header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De AI in Video Surveillance-markt zal naar verwachting 18,726 miljard dollar groeien met een CAGR van 15,30% in 2032 Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 12, 2023 6:00 PM ET

Marktoverzicht:

In 2022 werd de markt voor AI in videobewaking geschat op USD 5,2 miljard. De markt voor kunstmatige intelligentie (AI) in videobewaking zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 15,30% tussen 2023 en 2032, van USD 5,99 miljard in 2023 tot USD 18,726 miljard. De twee belangrijkste drijvende krachten achter de expansie van de videobewakingssector zijn de overheidsdoelstellingen om slimme steden te creëren en de toenemende behoefte aan real-time gegevens voor commerciële toepassingen.

Vooruitgang in computer vision en deep learning stimuleren het gebruik van Al in de videobewakingssector. Deep learning, een vorm van machinaal leren, heeft een revolutie teweeggebracht in computervisie door de ontwikkeling van ongelooflijk nauwkeurige en efficiënte algoritmen voor de verwerking van visuele gegevens mogelijk te maken. Om objecten, gebeurtenissen en anomalieën snel en nauwkeurig te kunnen identificeren, kunnen deep learning-algoritmen videostromen in realtime analyseren voor videobewaking. Ze kunnen bijvoorbeeld de bewegingen van objecten zoals auto’s, mensen of wapens volgen en hun acties classificeren. Vooruitgang op het gebied van deep learning heeft ook de nauwkeurigheid en consistentie van gezichtsherkenningstechnologieën verbeterd, waardoor betrouwbaardere identificatie en authenticatie mogelijk is in toepassingen die verband houden met videobewaking. Dit genereert inkomsten in de videobewakingsmarkt voor AI.

Ontvang de gratis voorbeeldbrochure in PDF-formaat –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12476

De markt voor kunstmatige intelligentie in videobewaking is het doelwit van grote bedrijven die investeren in onderzoek en ontwikkeling om de vraag te stimuleren.

Hangzhou Hikvision Digital Technology Co. (China),

Dahua Technology Co. (China),

Avigilon Corporation (Canada),

Milestone Systems A/S (Denemarken),

YITU Tech (China),

SenseTime (China),

Agent Video Intelligence Ltd. (VS).

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreide marktinzichten.
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12476

Segment inzichten

Op basis van verticale marktsegmentatie is de AI in videobewaking markt onderverdeeld in de volgende categorieën: commercieel, residentieel, infrastructuur, militair en defensie, openbare voorzieningen en industrieel. De markt werd gedomineerd door de infrastructuursector.

Hardware, software en diensten zijn opgenomen in de segmentatie van de videobewakingsmarkt door AI op basis van aanbod. De markt werd gedomineerd door de hardwarecategorie.

On-premises en cloud-gebaseerde inzetmodi zijn opgenomen in de segmentatie van de videobewakingsmarkt op basis van kunstmatige intelligentie. Het segment met cloud-gebaseerde producten verdiende het meeste geld.

Toegang tot het volledige AI in videobewaking marktrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-in-video-surveillance-market-12476

Regionale analyse:

Het rapport biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, uitgesplitst per regio. Vanwege de groeiende vraag naar geavanceerde beveiligingsoplossingen en de behoefte aan efficiënte bewaking in een dynamische bedreigingsomgeving, zal de Noord-Amerikaanse AI-markt voor videobewaking naar verwachting domineren. Real-time objectherkenning, gedragsanalyse en anomaliedetectie, mogelijk gemaakt door AI-technologie, hebben een revolutie teweeggebracht in videobewakingssystemen. Deze vooruitgang versterkt de beveiligingsprotocollen in tal van sectoren, zoals transport, openbare veiligheid, detailhandel en essentiële infrastructuur. Deze innovaties maken proactieve surveillance mogelijk.

Onze andere gerelateerde rapporten:

Stemassistent marktanalyse
https://www.marketresearchfuture.com/reports/voice-assistant-market/market-analysis

Fitness app marktanalyse
https://www.marketresearchfuture.com/reports/fitness-app-market/market-analysis

Analyse van de markt voor directe facturering
https://www.marketresearchfuture.com/reports/direct-carrier-billing-market/market-analysis

Analyse van de markt voor moderne productieuitvoeringssystemen
https://www.marketresearchfuture.com/reports/modern-manufacturing-execution-system-market/market-analysis

IT Asset Management Software Marktanalyse
https://www.marketresearchfuture.com/reports/it-asset-management-software-market/market-analysis

Analyse van de woningbeveiligingsmarkt
https://www.marketresearchfuture.com/reports/residential-security-market/market-analysis

Analyse van de markt voor geavanceerde procesbesturing
https://www.marketresearchfuture.com/reports/advanced-process-control-market/market-analysis

Analyse van de markt voor identiteitsverificatie
https://www.marketresearchfuture.com/reports/identity-verification-market/market-analysis

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  AI in Video Surveillance Market,Global AI in Video Surveillance Market,AI in Video Surveillance Market Size,AI in Video Surveillance Market Share,AI in Video Surveillance Market Demand,AI in Video Surveillance Market Growth,AI in Video Surveillance Market Trends,AI in Video Surveillance Market Scope,AI in Video Surveillance Market Analysis