header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de markt voor diagnose van voedselallergieën zal naar verwachting 7,60% CAGR bedragen en tegen 2032 USD 3,09 miljard bereiken

Dec 12, 2023 3:35 PM ET

Food Allergy Diagnosis Treatment Market Research Report Informatie per voedingsbron (eieren, melk, pinda’s, zeevruchten en noten), diagnose (primair en secundair), behandeling (antihistaminica en adrenaline), eindgebruiker (ziekenhuisklinieken en diagnostische centra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De markt voor diagnose en behandeling van voedselallergieën zal tegen 2032 naar verwachting USD 3,09 miljard bereiken met een CAGR van 7,60% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032. De markt heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke groei doorgemaakt, gedreven door een toenemend bewustzijn van voedselallergieën en vooruitgang in diagnostische technologieën en behandelingsmodaliteiten. Aangezien de prevalentie van voedselallergieën wereldwijd blijft stijgen, ontwikkelt de markt zich om te voldoen aan de groeiende vraag naar nauwkeurige diagnoses en effectieve behandelingsopties.

Een nauwkeurige diagnose is de hoeksteen van een effectief beheer van voedselallergieën. Recente ontwikkelingen in diagnostische instrumenten hebben de nauwkeurigheid van het identificeren van allergenen en het beoordelen van de ernst van allergische reacties aanzienlijk verbeterd. Traditionele methoden, zoals huidpriktesten en bloedtesten, blijven essentieel, maar geavanceerde technologieën, zoals componentgeresolveerde diagnostiek en moleculaire testen, staan nu centraal.

De markt voor diagnose en behandeling van voedselallergieën is klaar voor aanhoudende groei naarmate innovaties in diagnostische technologieën en behandelingsmodaliteiten zich verder ontwikkelen. De toenemende prevalentie van voedselallergieën, gekoppeld aan een toenemend bewustzijn van de impact van deze aandoeningen op de levenskwaliteit van individuen, stimuleert investeringen in onderzoek en ontwikkeling. Farmaceutische bedrijven en zorgverleners werken samen om nieuwe diagnostische hulpmiddelen en therapeutische interventies op de markt te brengen, wat betere resultaten belooft voor mensen die leven met voedselallergieën.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7562

Analyse van de concurrentie

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor diagnose van voedselallergieën zijn SGS S.A. (Zwitserland), Microbac Laboratories, Inc. (VS), Intertek Group PLC (VK), AsureQuality Limited (Nieuw-Zeeland), TÜV SÜD AG (Singapore), Mérieux NutriSciences Corporation (VS), Eurofins Scientific SE (Luxemburg), ALS Limited (Australië).

Segmentatie van de markt voor diagnosebehandeling voor voedselallergieën

De wereldwijde markt voor diagnose van voedselallergieën & is gesegmenteerd op basis van voedselbron, diagnose, behandeling, eindgebruik en regio.

Op basis van voedselbron is de markt onderverdeeld in eieren, melk, pinda’s, zeevruchten, noten, tarwe, soja en andere. De bijwerkingen van ei-allergie kunnen variëren van netelroos of uitslag tot een ernstige allergische reactie die bekend staat als anafylaxie. Melkallergie komt het meest voor bij baby’s en kinderen, maar kan zich op elke leeftijd ontwikkelen. Pinda’s zijn de meest voorkomende oorzaak van voedselallergie. Boompitten zijn onder andere amandelen, walnoten, hazelnoten, pijnboompitten, pecannoten en litchannoten. Tarweallergie is een allergische reactie die wordt veroorzaakt door de consumptie van tarwe en voedsel dat tarwe bevat. Soja-allergie begint voornamelijk in de kindertijd met een reactie op zuigelingenvoeding op basis van soja. Het segment melk zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR van 3,87% tijdens de prognoseperiode.

Op basis van diagnose wordt de wereldwijde markt voor diagnose & van voedselallergieën gesegmenteerd in primair en secundair. Het primaire segment omvat huidpriktesten, bloedtesten, voedsel eliminatie dieet testen en andere. Dit segment zal naar verwachting groeien met een CAGR van 3,40% tijdens de prognoseperiode.

De secundaire methoden voor diagnose van voedselallergieën zijn onder andere Polymerase Chain Reaction (PCR)-methoden, Enzyme-Linked Immunosorbent Assay (ELISA)-methode en andere. Als de detectie van voedselallergieën via ELISA mislukt, wordt de PCR-methode gebruikt om het allergeen te detecteren. Het PCR-segment zal naar verwachting groeien met een CAGR van 3,68% tijdens de prognoseperiode. ELISA is een gevoelige methode om de aanwezigheid van het antigeen te testen. Dit segment zal naar verwachting groeien met een CAGR van 2,57% tijdens de prognoseperiode.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (123 pagina’s) over de diagnosebehandeling voor voedselallergieën: https://www.marketresearchfuture.com/reports/food-allergy-diagnosis-treatment-market-7562

Op basis van de behandeling wordt de wereldwijde markt voor diagnose & van voedselallergieën gesegmenteerd in antihistaminica en adrenaline & corticosteroïden. Het segment antihistaminica & corticoïden zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR van 3,42% tijdens de prognoseperiode, terwijl het adrenaline segment naar verwachting zal groeien met een CAGR van 3,39% tijdens de prognoseperiode.

Per eindgebruik is de wereldwijde markt voor diagnose & van voedselallergieën gesegmenteerd in ziekenhuizen & klinieken, diagnostische centra en onderzoeksinstituten. Het segment ziekenhuizen & klinieken was in 2018 goed voor het grootste marktaandeel van 71,5%. Het segment diagnostische centra zal naar verwachting echter een hogere CAGR van 3,47% laten zien.

Regionaal overzicht

Noord-Amerika leidt met geavanceerde gezondheidszorg en aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling, waarbij de nadruk ligt op gepersonaliseerde geneeskunde en geavanceerde diagnostiek.

Europa toont een groeiende focus op nauwkeurige diagnose, uitgebreide behandelingsopties en een ondersteunende regelgevende omgeving.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7562

Azië-Pacific laat een groeiend bewustzijn zien, met name in Japan en Zuid-Korea, met een toenemende belangstelling voor geavanceerde diagnostiek en therapieën, hoewel er uitdagingen zijn op het gebied van toegankelijkheid en betaalbaarheid.

In Latijns-Amerika neemt de bewustwording geleidelijk toe, met Brazilië en Mexico als belangrijkste markten, maar de beperkte middelen in de gezondheidszorg vormen een uitdaging voor de wijdverspreide toepassing van geavanceerde behandelingen.

Het Midden-Oosten en Afrika hebben te maken met een lager bewustzijnsniveau, uiteenlopende gezondheidszorginfrastructuren, beperkte toegang tot gespecialiseerde instrumenten en een behoefte aan meer bewustzijn en investeringen in onderzoek.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Biosensor Marktonderzoeksrapport Informatie per Technologie, Toepassing, Eindgebruiker en Regio – Marktvoorspelling tot 2032

Vagale zenuwstimulatie (VNS) marktonderzoeksrapport informatie per product, toepassing, eindgebruiker en regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapportstamceltherapie markt informatie per cel, type, toepassing, eindgebruiker en regio – marktvoorspelling tot 2032

Wereldwijd marktonderzoeksrapport over chirurgische microscopen per type, toepassing, eindgebruiker en regio – marktvoorspelling tot 2032

Lege Capsule Marktonderzoek Rapport Informatie per Grondstof, Fysische Kenmerken, Certificering en Regio – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neemcontact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Food Allergy Diagnosis Treatment Market,Food Allergy Diagnosis Treatment Market Size,Food Allergy Diagnosis Treatment Market Share,Food Allergy Diagnosis Treatment Market Growth,Food Allergy Diagnosis Treatment Market Trends,Food Allergy Diagnosis Treatment Market Analysis,Food Allergy Diagnosis Treatment Market Insights,Food Allergy Diagnosis Treatment Market Outlook,Food Allergy Diagnosis Treatment Market Overview