header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De waarde van de IoT-cloudplatformmarkt zal tegen 2030 23,66 miljard USD bedragen

Dec 7, 2023 2:00 PM ET

Inzichten in de markt voor IoT-cloudplatforms:

De Internet of Things (IoT) cloud platform marktomvang werd gewaardeerd op USD 9,4 miljard in 2022. De markt voor IoT-cloudplatforms zal naar verwachting groeien van USD 10,72 miljard in 2023 tot USD 23,66 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 14,10% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030). De toenemende vraag naar real-time gegevensanalyse, cloud computing en de integratie van big data met IoT-platforms zijn enkele van de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren.

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers in de markt voor IoT-cloudplatforms zijn

  • Amazon Web Services, Inc. (VS),
  • Cisco Systems, Inc. (VS),
  • General Electric (VS),
  • IBM Corporation (VS),
  • Microsoft Corporation (VS),
  • Oracle Corporation (VS),
  • com, Inc. (VS),
  • SAP SE (Duitsland),
  • Siemens AG (Duitsland), en
  • Google LLC (VS).

Deze spelers richten zich op het ontwikkelen van geavanceerde IoT-cloudplatforms om te voldoen aan de groeiende vraag vanuit verschillende industrieën. Ze passen ook verschillende strategieën toe zoals partnerschappen, samenwerkingen en fusies en overnames om hun aanwezigheid op de markt uit te breiden.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6843

Marktsegmentatie:

De markt voor IoT-cloudplatforms kan worden gesegmenteerd op basis van platformtype, implementatie, organisatiegrootte, toepassing en eindgebruiker. Op basis van platformtype kan de markt worden onderverdeeld in platformen voor apparaatbeheer, activering van toepassingen en connectiviteitsbeheer. Op basis van implementatie kan de markt worden onderverdeeld in publieke, private en hybride cloudimplementatiemodellen. Op basis van organisatiegrootte kan de markt worden onderverdeeld in kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) en grote ondernemingen. Op basis van toepassing kan de markt worden onderverdeeld in slimme detailhandel, slimme gezondheidszorg, slimme logistiek, slimme landbouw en andere. Op basis van eindgebruiker kan de markt worden onderverdeeld in overheid en publieke sectoren, productie, gezondheidszorg, detailhandel en andere.

Regionale analyse:

Geografisch kan de IoT-cloudplatformmarkt worden onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld (RoW). Noord-Amerika zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode als gevolg van de aanwezigheid van grote spelers, technologische vooruitgang en de toenemende toepassing van IoT in verschillende industrieën. Voorspeld wordt dat de regio Azië-Pacific de grootste groei zal doormaken vanwege het groeiende bewustzijn over het ivd en het toenemende aantal start-ups in de regio.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6843

Trends in de industrie:

De markt voor IoT-cloudplatforms kent verschillende trends die de markt de komende jaren waarschijnlijk zullen bepalen. Een van de belangrijkste trends is de integratie van big data analytics met IoT-platforms. De combinatie van IoT en Big Data Analytics stelt organisaties in staat waardevolle inzichten te verkrijgen in klantgedrag, productgebruik en operationele efficiëntie. Een andere trend is de toenemende vraag naar real-time gegevensanalyse. Organisaties maken steeds meer gebruik van IoT-cloudplatforms om gegevens in realtime te monitoren en te analyseren, wat helpt bij het nemen van betere beslissingen en het verbeteren van bedrijfsprocessen. Daarnaast is de toenemende toepassing van cloud computing een drijvende kracht achter de groei van de markt voor IoT-cloudplatforms. Cloud computing stelt organisaties in staat om gegevens efficiënt en kosteneffectief op te slaan, te beheren en te analyseren.

Conclusie:

De markt voor IoT-cloudplatforms groeit aanzienlijk door de toenemende toepassing van IoT in verschillende sectoren, de integratie van big data analytics met IoT-platforms en de toenemende vraag naar real-time gegevensanalyse. Noord-Amerika zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, terwijl de regio Azië-Pacific naar verwachting de hoogste groei zal vertonen. De belangrijkste spelers in de markt richten zich op het ontwikkelen van geavanceerde IoT-cloudplatforms en passen verschillende strategieën toe om hun aanwezigheid op de markt uit te breiden.

Lees meer artikel-

Markt voor emissiecontrolesystemen (EMS)

Markt voor industriële besturingssystemen (Energie & Power)

Industriële communicatiemarkt

Hybride Ultracondensator HUC-markt

Niobium condensator markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt van diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]


Keywords:  Internet of Things Cloud Platform Market,Internet of Things Cloud Platform Market Size