header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De visoliemarkt zal tijdens de prognoseperiode (2023 en 2030) met een CAGR van 5,60% groeien

Nov 27, 2023 1:00 PM ET

Visolie, een rijke bron van omega-3 vetzuren afkomstig uit het weefsel van vette vis, heeft zich ontpopt als een belangrijke speler op de wereldwijde gezondheids- en wellnessmarkt. Dankzij de vele voordelen voor de gezondheid heeft de visoliemarkt in de loop der jaren een gestage groei doorgemaakt. Dit artikel geeft een overzicht van de visoliemarkt, onderzoekt de drijvende krachten achter de expansie, identificeert mogelijkheden voor verdere groei, onderzoekt de beperkingen en uitdagingen voor de industrie en gaat dieper in op marktsegmentatie en regionale analyse.

De omvang van de visoliemarkt werd in 2022 geschat op USD 14,9 miljard. De visoliemarkt zal naar verwachting groeien van USD 15,73 miljard in 2023 tot USD 21,82 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,60% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

Overzicht:

Visolie, gewonnen uit soorten zoals makreel, zalm, haring en tonijn, staat bekend om zijn hoge gehalte aan essentiële omega-3 vetzuren, waaronder eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). Deze vetzuren worden in verband gebracht met verschillende gezondheidsvoordelen, zoals cardiovasculaire gezondheid, cognitieve functie en ontstekingsremmende eigenschappen.

Bestuurders:

Toenemend bewustzijn van gezondheidsvoordelen: Het groeiende bewustzijn onder consumenten over de positieve invloed van omega-3 vetzuren op de gezondheid is een belangrijke drijfveer voor de visoliemarkt. Het verband tussen omega-3 vetzuren en de gezondheid van het hart is duidelijk aangetoond, wat de vraag naar visoliesupplementen stimuleert.

Toenemende incidentie van chronische ziekten: De toenemende prevalentie van chronische ziekten, zoals hart- en vaatziekten, heeft geleid tot een stijging van de vraag naar nutraceuticals en voedingssupplementen, waaronder visolie. Omega-3 vetzuren staan bekend om hun rol bij het voorkomen en beheersen van verschillende gezondheidsaandoeningen.

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6584

Kansen:

Toenemende toepassingen in functionele voedingsmiddelen: De integratie van visolie in functionele voedingsmiddelen en dranken biedt een lucratieve kans voor marktgroei. Fabrikanten zijn op zoek naar innovatieve manieren om visolie op te nemen in producten zoals verrijkte ontbijtgranen, yoghurt en dranken, om zo tegemoet te komen aan gezondheidsbewuste consumenten.

Groeiende aquacultuursector: De uitbreiding van de aquacultuurindustrie draagt bij aan een grotere productie van visolie. Naarmate de visteelt groeit, neemt ook de beschikbaarheid van grondstoffen voor de extractie van visolie toe, wat marktspelers de kans biedt om hun productiecapaciteit te vergroten.

Beperkingen en uitdagingen:

Zorgen over duurzaamheid: Overbevissing en zorgen over de duurzaamheid van de visserij zijn belangrijke uitdagingen voor de visolie-industrie. Duurzame inkoopmethoden en certificeringen zoals MSC (Marine Stewardship Council) worden essentieel voor bedrijven om milieukwesties aan te pakken en het vertrouwen van de consument te behouden.

Volatiliteit in grondstofprijzen: De visoliemarkt is kwetsbaar voor schommelingen in de prijzen van grondstoffen, zoals vis. Prijsschommelingen kunnen invloed hebben op de productiekosten en daarmee op de winstmarges van zowel producenten als fabrikanten.

Marktsegmentatie:

De visoliemarkt kan worden gesegmenteerd op basis van producttype, toepassing en distributiekanaal.

Producttype:

Visoliecapsules

Visolie Vloeibaar

Visolie Poeder

Toepassing:

Voedingssupplementen

Geneesmiddelen

Functionele voedingsmiddelen en dranken

Diervoeding

Distributiekanaal:

Supermarkten/Hypermarkten

Online detailhandel

Speciaalzaken

Overige

Regionale analyse:

De visoliemarkt is geografisch divers en de belangrijkste regio’s zijn Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. De regio Azië-Pacific, aangedreven door landen als China en India, zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de stijgende vraag naar voedingssupplementen en het toenemende bewustzijn van de voordelen voor de gezondheid.

De belangrijkste bedrijven op de visoliemarkt zijn

Oceana Group Limited (Zuid-Afrika), TripleNine Group (Denemarken), Sarma Fish SARL (Marokko), FMC Corporation (VS), Blueline Foods (India) Pvt. Ltd (India), Olvea Fish Oils (Frankrijk)

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/fish-oil-market-6584

COVID-19 Analyse

De Covid-19 epidemie in 2020 heeft de vraag naar contactloze biometrische diensten op luchthavens doen toenemen omdat ze identiteit en verificatie bieden zonder enige fysieke aanraking. Contactloze biometrische diensten zorgen voor een snelle en nauwkeurige identificatie en beperken tegelijkertijd de blootstelling. Daarnaast heeft de pandemie luchthavenbeheer gedwongen om contactloze biometrische apparatuur voor thermische controle te implementeren om de toelating van passagiers te controleren door het meten van de lichaamstemperatuur. Gedurende de verwachte periode wordt verwacht dat de sector van contactloze biometrische diensten op luchthavens zal blijven groeien. Luchthavens over de hele wereld implementeren snel contactloze biometrische diensten, waaronder gezichtsherkenning, stemherkenning, & 3D geavanceerde vingerafdrukherkenning.

Gerelateerde rapporten:

Potato Starch Market Research Report InCategorisering per producttype (Native, Modified), per categorie (Organic, Regular), per eindgebruiker (Residential, Commercial), per toepassing (Food & Beverages, Paper Industry, Others), per distributiekanaal (B2B, B2C) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Sesamzaad Marktonderzoeksrapport Informatie Per Producttype (Wit, Zwart, Andere), Per Categorie (Organisch, Conventioneel), Per Toepassing (Voedingsmiddelen, Farmaceutische Producten, Voedingsstoffen, Personeelszorg), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Voorspelling Tot 2030

VooruitzichtenAmerikaanse diervoedermarkt (2018 tot 2032)

Marktvooruitzichten voor papieren bekers in de V.S. (2018 tot 2032)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America