header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Brain Imaging en Neuroimaging zal 21,9 miljard dollar bereiken met een CAGR van 5,80% tegen 2032 | MRFR

Dec 12, 2023 5:00 PM ET

Wereldwijd onderzoeksrapport over hersenbeeldvorming en neuroimaging: Informatie per type beeldvorming [Functional Magnetic Resonance Imaging (FMRI), Compound Tomography (CT), Positron Emission Tomography (PET), Electroencephalography (EEG), Magnetoencephalography (MEG) en Near Infrared Spectroscopy (NIRS)], per eindgebruiker (ziekenhuizen, ambulante chirurgische centra en klinieken en diagnostische centra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor hersenbeeldvorming en neuro-imaging van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 5,80% laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 21,9 miljard vertegenwoordigen.

De technologieën voor beeldvorming van de hersenen en neuro-imaging hebben de afgelopen jaren opmerkelijke vooruitgang geboekt, waardoor het begrip en de diagnose van neurologische aandoeningen revolutionair zijn veranderd. Deze innovatieve technologieën stellen clinici en onderzoekers in staat om de ingewikkelde structuren en functies van de hersenen te visualiseren en te bestuderen, wat inzichten van onschatbare waarde biedt in verschillende neurologische aandoeningen. Aangezien de wereldwijde gezondheidszorg prioriteit blijft geven aan verbeteringen in diagnostische instrumenten, is de markt voor hersenbeeldvorming en neuroimaging getuige van een aanzienlijke groei. Dit artikel verkent de huidige staat van de markt, de belangrijkste trends, technologische ontwikkelingen en toekomstperspectieven.

Download de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12265

De wereldwijde markt voor brain imaging en neuroimaging heeft een aanzienlijke expansie doorgemaakt, gedreven door de toenemende prevalentie van neurologische aandoeningen, een groeiende vergrijzende bevolking en een verhoogd bewustzijn van het belang van vroegtijdige diagnose.

Segmentatie

De Brain Imaging en Neuroimaging markt is getuige van een aanzienlijke groei en evolutie, gedreven door vooruitgang in de technologie en een beter begrip van neurologische aandoeningen. Dit dynamische gebied maakt gebruik van verschillende beeldvormingstechnieken om de structuur en functie van de hersenen te visualiseren en te analyseren, wat helpt bij de diagnose en behandeling van neurologische aandoeningen. De markt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende belangrijke factoren.

Beeldvormingstechniek:

MRI (Magnetic Resonance Imaging): Maakt gebruik van magnetische velden en radiogolven om gedetailleerde beelden van de hersenstructuur te genereren.

CT (Computed Tomography): Maakt gebruik van röntgenstralen om dwarsdoorsnedebeelden te maken die inzicht geven in zowel structurele als functionele aspecten.

PET (Positron Emissie Tomografie): Volgt radioactieve tracers om veranderingen in cellulaire activiteit te detecteren.

SPECT (Single Photon Emission Computed Tomography): Vergelijkbaar met PET, maar gebruikt andere tracers voor beeldvorming.

Toepassing:

Klinische diagnose: Beeldvorming speelt een cruciale rol bij het diagnosticeren van neurologische aandoeningen zoals Alzheimer, Parkinson en epilepsie.

Onderzoek en ontwikkeling: Neurobeeldvormingstechnieken zijn van vitaal belang bij het begrijpen van de hersenfunctie en helpen bij de ontwikkeling van medicijnen en behandelstrategieën.

Eindgebruiker:

Ziekenhuizen en klinieken: De primaire eindgebruikers voor diagnostische doeleinden en behandelplanning.

Onderzoeksinstellingen:

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn: GE, Siemens, Canon, Hitachi Medical Systems, Medtronic PLC, EB Neuro S.p.A., Neurosoft, MinFound Medical Systems Co. Ltd., Elekta, Varian medical Systems, General Electric Company, Philips Healthcare, Toshiba Medical Systems, Sanrad medical Systems Pvt. Ltd, Esaote SpA.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor Brain Imaging en Neuroimaging maakt een aanzienlijke groei door dankzij de technologische vooruitgang en de toenemende onderzoeksactiviteiten op het gebied van neurowetenschappen. Een regionale analyse biedt inzicht in de marktdynamiek in verschillende geografische gebieden.

Noord-Amerika domineert de Brain Imaging en Neuroimaging markt, gedreven door een gevestigde infrastructuur in de gezondheidszorg en aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling. De aanwezigheid van belangrijke marktspelers en academische instellingen die samenwerken aan neurowetenschapsprojecten draagt bij aan het marktleiderschap van de regio.

Bovenkant formulier

Diepgaand marktonderzoeksrapport (135 pagina’s) over Brain Imaging en Neuroimaging: https://www.marketresearchfuture.com/reports/brain-imaging-neuroimaging-market-12265

Europa volgt op de voet, met een robuust gezondheidszorgsysteem en een focus op technologische innovatie. De toewijding van de regio aan neurowetenschappelijk onderzoek, in combinatie met overheidsinitiatieven ter ondersteuning van hersengerelateerde studies, stuwt de markt vooruit.

De regio Azië-Stille Oceaan is in opkomst als lucratieve markt voor technologieën voor beeldvorming van de hersenen. Het toenemende bewustzijn van de gezondheidszorg, het stijgende besteedbare inkomen en de groeiende onderzoeksactiviteiten dragen bij aan de expansie van de markt in deze regio. Daarnaast stimuleren samenwerkingsverbanden tussen internationale en lokale onderzoeksorganisaties de groei van de markt.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika zijn getuige van een geleidelijke invoering van technologieën voor beeldvorming van de hersenen. Overheidsinitiatieven om de infrastructuur van de gezondheidszorg te verbeteren en een toenemende aandacht voor neurologische aandoeningen dragen bij aan de groei van de markt in deze regio’s.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Care Management Solutions Market Research Report Information Per Component (Software en Diensten), Per Toepassing (Ziektebeheer, Casemanagement, Gebruiksbeheer, EMR-beheer en Anderen), Per Leveringsvorm (Webgebaseerd, Cloudgebaseerd en On-Premise), Per Eindgebruiker (Betalers, Aanbieders en Anderen) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

Gene editing Market Research Report Information Per Technologie (CRISPR, TALEN, ZFN, Antisense, en anderen), Toepassing (Genetische manipulatie, Gentherapie, Cellijnengineering, en anderen), Eindgebruiker (Biotechnologische en farmaceutische bedrijven, Contract Research Organizations (CRO’s), en Academische & Onderzoeksinstituten van de overheid) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld)-Voorspelling tot 2032.

Oligonucleotide synthese marktonderzoeksrapport informatie per product (oligonucleotide, reagentia en apparatuur), per type (aangepaste en vooraf ontworpen oligo’s), per toepassing (therapeutische toepassingen, diagnostiek, onderzoek en anderen), per eindgebruiker (academische onderzoeksinstellingen, farmaceutische en biotechnologische bedrijven, diagnostische laboratoria en anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Onderzoeksrapport over deceltherapiemarkt Informatie per celtype (stamcel en niet-stamcel), per therapietype (autoloog en allogeen), per therapeutisch gebied (maligniteiten, spier- en skeletaandoeningen, auto-immuunaandoeningen, dermatologie en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen & en academische & onderzoeksinstellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoek naarde 3D-celcultuur marktInformatie per techniek (op steigers gebaseerde 3D-celcultuur [op hydrogel gebaseerde ondersteuning en op polymeer hard materiaal gebaseerde ondersteuning] en steigervrije 3D-celcultuur [hangende druppelmicrotiterplaten, sferoïdemicrotiterplaten met ULA-coating (Ultra-Low Attachment), en microfluïdische 3D-celkweek]), per product (verbruiksgoederen [kweekmedia, reagentia, 3D-multiwellplaten en glaswerk] en instrumenten [bioreactor, flowcytometer en celkweekchips), per toepassing (geneesmiddelenonderzoek, kankeronderzoek – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Brain Imaging and Neuroimaging Market,Brain Imaging and Neuroimaging Market Size,Brain Imaging and Neuroimaging Market Share,Brain Imaging and Neuroimaging Market Trends,Brain Imaging and Neuroimaging Market Analysis