header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde fotodrukmarkt: analyse, trends en omvang zal tegen 2032 groeien met een CAGR van 8,6%.

Dec 7, 2023 1:07 PM ET

Marktonderzoek Toekomst Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor het afdrukken van foto’s van 2022 tot 2032 naar verwachting een CAGR van ~ 8,6% registreren en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 48.143,4 miljoen vertegenwoordigen. De markt voor het afdrukken van foto’s omvat het afdrukken van digitale foto’s op verschillende media, waaronder papier, canvas, metaal en andere materialen. De markt heeft de afgelopen jaren aanzienlijke veranderingen en uitdagingen doorgemaakt als gevolg van de verspreiding van smartphones met hoogwaardige camera’s en de opkomst van sociale mediaplatforms voor het delen van digitale foto’s. Consumenten zijn steeds meer op zoek naar gepersonaliseerde foto’s op verschillende dragers, zoals papier, canvas, metaal en andere materialen. Consumenten zijn steeds meer op zoek naar gepersonaliseerde fotoproducten zoals fotoboeken, kalenders, wenskaarten en muurkunst. Met deze producten kunnen mensen hun herinneringen op unieke en creatieve manieren bewaren en weergeven, wat de vraag naar fotoafdrukdiensten stimuleert.

Belangrijkste spelers

  • Cimpress, Snapfish,
  • Digitalab, Mpix,
  • Perion Network Ltd,
  • Eastman Kodak Company,
  • Shutterfly, Inc,
  • Bay Photo Lab,
  • AdorPix LLC,
  • ProDPI,
  • Artifact Uprising LLC,
  • Miller’s Professional Imaging,
  • Mixbook,
  • Witte Huis Kleur op Maat (WHCC)

Ontvang een proefexemplaar in PDF-formaat: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/2701

Regionale analyse

Noord-Amerika is van oudsher een dominante markt voor het afdrukken van foto’s vanwege het hoge besteedbare inkomen, een sterke cultuur van het bewaren van herinneringen en de aanwezigheid van grote spelers op de markt. De Verenigde Staten en Canada zijn de leidende landen in deze regio, met een aanzienlijke consumentenbasis voor gepersonaliseerde fotoproducten.

Europa is een andere prominente markt voor het afdrukken van foto’s, met landen als Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië als belangrijke spelers. De goed ontwikkelde infrastructuur in de regio, de hoge internetpenetratie en de populariteit van gepersonaliseerde fotoproducten onder consumenten hebben de groei van de markt gestimuleerd.

In de regio Azië-Pacific is de markt voor het afdrukken van foto’s snel gegroeid, voornamelijk door het toenemende gebruik van smartphones met hoogwaardige camera’s en het stijgende besteedbare inkomen onder de middenklasse. Landen als China, Japan, India en Zuid-Korea hebben zich ontpopt als belangrijke spelers in deze regio, met een groot consumentenbestand voor fotoafdrukproducten.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2701

Markt segmentatie

De wereldwijde markt voor het afdrukken van foto’s is gesegmenteerd in type, type afdrukapparaat en eindgebruiker.

Type : Digitaal afdrukken , Film afdrukken

Type apparaat : Desktoptype, Mobiel Type

Eindgebruiker: Onmiddellijke kiosk, Online winkels, Kleinhandel, Over de toonbank

Gerelateerde rapporten:

Markt voor thermisch beheer in consumentenelektronicasystemen

Markt voor infuusdispensers

Markt voor natte chemicaliën

Taiwan Robotica Markt

Markt voor spelmonitoren

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt van diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Photo Printing Market,Photo Printing Market Size,Photo Printing Market Share,Photo Printing Market Trends,Photo Printing Market Demand,Photo Printing Market Analysis,Photo Printing Market Scope