biologisch en conventioneel. Het toepassingssegment is onderverdeeld in diervoeder, voedsel en dranken, biobrandstof en andere. Per regio is de melasse markt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Wereldwijde melasse markt – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde melasse markt. De groeiende populariteit van melasse als alternatief voor suiker in voedingsmiddelen en dranken is de drijvende kracht achter de groei van de markt. De groeiende vraag naar melasse als verdikkingsmiddel, met name in bakkerijproducten en zoetwaren, ondersteunt het marktaandeel van de regio. Daarnaast stimuleert het toenemende verbruik van melasse in de productie van dranken zoals rum en pils de marktomvang.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/molasses-market-7007

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws

Op 29 januari 2023 kondigde Radico Khaitan Limited aan dat het zijn melassefabriek in Rampur heeft omgebouwd tot dual feed en is begonnen met bottelen in zijn fabriek in Sitapur. De succesvolle ingebruikname van deze dual feed fabriek in Rampur, Uttar Pradesh, zal het bedrijf zelfvoorzienend maken in het opvangen van de stroombehoefte door voornamelijk biobrandstoffen te gebruiken. Het bedrijf besloot om zijn 140 KLPD melassefabriek in februari 2022 om te zetten in dual feed om te voldoen aan de groeiende vraag naar hoogwaardige ENA op basis van graan voor zijn premiumproducten.

Gerelateerde rapporten

Onderzoeksrapport over de markt voor medicinale paddenstoelen Informatie per type (Reishi, Maitake, Shiitake, Chaga, Cordyceps, Turkey Tail en andere typen), per vorm (vers, gedroogd en andere vormen), per functie (antioxidant, immuunversterker, antikankermiddel, huidverzorging en andere functies) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Cocoa Butter Alternatives Market Research Report Informatie per type (Cacaoboter-equivalenten, Cacaobotervervangers en Cacaobotervervangers), per bron (Shea, Sal, Kokum & mangopit en Illipe & palmpitstearine), Per Toepassing (Bakkerijproducten & Snoepgoed, Zuivelproducten & Diepvriesdesserts, Zoete & Hartige Snacks, en Dips, Sauzen en Dressings), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten tevoorzien van onderzoek vanoptimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Molasses Market,Molasses Industry,Global Molasses Market,Molasses Market Research,Molasses Market Analysis,Molasses Market Size,Molasses Market Research Report,Molasses Market Forecast,Molasses Market Trends,Molasses Market Growth