header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktvooruitzichten medische aansluitingen: Uitgebreid rapport over omvang, aandeel en groeivoorspelling, 2023-2032

Dec 11, 2023 1:00 PM ET

Inzichten in de markt voor medische aansluitingen:

De wereldwijde markt van medische connectoren zal tegen 2032 USD 2,943 miljard bereiken met een CAGR van 7,78%, volgens het meest recente rapport van Market Research Future. Het toegenomen gebruik van patiëntbewakingsapparatuur zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren, voornamelijk vanwege twee belangrijke factoren, namelijk de groeiende behoefte aan thuiszorg en de toename van verschillende chronische ziekten. Tijdens grote en kleine ingrepen wordt het patiëntbewakingsapparaat gebruikt voor het monitoren van de klinische symptomen van een patiënt en gerelateerde complicaties. Daarnaast kunnen dergelijke apparaten worden gebruikt voor het volgen van fysiologische gegevens door middel van verbeteringen in draadloze technologie. Verder zijn ook de toenemende productgoedkeuringen gunstig voor de groei van de markt.

De vooruitgang in connectortechnologie biedt lucratieve kansen voor de markt in de voorspellingsperiode. Vooruitgangen zoals de ontwikkeling van draadloze connectoren en geminiaturiseerde connectoren zijn gunstig voor de groei van de markt. Een geminiaturiseerde connector maakt lichtere en kleinere medische apparaten mogelijk, terwijl een draadloze connector fysieke verbindingen overbodig maakt en meer gemak en flexibiliteit biedt.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4271

Belangrijkste spelers:

  • Esterline Corporation (V.S.)
  • ITT Corporation (VS)
  • TE Connectivity Ltd. (Zwitserland)
  • Fisher Connectors (Zwitserland)
  • Samtec (V.S.)
  • Smiths Interconnect (V.K.)
  • Amphenol Corporation (V.S.)
  • Molex (V.S.)
  • Delphi Automotive LLP (V.K.)
  • Lemo S.A. (Zwitserland),

zijn de belangrijkste leveranciers in de markt voor medische connectoren.

Download de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-connector-market-4271

Regionale analyse van de markt voor medische verbindingsstukken:

Noord-Amerika zal de markt tijdens de prognoseperiode aanvoeren. Verschillende factoren stimuleren de groei van de markt in de regio, zoals de toenemende prevalentie van verschillende chronische ziekten in de VS zoals auto-immuunziekten, bloedaandoeningen, kanker en andere, de beschikbaarheid van geavanceerde gezondheidszorginfrastructuur, de toenemende geriatrische bevolking, verschillende technologische ontwikkelingen op het gebied van connectoren, de stijgende behoefte van het land aan dergelijke systemen en de toenemende investeringen door topmerken in de productie van innovaties voor verschillende medische toepassingen, zoals beademingsapparatuur, ECG-apparaten, defibrillatoren, elektrochirurgische instrumenten, sensoren, tandheelkundige instrumenten, katheters en meer.

Segmentatie van de markt voor medische aansluitingen:

De wereldwijde markt voor medische connectoren is onderverdeeld op basis van eindgebruiker, product, toepassing, materiaal en connectorgrootte.

Qua connectorgrootte zal <=10mm de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Qua materiaal zal kunststof de markt tijdens de prognoseperiode aanvoeren.

Qua toepassing zullen cardiologische apparaten de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Per product zullen platte chirurgische siliconenkabels de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Per eindgebruiker zullen ziekenhuizen en klinieken de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4271

De toename van strenge regelgeving standaard & mandaten kunnen fungeren als marktrestricties tijdens de prognoseperiode.

Lees meer artikel-

Condensatoren en Weerstanden Groothandel Marktonderzoeksrapport – Prognose tot 2032

Plastic Film Condensatoren Marktonderzoeksrapport – Prognose tot 2032

Micro-omvormer markt onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Gouden Bonding Wire voor Halfgeleider Verpakking Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Medical Connector Market,Medical Connector Market Size,Medical Connector Market Share,Medical Connector Market Trend,Medical Connector Market Growth,Medical Connector Market Outlook