header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor slaapcabines op luchthavens zal tegen 2030 USD 93,7 miljoen bereiken met een CAGR van 4,6% De toename van vertragingen in vluchten en lange tussenstops zal de groei van de sector stimuleren

Nov 28, 2023 5:00 PM ET

Overzicht van de markt voor luchthavenbiometrie:

De markt voor slaapcabines op luchthavens zal tegen 2030 uitkomen op USD 93,7 miljoen met een CAGR van 4,6%, volgens het recente rapport van Market Research Future.

Drivers:

Toename van vluchtvertragingen en lange tussenstops stimuleren de marktgroei

Het aantal lange tussenlandingen & vluchtvertragingen zal naar verwachting toenemen, wat zal leiden tot een stijging van de vraag naar slaapcabines op luchthavens over de hele wereld. De frequentie van annuleringen, vertragingen of langere tussenlandingen van vliegtuigen is de afgelopen jaren toegenomen in combinatie met een wereldwijde groei van het aantal reizigers. Passagiers die al een lange reis achter de rug hebben als ze van veraf komen, kunnen dergelijke situaties als vermoeiend ervaren. Zulke mensen vinden het broodnodige comfort in slaapcabines.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6028

Belangrijkste spelers:

Eminente spelers uit de industrie die in het rapport over de wereldwijde markt voor luchthavenslaapcontainers aan bod komen, zijn GoSleep (VS), Sleepbox (VS), SnoozeCube (V.A.E.), Napcabs (Duitsland), Minute Suites (VS), 9hours (Japan), JetQuay (Singapore), Snooze At My Space (India), MetroNaps (VS), YOTEL (V.K.) en zzzleepandgo (Italië).

Mogelijkheden:

Stijging van prijsbewuste reizigers biedt grote kansen

Een andere belangrijke factor in de sector is het groeiende aantal reizigers dat kostenbewust is. Door de hoge kosten voelen veel mensen zich niet op hun gemak om extra geld te betalen voor een hotel buiten een luchthaven tijdens lange tussenstops. Luchthavenslaapcontainers bieden in deze omstandigheden een praktisch alternatief. De mogelijkheden voor gemak en tijdsbesparing van de pods hebben zich ontwikkeld tot een sterk verkoopargument op de markt. Het gemak om het luchthaventerrein niet te hoeven verlaten en de optie om een service te kiezen die in de buurt van de terminal ligt, komt de markt ten goede.

Beperkingen en uitdagingen:

Hoge initiële installatiekosten als marktbeperking

De hoge initiële installatiekosten, de behoefte aan zwaar onderhoud en de naleving van strikte regelgeving met betrekking tot elektrische componenten kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren. Daarnaast kan ook de COVID-19 impact de marktgroei belemmeren.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/airport-sleeping-pods-market-6028

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor luchthavenslaapcontainers is onderverdeeld op basis van product, verblijfsduur en type luchthaven.

Per producttype zal eenpersoonsbezetting de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Bij de verblijfsuren zal minder dan 2 uur de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Wat het type luchthaven betreft, zal internationaal tijdens de prognoseperiode de markt aanvoeren.

Regionale analyse:

Noord-Amerika leidt de markt voor slaapcabines voor luchthavens

De markt zal naar verwachting worden gedomineerd door Noord-Amerika en het grootste aandeel hebben. De groei van de markt in dit gebied wordt gestimuleerd door het stijgende aantal luchtreizigers en de verbeterde economie. De behoefte aan slaapcabines op een aantal grote luchthavens in de VS en Canada – de eerste ontvangt dagelijks miljoenen passagiers – zal de wereldwijde markt voor slaapcabines op luchthavens in Noord-Amerika waarschijnlijk explosief doen groeien. Het bestaan van verschillende bedrijven die baanbrekende bijdragen leveren aan de sector zou de lokale markt ten goede kunnen komen.

APAC zal een bewonderenswaardige groei doormaken in de markt voor slaapcabines voor luchthavens:

Door de groeiende bevolking in de regio, de opkomst van low-cost luchtvaartmaatschappijen en de toeristische boom in landen als Zuid-Korea, Japan en Zuidoost-Azië zal de regio Azië-Pacific naar verwachting het op één na grootste marktaandeel hebben. Door een toename van slimme stadsinitiatieven, een toename van het passagiersverkeer en een zich ontwikkelende reis- en toerismesector in opkomende landen zoals India, China en Japan, zal de markt in Azië en de Stille Oceaan met de hoogste CAGR ter wereld groeien.

Gerelateerde rapporten:

Nap Capsules Market Research Report Information Per Product Type (Compacte Dutcapsule, Enkele Dutcapsule, Dubbele Dutcapsule en Meervoudige Dutcapsule), Per Industrie (Ziekenhuizen, Kantoren, Luchthavens en Academische Instituten), Per Kanaal (Directe Verkoop en Distributeur) En Per Regio (Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030.

Marktonderzoeksrapport commerciële bagageafhandelingssystemen voor luchthavens, per luchthavenklasse (A, B en C), per technologie (streepjescode en RFID), per service (zelfbediening en assistentie), per type (transportbanden en voertuigen met bestemmingscode) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Informatie overmarktonderzoek luchthavenbeheer per component, luchthavengrootte, toepassing en regio – marktvoorspelling tot 2030

Airport Biometrics Market Research Report Informatie per Component, Technologie en Regio Marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Airport Sleeping Pods Market,Airport Sleeping Pods Market Forecast,Airport Sleeping Pods Market Growth,Airport Sleeping Pods Market Trends,Airport Sleeping Pods Market Size,Airport Sleeping Pods Market Segments