header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Elegantie in evolutie: Onthulling van de markt voor luxekleding met significante groei van CAGR van 3,23% prognose

Dec 5, 2023 11:00 AM ET

Marktoverzicht luxekleding

In 2022 werd de waarde van de markt voor luxekleding geschat op USD 97,23 miljard. De markt voor luxe kleding zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 3,23% van USD 111,45 miljard in 2023 tot USD 139,2 miljard in 2030. De markt groeit door het groeiende aantal werkende vrouwen en de stijgende tendens om geld uit te geven aan luxeproducten. Bovendien groeit de sector door de uitgebreide penetratie van sociale-mediamarketing.

De betrokkenheid van vrouwen bij de beroepsbevolking in het Verenigd Koninkrijk is door de jaren heen veelbelovend gebleken en het Office for National Statistics meldt dat de beroepsbevolking van het land in 2021 2 miljoen meer vrouwen telt dan in 2020. Het aantal vrouwen in leidinggevende functies, zoals managers, hogere ambtenaren en directeuren, is sinds 2010 met 25% gestegen. Bovendien is een van de snelst groeiende demografische groepen van werkende vrouwen in het Verenigd Koninkrijk de leeftijdsgroep 16-24 jaar.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11938

Er wordt verwacht dat het aantal werkende vrouwen de komende jaren zal toenemen als gevolg van een aantal overheidsinitiatieven, waaronder meer financiering voor arbeidsbureaus via het Department for Work and Pensions (DWP) en ondersteunende diensten voor kinderopvang. De trends in de bevolkingsgroei van werkende vrouwen in verschillende geïndustrialiseerde economieën, zoals Canada, Duitsland, Frankrijk, Japan, Finland en Denemarken, waren vergelijkbaar. Het aantal werkende vrouwen in Canada steeg bijvoorbeeld met 14,62% tussen 2011 en 2021.

Het aantal werkende vrouwen stijgt en dit betekent dat er meer van hun inkomen beschikbaar is voor luxe aankopen zoals kleding, accessoires en handtassen. Als gevolg hiervan heeft het groeiende aantal werkende vrouwen een gunstige invloed op de groei van de markt.

De belangrijkste bedrijven op de markt voor luxekleding zijn onder andere.

LVMH

Chanel Limited

Christian Dior SE

Hermès Internationale S.A

Yves Saint Laurent SAS

Prada S.p.A.

Ralph Lauren

Kering Holland N.V.

PVH Corp.

Dolce & Gabbana S.r.l.

Segmentatie

De markt voor luxe kleding is onderverdeeld op basis van het soort luxe kleding en bestaat uit accessoires, tassen, schoenen en kleding.

De markt voor luxekleding is onderverdeeld op basis van consumentencategorieën, waaronder babyboomers, generatie Z, millennials, generatie alfa en generatie X.

De segmentatie van de markt voor luxekleding op basis van geslacht omvat zowel mannen als vrouwen.

De wereldwijde marktgegevens voor luxekleding zijn opgesplitst in online en offline segmenten op basis van het distributiekanaal.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/luxury-apparel-market-11938

Regionale analyse

Per regio is het rapport bestudeerd door de wereldwijde markt te segmenteren in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Met een verwacht marktaandeel van USD 35,82 miljard in 2022 heeft de markt voor luxekleding in Azië-Pacific het grootste aandeel. Dit is vooral te danken aan het feit dat de dichtstbevolkte landen in dit gebied China, India en Japan zijn, evenals aan het feit dat de Gen Z en millennials in deze landen steeds welvarender worden, wat hun voorkeur voor een verscheidenheid aan luxe goederen, waaronder luxe kleding, positief beïnvloedt. In 2022 zou het aantal Gen Z-consumenten in de Chinese sector voor luxekleding bijvoorbeeld meer dan 300% hoger liggen dan in de VS. Bovendien is de rijkdom van generatie Z toegenomen als gevolg van het één-kind-beleid van het land. Dankzij de sterke penetratie van e-commerce verkoopkanalen in het land en de verbeterde positie op de ranglijst van gemakkelijk zakendoen (63 in 2022 vergeleken met 142 in 2014), is de Indiase markt voor luxe kleding een ander land met een hoog potentieel dat meer investeringen aantrekt van westerse luxemerken.

Gerelateerde rapporten

Onderzoeksrapport Slaapkussens per type (veren slaapkussens, donzen slaapkussens, traagschuim slaapkussens en microbolletjes slaapkussens), per eindgebruik (woningen en winkels), per distributiekanaal (winkels en niet-winkels) en per regio (Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Coffee Machines Market Research Report Information Per Type (Filter Koffiemachines, Capsules of Pod Koffiemachines, Traditionele Espresso Machine en Bean-To-Cup Koffiemachines), Technologie (Handmatig, Semi-Automatisch, en volledig geautomatiseerd), Eindgebruiker (Residential, Commercieel, Kantoor, en Hotels & Restaurants), Distributiekanaal (Speciaalzaken, Hypermarkten & Supermarkten, Online Stores, Anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Luxury Apparel Market Size,Luxury Apparel Market Share,Luxury Apparel Market Type,Luxury Apparel Market Application,Luxury Apparel Market Region,Luxury Apparel Market Research,Luxury Apparel Industry