header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Schijnend licht op de markt van UV-uithardende harsen en geformuleerde producten: Een uitgebreide analyse en toekomstperspectieven

Nov 26, 2023 8:00 PM ET

Overzicht

De onderzoeksrapporten van MRFR impliceren dat in de “UV Geneesbare Harsen en Geformuleerde Producten Markt Research Report Information by Region, Application, and Composition – Forecast Till 2032″, de markt van UV-uithardende harsen en geformuleerde producten naar verwachting aanzienlijk zal groeien tijdens de waarderingsperiode van 2022 tot 2032 met een aanzienlijke CAGR van bijna 14,00%. De studienota’s bieden zelfs voorspellingen met betrekking tot de groeiende inkomsten van de wereldwijde markt, die waarschijnlijk een markt van USD 12,68 miljard zal bereiken tegen het einde van 2032. Volgens de rapporten werd de markt in 2022 gewaardeerd op bijna 3,9 miljard dollar.

Markt

De wereldwijde industrie van UV-uithardende harsen en geformuleerde producten heeft de laatste tijd een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De belangrijkste parameter die een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de betere prestatie van uithardbare harsen en de verminderde vluchtige organische stoffen en reactieve verdunning.


Download hier een gratis exemplaar van het rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/863


Analyse van de concurrentie

De lijst van de prominente deelnemers op de wereldwijde markt voor UV-uithardende harsen en geformuleerde producten bevat spelers zoals:

  • IGM Harsen (Nederland)
  • BASF SE
  • Alberdingk Boley GmbH
  • Wanhua Chemical Group Co.
  • Showa Denko Materials Co.
  • Covestro AG
  • Miwok Specialty Chemical Co. Ltd.
  • Alberdingk Boley GmbH
  • Allnex Nederland B.V
  • Onder andere.


Markt U.S.P. Gedekt

Drivers van de markt

De wereldwijde industrie van UV-uithardende harsen en geformuleerde producten heeft de laatste tijd enorme vooruitgang geboekt. De belangrijkste parameter die een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, zijn de betere prestaties van uithardbare harsen en de verminderde vluchtige organische stoffen en reactieve verdunning. Bovendien wordt de toenemende vraag naar duurzame en milieuvriendelijke producten wereldwijd ook beschouwd als een van de vitale aspecten die zorgen voor een toename van de wereldwijde marktprestaties. Bovendien wordt verwacht dat de groeiende toepassing van 3D-printtechnologieën in combinatie met het toenemende gebruik als printmateriaal in stereolithografie (SLA) en digitale lichtverwerking (DLP) 3D-printtechnologieën de ontwikkeling van de wereldwijde markt in de komende jaren zal stimuleren.

Beperkingen in de markt

Aan de andere kant kunnen verschillende parameters een negatieve invloed hebben op de ontwikkeling van de wereldwijde markt voor UV-uithardende harsen en geformuleerde producten. Een van de belangrijkste parameters die de vooruitgang van de prestaties van de wereldwijde markt beperken, zijn de hoge grondstofprijzen.


COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis van COVID-19 heeft meer dan 200 landen wereldwijd getroffen. De pandemie heeft een zware impact gehad op de meeste industriële sectoren omdat ze ertoe geleid heeft dat verschillende regeringen gedeeltelijke of volledige lockdowns hebben opgelegd in de meeste delen van de wereld. Het tekort aan arbeidskrachten, de verstoring van het toeleveringsnetwerk, het tekort aan grondstoffen en de schommelingen in de prijzen van transportkeuzes hebben een groot inkomstenverlies veroorzaakt in de wereldwijde markt voor UV-uithardende harsen en geformuleerde producten. Er wordt echter verwacht dat de snelle bevolkingsgroei en de snelle vaccinatiegraad over de hele wereld de ontwikkeling van de wereldwijde markt voor UV-uithardende harsen en geformuleerde producten de komende jaren positief zullen beïnvloeden.

KOOP nu hier @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=863

Segmentanalyse

Van alle producten heeft het segment voor houten & papiercoatings in 2022 de leiding op de wereldwijde markt voor UV-uithardende harsen en geformuleerde producten. Het belangrijkste aspect dat een stijging in de prestaties van het marktsegment veroorzaakt, zijn hun superieure prestatie-eigenschappen en milieuvoordelen. Gezien de voordelen die deze coatings bieden, worden ze op grote schaal toegepast in verschillende auto-, luchtvaart- en elektronicatoepassingen.

Van alle samenstellingen heeft het oligomerensegment in 2022 de leiding op de wereldwijde markt voor UV-uithardende harsen en geformuleerde producten. Het belangrijkste aspect dat een stijging in de prestaties van het marktsegment veroorzaakt, is de bulk van de fysische eigenschappen van de uitgeharde hars.


Regionale analyse

De wereldwijde markt voor elektronicagrade isopropylalcohol wordt geanalyseerd voor vijf grote geografische gebieden: Zuid-Amerika, Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika, Europa en Noord-Amerika.

De onderzoeksdocumenten van MRFR impliceren dat de Noord-Amerikaanse regio de leidende plek in de wereldwijde industrie van UV-uithardende harsen en geformuleerde producten in 2022 heeft veroverd met de grootste bijdrage van bijna 45,80 procent. De regio staat bekend om de aanwezigheid van belangrijke expansiepartners zoals Mexico, de VS en Canada. Het belangrijkste aspect dat de expansie van de regionale markt voor UV-uithardende harsen en geformuleerde producten ondersteunt, is de stijgende vraag vanuit verschillende industrieën, zoals drukkerijen, elektronica en de auto-industrie. Bovendien zal de toenemende nadruk op milieuregelgeving en duurzame productieprocessen de groei van de regionale markt de komende jaren waarschijnlijk versterken.

De Europese regio zal de komende jaren de tweede plaats innemen in de wereldwijde industrie van UV-uithardende harsen en geformuleerde producten. De regio staat bekend om de aanwezigheid van belangrijke expansiepartners zoals Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. De belangrijkste parameters die de regionale marktexpansie ondersteunen, zijn de strenge regelgeving in de regio met betrekking tot VOC-emissies, de stijgende vraag van de verpakkingsindustrie en de auto-industrie, en het toenemende gebruik van UV-uithardende harsen en geformuleerde producten bij de productie van elektrische voertuigen.

Blader door meer actuele marktrapporten:


Ramen en Deuren Markt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/windows-doors-market-11996

Geschuimde kunststoffen markt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/foamed-plastics-market-12012

Markt voor Cannabisverpakkingen

https://www.marketresearchfuture.com/reports/cannabis-packaging-market-12051

Katoen Garen Markt

https://www.wutsi.com/read/65375/cotton-yarn-market-growth-revenue-size-trends-and-factors-share-analysis-forecast-till-2030

Ketonen markt

https://daddycow.com/blogs/view/3851

Markt voor gekoelde vrachtwagenverhuur https://nodulr.com/read-blog/4378

Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  UV Curable Resins and Formulated Products Market,UV Curable Resins and Formulated Products Market share,UV Curable Resins and Formulated Products Market size,UV Curable Resins and Formulated Products Market trends,UV Curable Resins and Formulated Products Market analysis,UV Curable Resins and Formulated Products Market research,UV Curable Resins and Formulated Products industry,UV Curable Resins and Formulated Products Market forecast,UV Curable Resins and Formulated Products Market growth