header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor beveiligingstesten zal groeien met een CAGR van 15,72% tegen 2032

Dec 12, 2023 6:00 PM ET

Inzichten in de markt voor beveiligingstesten

In 2022 werd de omvang van de markt voor beveiligingstesten geschat op USD 4,5 miljard. Volgens de prognoses zal de industrie van de markt voor beveiligingstesten stijgen van USD 5,2074 miljard in 2023 tot USD 16,74512287 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 15,72% tijdens de prognoseperiode (2023-2032). De overstap naar cloud-gebaseerde beveiligingsoplossingen, de stijgende behoefte aan betere beveiliging als gevolg van een toename in cyberaanvallen en de behoefte aan bescherming van consumentengegevens en web- en mobiele toepassingen zijn de belangrijkste marktstuwers die de groei van de sector bevorderen.

Bedrijven implementeren technologieën zoals BYOD en het Internet of Things (IoT), waardoor het aanvalsoppervlak is vergroot. Bedrijven staan medewerkers toe om persoonlijke apparaten zoals laptops en mobiele telefoons te gebruiken om toegang te krijgen tot bedrijfsinformatie en om bedrijfsspecifieke online te leveren.

Deze apparaten werken op het privénetwerk van de gebruiker, dat door de lakse beveiliging kwetsbaar is voor verschillende cyberaanvallen. Als een van deze systemen of toepassingen in gevaar komt, worden bedrijfsgevoelige gegevens blootgelegd en onjuist gebruikt. Dergelijke apparaten en toepassingen moeten tijdig worden getest op kwetsbaarheden, wat kan helpen bij het voorkomen en verminderen van potentiële cyberaanvallen.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6705

Daarnaast zijn er veel groeiperspectieven als gevolg van overheidsinitiatieven en digitalisering. Ondernemingen hebben de afgelopen jaren een aanzienlijke digitalisering ondergaan. Meer dan 31% van de bedrijven maakt al gebruik van digitalisering, volgens marktinzichten. Al, machine learning en andere technologieën worden gebruikt om organisatorische veranderingen te verbeteren.

Bedrijven kunnen de voorkeuren van klanten opsporen met behulp van Al en een significante impact hebben. De meeste mensen kopen dingen die overeenkomen met hun voorkeuren.

De belangrijkste bedrijven in de markt voor beveiligingstesten zijn

  • Cisco Systems Inc. (VS)
  • Hewlett Packard Enterprise (VS)
  • IBM Corporation (VS)
  • Qualys Inc. (VS)
  • WhiteHat Security (VS)
  • Applause App Quality Inc. (VS)
  • Veracode (VS)
  • Checkmarx (Israël)
  • UL LLC (Nederland)
  • Intertek Group PLC (VK)
  • Valency Networks Pvt Ltd (India)
  • Capgemini SE (Frankrijk)
  • Wipro Limited (India)
  • Cognizant Technology Solutions Corp (VS)
  • Infosys Limited (India)
  • Tata Consultancy Services Limited (India)

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6705

Segmentatie

Social engineering, het testen van de beveiliging van toepassingen, het testen van de beveiliging van apparaten en het testen van de netwerkbeveiliging zijn de soorten beveiligingstesten die in de markt worden gesegmenteerd. De markt werd beheerst door de niche van netwerkbeveiligingstests.

De markt voor beveiligingstesten is onderverdeeld in Cloud en On-premises op basis van de inzetmodus. De markt werd beheerst door de cloudsector.

Zowel grote als kleine organisaties zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor beveiligingstesten, afhankelijk van de grootte van de organisatie.

Op basis van eindgebruiker is de markt voor beveiligingstests onderverdeeld in Onderwijs, BFSI, Detailhandel, Telecomm en IT. De marktcategorie BFSI was dominant.

Het rapport splitst de markten op per regio, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Vanwege de toegenomen vraag naar beveiligingstesten in organisaties in deze regio, zal de Noord-Amerikaanse markt voor beveiligingstesten domineren. Daarnaast zal de markt veel meer ontwikkelingen doormaken dankzij het bestaan van toonaangevende concurrenten, wat de marktexpansie in deze regio zal versnellen.

Vanwege de noodzaak om potentiële gaten in de beveiliging in deze regio te vinden, heeft Europa het op één na grootste marktaandeel voor beveiligingstesten. Het is een regio die tijdens de projectieperiode snel zal groeien. De Britse markt voor beveiligingstesten groeide het snelst in de Europese regio en de Duitse markt voor beveiligingstesten had het grootste marktaandeel.

Lees meer artikel-

SiC Wafer polijstmarkt

Internet of Things (IoT) markt voor cloudplatforms

5G markt voor vaste draadloze toegang

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Security Testing Market,Security Testing Market Size,Security Testing Market Share