header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor digitale badges zal groeien met een CAGR van 19,1% tegen 2030

Dec 12, 2023 4:00 PM ET

Inzichten in de markt voor digitale badges

In 2022 werd de markt voor digitale badges geschat op een waarde van USD 165,14 miljoen. De markt voor digitale badges zal naar verwachting stijgen van 198,65 miljoen USD in 2023 tot 673,71 miljoen USD in 2030, met een voorspelde CAGR van 19,1% tijdens de voorspelde periode (2023 – 2030). De belangrijkste factoren die de expansie van de markt versnellen zijn de toenemende acceptatie van online certificering in de IT-industrie en de groeiende nadruk op de technische ontwikkeling van werknemers.

Het voortdurend leren en ontwikkelen van werknemers is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden en digitale badges zijn een populaire en praktische manier geworden om hun prestaties vast te leggen en te eren.

Digitale badges zijn een soort micro-credentials die de vaardigheden en informatie erkennen en bevestigen die werknemers hebben opgedaan via hun werk, opleiding en andere ervaringen. Digitale badges kunnen helpen om iemands professionele reputatie te verbeteren en hun arbeidsmogelijkheden uit te breiden door een visuele weergave te geven van hun vaardigheden en competenties. Digitale badges kunnen organisaties helpen bij het efficiënter bij- en omscholen van hun werknemers, naast het erkennen van de vaardigheden van werknemers.

Digitale badges zijn van vitaal belang voor het bevestigen van de vaardigheden en competenties van een werknemer in de snel evoluerende en fel concurrerende arbeidsmarkt van vandaag. In het algemeen wordt de markt gedreven door een toenemende nadruk op de technische ontwikkeling van werknemers en een groeiend begrip van het belang van digitale referenties.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6706

De belangrijkste bedrijven in de markt voor digitale badges zijn

  • Credly Inc.
  • Accredible
  • Nocti Zakelijke Oplossingen
  • RedCritter Corp.
  • Accreditrust Technologies LLC
  • Concentric Sky Inc.
  • Forall Systems Inc.
  • Blackboard Inc.
  • Badgecraft
  • LearningTimes LLC

Segmentatie

Volgens het type, is de markt voor digitale badges onderverdeeld in de categorieën Deelname, Erkenning, Prestatie, Bijdrage en Certificatie. In 2022 was de categorie Certificering goed voor het grootste deel van de inkomsten uit digitale badges.

De markt voor digitale badges is onderverdeeld in segmenten op basis van eindgebruikers: onderwijs, bedrijven, detailhandel, gaming, transport en overige. In 2022 werd de markt geleid door de onderwijssector.

De analyse biedt inzicht in de markt voor elke regio afzonderlijk, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De behoefte aan digitale badges voor het erkennen en certificeren van de vaardigheden en kennis van werknemers en studenten neemt toe in de regio Azië-Pacific. Factoren die deze vraag beïnvloeden zijn onder andere de groeiende nadruk op personeelsontwikkeling en het groeiende begrip van de waarde van een leven lang leren.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6706

De snel groeiende technologie- en onderwijsindustrieën in de regio Azië-Pacific zijn ook een factor in de marktexpansie voor digitale badges. De vraag naar digitale badges die de vaardigheden en competenties van werknemers en studenten kunnen verifiëren, stijgt naarmate deze sectoren zich blijven ontwikkelen en bloeien. Bovendien wordt de toegang tot en het gebruik van digitale badges eenvoudiger voor individuen en organisaties dankzij het toegenomen internetgebruik en de beschikbaarheid van technologie in de regio. Als gevolg hiervan groeit de markt voor digitale badges in de regio. Volgens voorspellingen zal de markt groeien naarmate meer mensen kiezen voor online training en certificering.

Lees meer artikel-

Niobium condensator markt

Hybride Ultracondensator HUC Markt

Silicium EPI-wafermarkt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt van diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]


Keywords:  Digital badges market,Digital badges market size,Digital badges market Share