header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor virtuele netvliesweergave bereikt 36,6 miljard dollar in 2032

Dec 7, 2023 5:00 PM ET

Virtuele Retinale Display Marktinzichten

De wereldwijde markt voor virtuele netvliesdisplays zal waarschijnlijk aanzienlijk groeien. Snelle innovaties & vooruitgang in virtuele realiteit en expertise zouden de marktgroei stimuleren. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor virtuele netvliesdisplays escaleren van 1,5 miljard dollar in 2022 tot 36,6 miljard dollar in 2032, met een enorme CAGR van 42,6% in de beoordelingsperiode (2023-2032).

De toenemende toepassing in de luchtvaart- en & defensiesectoren wereldwijd is een belangrijke drijvende kracht. Bovendien zorgt het toenemende gebruik van virtuele netvliesschermen in de gaming & entertainmentsector voor een aanzienlijke vraag op de markt. Technologische verbeteringen hebben mogelijkheden gecreëerd voor bedrijven om virtual reality-oplossingen te integreren in de auto-industrie en de consumentenelektronica, waardoor de productie efficiënter en winstgevender wordt en veiligheidsincidenten worden geëlimineerd.

Virtuele netvliesschermen worden gebruikt bij verschillende kritische operaties in de gezondheidszorg. Daarnaast versnellen toenemende investeringen in de gezondheidszorg, gaming en auto-industrie de groei van de markt. Investeringen in cloudgebaseerde infrastructuur om meer controle te krijgen over het hele scala aan leermanagement stimuleren de omvang van de markt.

Gebrek aan bewustzijn van de voordelen van virtuele netvliesschermen beperkt de marktgroei. Veel zich ontwikkelende economieën moeten zich nog bewust worden van de technologie voor virtuele netvliesschermen, wat een belangrijke factor is die de groei van de markt afremt. Daarnaast vormt het gebrek aan IT-infrastructuur een grote uitdaging voor de groei van de markt. Tegelijkertijd zullen budgetbeperkingen en beperkte expertise de groei van de markt belemmeren.

Ontvang een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6968

Grote spelers

De belangrijkste spelers op de markt voor virtuele retinale beeldschermen zijn

  • Google Inc (VS),
  • Avegant Corporation (VS),
  • Occulus VR (VS),
  • Human Interface Technology Laboratory (Nieuw-Zeeland),
  • Magic Leap (VS),
  • Texas Instruments (VS),
  • Microvision Inc (VS),
  • Vuzix Corp (VS),
  • Sony Corp. (Japan),
  • HTC Corp. (Taiwan),
  • Brother Industries Ltd. (Japan),
  • Innovega Inc. (VS), en anderen.

Wereldwijde markt voor virtuele netvliesweergave – Segmentatie

De markt is onderverdeeld in componenten, verticale segmenten en regio’s. Het componentensegment is onderverdeeld in optiek, driver & regelelektronica, lichtbron en andere. Het verticale segment is onderverdeeld in gezondheidszorg, lucht- en ruimtevaart, defensie, consumentenelektronica, auto’s en andere. Het regionale segment is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor virtuele netvliesweergave – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor virtuele netvlies displays. De goed ontwikkelde gezondheidszorginfrastructuur en het hoge bestedingsvermogen van de gezondheidszorg in Noord-Amerikaanse landen ondersteunen de groei van de markt. Ook de agressief groeiende gaming & entertainmentindustrie draagt bij aan de omvang van de markt.

De aanwezigheid van belangrijke leveranciers van optica, driver & controllerelektronica, lichtbronnen en andere technologieën, zoals Microsoft, Google, Avegant en Oculus, beïnvloedt de marktinkomsten. Daarnaast heeft de hogere adoptie van augmented reality en virtual reality in de gaming & entertainmentindustrie een positieve invloed op de marktgroei in deze regio. De toenemende toepassing van VR-oplossingen in verschillende sectoren om de efficiëntie van de productie te verbeteren, veiligheidsincidenten te elimineren en de winstgevendheid te verhogen, stimuleert de groei van de markt.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6968

Wereldwijde markt voor virtuele netvliesweergave – Analyse van de concurrentie

De virtual retinal display-markt zal naar verwachting getuige zijn van belangrijke ontwikkelingen en strategische benaderingen, zoals samenwerking, fusies & overnames, expansie en productlanceringen. Grote marktspelers investeren strategisch in onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en stimuleren uitbreidingsplannen.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

20 dec. 2022 — Meta kondigde zijn plan aan om een VR-headset met Retina-resolutie tot productvolwassenheid te brengen. Het bedrijf kondigde ook de productnaam Infinite Display aan. In hetzelfde artikel stelde de technologiegigant ook het concept van het nieuwe beeldscherm Meta Quest Pro voor, met de visuele kwaliteit van een VR-headset. Meta zal waarschijnlijk toekomstige apparaten meten; het zal echter niet het gezichtsveld beslaan.

Lees meer artikel-

Hybride Ultracondensator HUC-markt

Silicium EPI-wafermarkt

SiC wafer polijstmarkt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Virtual Retinal Display Market,Virtual Retinal Display Market Size,Virtual Retinal Display Market Share