header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Zuidoost-Aziatische ERP-softwaremarkt is USD 1,2 miljard waard en groeit tegen 2032 met een CAGR van 7,20% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 11, 2023 9:00 PM ET

Marktoverzicht

De Zuidoost-Aziatische ERP-softwaremarkt zal naar verwachting groeien van USD 0,7 miljard in 2023 tot USD 1,2 miljard in 2032, met een CAGR van 7,20% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de markt zijn,

  • MicroChannel Services
  • ERP Logic
  • JMC Technologies Pte Ltd
  • Accenture
  • Atos SE
  • Capgemini
  • ABEO Beheersmaatschappij
  • AFON Pte Ltd.
  • Inecom Pte Ltd.
  • Integrated Information Systems Pte Ltd

Ontvang nu PDF-voorbeeldpagina’s met enkele voordelen!
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12557

Marktdynamiek

De noodzaak voor datagestuurde besluitvorming, operationele efficiëntie en transparantie van de bedrijfsvoering, evenals de toenemende prevalentie van mobiele en cloud-toepassingen, zijn de belangrijkste factoren die de groei van de Zuidoost-Aziatische ERP-softwaremarkt stimuleren. De toenemende vraag naar digitalisering en automatisering van bedrijfsprocessen in de commerciële sector zal naar verwachting de CAGR van de Zuidoost-Aziatische ERP-softwaremarkt stimuleren. Om succesvol te zijn, moet een bedrijf ervoor zorgen dat de middelen waarover het beschikt efficiënt worden gebruikt. Automatisering verhoogt de productiviteit van organisaties door de snellere en efficiëntere uitvoering van geautomatiseerde processen. Door de kans op fouten te verkleinen, kan de organisatie waardevolle tijd en middelen besparen die kunnen worden toegewezen aan andere kritieke verantwoordelijkheden.

Bovendien helpt de beschikbaarheid van realtime informatie door digitalisering bij de identificatie van opkomende zakelijke trends en nieuwe vereisten, waardoor betere besluitvorming mogelijk wordt. ERP-software is ook afgestemd op de specifieke eisen van organisaties dankzij de hoge mate van configureerbaarheid en het gebruik van geavanceerde technologieën zoals cloud computing, kunstmatige intelligentie en machine learning. De Zuidoost-Aziatische industrie kan te maken krijgen met hogere inkomsten als gevolg van bedrijven die operationele componenten nog meer willen stroomlijnen.

Verder vragen bedrijven in Zuidoost-Azië om aanvullende bedrijfstoepassingen, zoals ERP-software (Enterprise Resource Planning), om hun operationele stroom te verbeteren en te optimaliseren en hun bedrijfskosten te verlagen. Deze vraag is het gevolg van de groeiende handel en een groeiende industriële sector in de regio. Verwacht wordt dat deze factor de expansie van de Zuidoost-Aziatische markt aanzienlijk zal stimuleren tijdens de prognoseperiode. Als gevolg hiervan worden de inkomsten uit ERP-software gestimuleerd.

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie

De Zuidoost-Aziatische ERP Software marktsegmentatie, gebaseerd op component omvat Software en Service.

De Zuidoost-Aziatische ERP Software marktsegmentatie, gebaseerd op implementatiemodel, omvat On-premise, Cloud en Hybride.

De Zuidoost-Aziatische ERP Software marktsegmentatie, gebaseerd op bedrijfsgrootte, omvat kleine & middelgrote ondernemingen en grote ondernemingen.

De Zuidoost-Aziatische ERP Software marktsegmentatie, gebaseerd op businessmodel, omvat Human Resource Model, Productiemodel, Financieringsmodel, Voorraadbeheer, Klantenbeheer en Andere.

De Zuidoost-Aziatische ERP Software marktsegmentatie, gebaseerd op eindgebruikers, omvat Automotive, Gezondheidszorg, Hospitality, Aerospace & Defense, Electronics & Technology, Food & Beverage, Construction & Home Improvement, Clothing, Consumer Goods & Retail, Agribusiness, Industrial Machinery & Components, Pharmaceuticals & Life Sciences en Others.

Volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/southeast-asia-erp-software-market-12557

Regionale analyse

De Zuidoost-Aziatische markt zal naar verwachting blijven groeien onder invloed van transparante bedrijfspraktijken, omdat de industriële sector en de toepassingen voor kleine en middelgrote bedrijven blijven groeien. Tal van organisaties hebben on-premise ERP-oplossingen geïmplementeerd in een poging om de output te verhogen en de activiteiten te verbeteren. Er wordt verwacht dat de stijgende vraag naar cloud-gebaseerde oplossingen en de toename van nieuwe bedrijven de expansie van de markt zal stimuleren. Bovendien zal tijdens de prognoseperiode de toegenomen vraag naar ERP-software worden gestimuleerd door de hulp van nutsbedrijven van de overheid. Verder hebben de uitbreiding van de industriële sector, de toenemende adoptie van cloud-gebaseerde oplossingen en de opkomst van kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) bijgedragen aan de groei van de markt.

Toonaangevende rapporten:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Southeast Asia ERP Software Market,Southeast Asia ERP Software,ERP Software Market,ERP Software Market Size,ERP Software Market Share,ERP Software Market Analysis