header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gehydrolyseerd plantaardig eiwit zal tegen 2032 USD 2,3 miljard bereiken met een CAGR van 7,50%

Dec 7, 2023 12:31 PM ET

Marktoverzicht

In 2022 werd de markt voor gehydrolyseerd plantaardig eiwit geschat op een waarde van USD 1,2 miljard. De markt voor gehydrolyseerd plantaardig eiwit zal tussen 2023 en 2032 naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,50%, van een geschatte USD 1,3 miljard in 2023 tot USD 2,3 miljard in 2032. Het verlangen naar eenvoudige, verwerkte maaltijden ter vervanging van vlees en de groeiende populariteit van plantaardige eiwitten zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren.

In de loop van de prognoseperiode zal het groeiende consumentenbewustzijn van de gezondheidsvoordelen van plantaardige eiwitten, samen met de groeiende populariteit van vegetarische en veganistische diëten, naar verwachting de marktexpansie in de segmenten verwerkte en gemaksvoeding en vleesalternatieven stimuleren. Gehydrolyseerd plantaardig eiwit (HVP) blijkt krachtige reinigende eigenschappen te hebben en bevat daarnaast riboflavine en minerale zouten, wat de groei van de markt stimuleert.

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11990

Omdat het vaak wordt gebruikt als een minder dure vervanging voor andere eiwitbronnen, heeft HVP erkenning gekregen in de voedingssector. Het wordt vaak toegevoegd aan bewerkte voedingsmiddelen zoals soepen, sauzen en snacks als voedselingrediënt en smaakversterker. Vanwege de umami-smaak wordt het vaak gebruikt ter vervanging van vleescomponenten in vegetarische en veganistische gerechten. Omdat het hydrolyseproces dat wordt gebruikt om HVP te maken vrije aminozuren en peptiden produceert, die een bittere smaak hebben, kan het resulteren in bittere nasmaak en geuren. Bepaalde producenten kunnen extra verwerkingsprocedures toepassen om de bittere smaak te elimineren of te maskeren en zo de bitterheid te verminderen.

Veel voedingssupplementen en eiwitpoeders bevatten HVP als eiwitbron. In de geprojecteerde periode zal de marktontwikkeling naar verwachting worden ondersteund door het toenemende gebruik van eiwithydrolysaatproducten door sporters. Eiwithydrolysaten, met name HVP, worden steeds meer gebruikt in sportvoedingsproducten omdat ze het lichaam een uitstekende aanvoer van snel verteerbaar en opneembaar eiwit bieden. Omdat het kan helpen bij spieropbouw en herstel, is HVP een geliefd plantaardig eiwitsupplement onder atleten en sportfans die een vegetarisch of veganistisch dieet volgen.

Segmentatie

De marktsegmentatie voor gehydrolyseerd plantaardig eiwit bestaat uit drie soorten: droog poeder, vloeistof en pasta. In 2022 had de categorie droog poeder het grootste aandeel in de inkomsten.

Eten en drinken, persoonlijke hygiëneproducten en andere producten zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor gehydrolyseerd plantaardig eiwit op basis van toepassing. In 2022 werd de markt voor gehydrolyseerd plantaardig eiwit geleid door de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Regionale analyse

Het rapport biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, uitgesplitst per regio. In 2022 had de markt voor gehydrolyseerd plantaardig eiwit in Noord-Amerika een marktaandeel van 45,80%. Dit komt door de aanzienlijke en gevestigde vraag in de voedingsmiddelen- en drankensector naar HVP als smaakversterker en functionele component. Bovendien heeft de groeiende vraag naar kant-en-klare en verwerkte maaltijden in dit gebied geleid tot de groei van de markt. Daarnaast heeft het gebied een robuuste gezondheidszorgindustrie die HVP gebruikt in haar medische voedingsproducten. Daarnaast had de markt voor gehydrolyseerd plantaardig eiwit in de Verenigde Staten het grootste marktaandeel, terwijl de markt voor gehydrolyseerd plantaardig eiwit in Canada de snelste groei kende op het Noord-Amerikaanse continent.

Belangrijke spelers op de markt voor gehydrolyseerd plantaardig eiwit, waaronder

Ajinomoto Co. Inc,

Tate & Lyle PLC,

Griffith Foods Inc,

Dien, Inc,

Titan Biotech Limited,

Chaitanya Biologicals Private Limited,

New Alliance Dye Chem Pvt. Ltd.

Opportunities

Gehydrolyseerd plantaardig eiwit biedt aanzienlijke kansen in de voedingsindustrie, gedreven door de stijgende vraag naar plantaardige producten en clean-label producten. Als veelzijdige smaakversterker en eiwitbron komt het tegemoet aan de groeiende voorkeur van consumenten voor gezondere en duurzame alternatieven. Fabrikanten kunnen op deze trend inspelen door innovatieve toepassingen te ontwikkelen in snacks, soepen, sauzen en plantaardige eiwitproducten, en zo de groeiende markt voor plantaardige ingrediënten aanboren.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/hydrolyzed-vegetable-protein-market-11990

COVID-19 Analyse

De Covid-19 epidemie in 2020 heeft de vraag naar contactloze biometrische diensten op luchthavens doen toenemen omdat ze identiteit en verificatie bieden zonder enige fysieke aanraking. Contactloze biometrische diensten zorgen voor een snelle en nauwkeurige identificatie en beperken tegelijkertijd de blootstelling. Daarnaast heeft de pandemie luchthavenbeheer gedwongen om contactloze biometrische apparatuur voor thermische controle te implementeren om de toelating van passagiers te controleren door het meten van de lichaamstemperatuur. Gedurende de verwachte periode wordt verwacht dat de sector van contactloze biometrische diensten op luchthavens zal blijven groeien. Luchthavens over de hele wereld implementeren snel contactloze biometrische diensten zoals gezichtsherkenning, stemherkenning, & 3D geavanceerde vingerafdrukherkenning.

Gerelateerde rapporten:

Moringa Producten Marktonderzoek Rapport: Informatie per type (olie, zaden, bladeren, bladpoeder en andere), per eindgebruik (functionele voeding en dranken, geneesmiddelen, persoonlijke verzorging en andere), per distributiekanaal (online, supermarkt/hypermarkt, detailhandel, speciaalzaken en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Take-Out Fried Chicken Market Research Report Information Per Type (Vleugels, Borst, Dijen, Drumsticks, Nuggets, en anderen), Per Leeftijdsgroep (Onder 20, 20-40, en Boven 40), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Marktvooruitzichten woningbeveiligingssystemen Azië-Pacific (2018 tot 2032)

VooruitzichtenBiopesticidenmarkt Azië-Pacific (2018 tot 2032)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com