header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Light Field Market zal tegen 2032 USD 5,98 miljard bereiken, met een CAGR van 15,00% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Dec 7, 2023 2:00 PM ET

Marktanalyse

Volgens het meest recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor lichtvelden tegen 2032 USD 5,98 miljard bereiken met een CAGR van 15,00%.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers in het rapport over de wereldwijde lichtveldmarkt zijn onder andere.

  • Raytrix GmbH
  • FoVI 3D, Inc.
  • Avegant Corp.
  • Lumii Inc.
  • Holografika
  • OTOY Inc.
  • Google LLC.
  • NVIDIA Corporation
  • Leia Inc.
  • Samsung Display Co.
  • Light Field Lab, Inc.
  • Panasonic Corporation
  • Ricoh Innovations Corporation
  • TOSHIBA CORPORATION
  • Apple Inc.
  • Sony Corporation
  • Pelican Imaging Corporation
  • Lytro, Inc.
  • Japan Display Inc.
  • LG Display Co.

Ontvang een gratis proefexemplaar@

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5715

Stuurprogramma’s

Toenemend gebruik in media en entertainment stimuleert de marktgroei

Het toenemende gebruik van lichtvelden in media en entertainment zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. Het wordt op grote schaal gebruikt in verschillende toepassingsgebieden, zoals pretparken, theaters en gaming. De fabrikanten in de game-industrie verbeteren de ervaring van de klanten door VR in de games te integreren. Verschillende spelers creëren op AR gebaseerde gaming- en entertainmentproducten. Daarnaast wordt de toepassing van de technologie in andere amusementstoepassingen, zoals musea, pretparken, & andere plezierzones, in feite waargenomen, wat de groei van de markt de komende jaren zal stimuleren.

Kansen

Groeiende behoefte aan HD-beeldkwaliteit biedt robuuste kansen

De groeiende behoefte aan HD-beeldkwaliteit zal in de prognoseperiode lucratieve kansen bieden voor deze markt. HD verbetert de kijkervaring & interactiviteit van gebruikers met het beeldscherm. In feite verschuift de aandacht van consumenten van traditionele video- of beeldkwaliteit naar HD voor de verbeterde functies & resolutie van scènes.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge kosten van R & D-professionaliteit als marktbeperking

De hoge kosten van R & D-vaardigheden, zorgen over privacy, toenemende softwarecorruptie en beperkte technische kennis kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde lichtveldmarkt is onderverdeeld op basis van sectoren en technologie.

Qua technologie zal hardware de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Media en entertainment zullen de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5715

COVID-19 Analyse

De COVID-19-epidemie bracht veel onzekerheid in de verschillende sectoren. Dit heeft de marktgroei voor lichtveld ernstig beïnvloed. Dit is voornamelijk te wijten aan het feit dat bioscopen gesloten werden vanwege de spontane verspreiding van COVID-19. Daarnaast hebben de ontelbare uitstellingen en vertragingen in de release van evenementen samen met de chaos in de productie ook de waarde van de camerafabricage doen dalen, wat de marktgroei heeft beïnvloed.

Regionale analyse

Noord-Amerika aan kop Lichtveld Markt

Noord-Amerika zal de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode. Bedrijven besteden veel geld aan 3D-beeldvorming voor de technologische vooruitgang die de groei van de markt stimuleert. De VS heeft het grootste marktaandeel, gevolgd door Canada.

Europa kent een bewonderenswaardige groei in de Light Field markt

Europa zal tijdens de prognoseperiode een bewonderenswaardige groei in de markt kennen door de groei van de volgende-generatietechnologie in VR, gepersonaliseerde marketing, de creatie van visuele effecten in videogames en films en de groeiende behoefte aan prototypes.

Gerelateerde rapporten:

Proces Spectroscopie Marktonderzoeksrapport- Prognose 2032

Thin Client-marktonderzoeksrapport – prognose 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor fijnstofmonitoring – wereldwijde prognose 2032

Ovengestuurde kristaloscillator OCXO markt onderzoeksrapport- Wereldwijde prognose 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Light Field Market,Light Field Market Scope,Light Field Market Trends