header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor precisiefermentatie-ingrediënten stijgt tot 46,6 miljard USD in 2032, met een opmerkelijke CAGR van 44,50% tussen 2023 en 2032.

Dec 6, 2023 5:32 PM ET

Marktoverzicht

In 2022 werd de omvang van de markt voor precisiefermentatie-ingrediënten geschat op 1,7 miljard dollar. Volgens voorspellingen zou de markt voor precisiefermentatie-ingrediënten groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 44,50% van USD 2,4 miljard in 2023 tot USD 46,6 miljard in 2032. De belangrijkste factoren die de expansie van de markt stimuleren zijn de toenemende acceptatie van plantaardige diëten en de stijgende vraag van consumenten naar duurzame vervangers.

Mensen worden zich steeds meer bewust van hun invloed op het milieu en zijn op zoek naar manieren om het gebruik van hulpbronnen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Ingrediënten voor precisiefermentatie bieden een effectieve en duurzame manier om een verscheidenheid aan chemische stoffen te produceren die worden gebruikt in voedingsmiddelen, dranken, farmaceutische en cosmetische toepassingen.

De techniek waarbij micro-organismen worden gebruikt om bepaalde componenten te produceren via gecontroleerde fermentatieprocessen staat bekend als precisiefermentatie. Traditionele landbouwmethoden, zoals landbouw of extractie op basis van dieren, vereisen meestal enorme hoeveelheden land, water en energie. Deze techniek maakt deze methoden overbodig. Componenten van precisiefermentatie kunnen bedrijven helpen hun ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Precisiefermentatie maakt het ook mogelijk om materialen te produceren die duur of moeilijk te verkrijgen zouden zijn met conventionele middelen. Dit opent mogelijkheden voor innovatieve productcreatie, waardoor zowel fabrikanten als klanten meer alternatieven krijgen.

Een andere factor die de markt voor precisiefermentatie-ingrediënten stuwt, is de toenemende acceptatie en het gebruik van plantaardige en alternatieve eiwitbronnen.

De vraag naar plantaardige ingrediënten die de smaak, textuur en het voedingsprofiel van dierlijke producten kunnen evenaren, neemt toe naarmate meer mensen kiezen voor vegetarische, veganistische en flexitarische diëten. Voor de productie van deze materialen biedt precisiefermentatie een schaalbaar en duurzaam alternatief voor conventionele landbouw en veeteelt.

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12420

Segmentatie

Gist, algen, schimmels en bacteriën maken deel uit van de segmentatie van de markt voor precisiefermentatie-ingrediënten op basis van microorganismen.

Wei- en caseïne-eiwit, eiwit uit eieren, collageeneiwit, heemeiwit, enzymen en andere ingrediënten maken deel uit van de marktsegmentatie van precisiefermentatie-ingrediënten op basis van ingrediënten. De markt bestaat voornamelijk uit wei- en caseïne-eiwit.

De segmenten voedingsmiddelen en dranken, farmaceutica, cosmetica en andere zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor precisiefermentatie-ingrediënten op basis van ingrediënten.

De componenten van precisiefermentatie Zeevruchten en vleesproducten, zuivelvervangers, eivervangers en andere producten zijn opgenomen in de marktsegmentatie op basis van voedsel- en dranktoepassingen. Het grootste deel van de markt wordt gevormd door de vlees- en visproducten divisie.

Regionale analyse

Het rapport biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, uitgesplitst per regio. De markt wordt gedomineerd door Noord-Amerika vanwege de toenemende vraag van deze regio naar plantaardige en duurzame producten. De Verenigde Staten zijn de grootste markt in de regio en de markt is onderverdeeld in de Verenigde Staten en Canada. Bovendien stijgt de behoefte aan plantaardige vleesvervangers in de regio. Door de toegenomen vraag naar zuivelproducten zoals kaas en plantaardige melk, groeit de markt voor zuivelalternatieven ook snel.

Belangrijke spelers in de markt voor precisiefermentatie-ingrediënten zijn onder andere

geltor inc.,

Imagindairy Ltd,

Change Foods,

Eden Brew,

Impossible Foods Inc,

Motif Foodworks, Inc,

Nourish Ingredients,

Shiru Inc,

FUMI-ingrediënten,

Perfect Day Inc.

Volledig verslag @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/precision-fermentation-ingredients-market-12420

COVID-19 Analyse

De Covid-19 epidemie in 2020 heeft de vraag naar contactloze biometrische diensten op luchthavens doen toenemen omdat ze identiteit en verificatie bieden zonder enige fysieke aanraking. Contactloze biometrische diensten zorgen voor een snelle en nauwkeurige identificatie en beperken tegelijkertijd de blootstelling. Daarnaast heeft de pandemie luchthavenbeheer gedwongen om contactloze biometrische apparatuur voor thermische controle te implementeren om de toelating van passagiers te controleren door het meten van de lichaamstemperatuur. Gedurende de verwachte periode wordt verwacht dat de sector van contactloze biometrische diensten op luchthavens zal blijven groeien. Luchthavens over de hele wereld implementeren snel contactloze biometrische diensten, waaronder gezichtsherkenning, stemherkenning, & 3D geavanceerde vingerafdrukherkenning.

Gerelateerde rapporten:

Fats and Oil Market Research Report Information By Type (Olie {Groentenoliën, Palmolie, Sojaolie, Zonnebloemolie, Koolzaadolie, Olijfolie, Andere Oliën} Vetten {Boter & Margarine, Reuzel, Talg & Vet, Overige Vetten}), Per Toepassing {Levensmiddelentoepassingen, Bakkerij & Suikerwerk, Bakkerij, Suikerwerk, Bewerkte voedingsmiddelen, Snacks & Hartig, R.T.E.-voedingsmiddelen, sauzen, spreads en dressings, andere voedingsmiddelen (incl. vleesproducten), industriële toepassingen {biodiesel, andere industriële toepassingen}, oleochemicaliën, diervoeder}, per vorm (vloeibaar en

Onderzoeksrapport overde markt voor keukenschoorstenen per producttype (wandschoorsteen, inbouwschoorsteen, eilandschoorsteen, hoekschoorsteen en andere), per kanaaltype (met kanaal en zonder kanaal), per toepassing (residentieel en commercieel) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Marktvooruitzichten Braziliaanse Sport& Energiedranken (2018 tot 2032)

Argentinië Sportdrankjes Marktvooruitzichten (2018 tot 2032)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com