header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De IP-telefoniemarkt zal tegen 2032 USD 85,564 miljard bereiken, met een CAGR van 14,20% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Dec 7, 2023 2:00 PM ET

Marktanalyse

Volgens het meest recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde IP-telefoniemarkt tegen 2032 85,564 miljard USD bereiken met een CAGR van 14,20%.

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers in de sector die in het IP-telefonie marktrapport worden genoemd zijn onder andere.

  • Ascom Holding AG
  • Avaya Inc.
  • Cisco Systems Inc.
  • Gigaset Communications
  • LG Electronics Inc.
  • Mitel Networks Corporation
  • Panasonic Corporation
  • Polycom Inc.
  • Yealink Inc.
  • NEC Corporation
  • Grandstream Networks Inc.

Ontvang een gratis proefexemplaar@

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5695

Stuurprogramma’s

Toenemend gebruik in zakelijke ondernemingen om de marktgroei te stimuleren

Het toenemende gebruik van IP-telefonie in zakelijke ondernemingen zal de marktgroei in de prognoseperiode stimuleren. IP-telefonie wordt in bedrijven gebruikt om de communicatie te verbeteren & en samenwerkingstoepassingen zoals spraakoproepen, videoconferenties, faxen, voicemail en andere en om de operationele efficiëntie te verbeteren. De groei van het MKB stimuleert het gebruik van IP-telefonie, wat op zijn beurt de groei van de markt bevordert.

Kansen

Groeiende vraag bij overheidsorganisaties biedt robuuste kansen

De groeiende vraag naar IP-telefonie in overheidsorganisaties zal robuuste kansen bieden voor de IP-telefoniemarkt in de voorspellingsperiode. IP-telefonie wordt in overheidsorganisaties gebruikt voor het gelijktijdig verzenden of ontvangen van spraak of gegevens met behulp van IP-apparaten. Het gebruik van IP-telefonie stelt overheidsorganisaties in staat om gemakkelijk verbinding te maken met hun geografisch verspreide teams en tegelijkertijd de transport- en operationele kosten te verlagen.

Beperkingen en uitdagingen

Problemen met gegevensbeveiliging die de markt afremmen

De problemen met gegevensbeveiliging en de afhankelijkheid van bandbreedte kunnen tijdens de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt.

Koop nu een eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5695

Marktsegmentatie

De wereldwijde IP-telefoniemarkt is onderverdeeld op basis van vertical, connectiviteit, organisatiegrootte en component.

Op basis van component zal hardware deze markt leiden tijdens de prognoseperiode.

Op basis van organisatiegrootte zullen kleine en middelgrote ondernemingen de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van connectiviteit zal draadloos de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Op verticale basis zal BFSI de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

COVID-19 Analyse

Mobiele IP-telefonie-apps werden immens populair ten tijde van de uitbraak van Covid-19 in verschillende sectoren. Professionals in de gezondheidszorg en artsen hebben veel baat gehad bij het gebruik ervan om consultaties te geven, trainingen te geven en vergaderingen te houden. In de onderwijssector werd IP-telefonie-infrastructuur vooral gebruikt voor het faciliteren van videogesprekken voor online klaslokalen. In de commerciële sector konden werknemers met IP-videotelefonie overal en altijd werken en gebruik maken van de technologie voor toegang op afstand. Dit zorgde voor flexibiliteit en hielp werknemers om hun productiviteit en werkkwaliteit te verbeteren.

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de markt voor IP-telefonie

Noord-Amerika zal deze markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode vanwege de wereldwijde groei in het gebruik van IP-telefonietoepassingen, technologische verbetering, toenemend gebruik in telecommunicatie, IT, detailhandel, gezondheidszorg en BFSI, het wijdverbreide gebruik van IP-telefoniediensten, geavanceerde telecommunicatie-infrastructuur & de aantrekkingskracht van de mobiliteit van werknemers.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapport over deLi-Fi markt – Wereldwijde prognose tot 2030

Wi-Fi-marktonderzoeksrapport – voorspelling voor 2030

MarktonderzoeksrapportPostautomatiseringssysteem – Wereldwijde prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  IP Telephony Market,IP Telephony Market Analysis,IP Telephony Market Demand