header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor geautomatiseerde optische inspectiesystemen zal tegen 2032 naar verwachting USD 2.898,2 miljoen bedragen, met een CAGR van 17,5% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Dec 12, 2023 4:00 PM ET

Marktanalyse

De wereldwijde markt voor geautomatiseerde optische inspectiesystemen zal tegen 2030 USD 2.898,2 miljoen bereiken met een CAGR van 17,5%, volgens het meest recente rapport van Market Research Future.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers die in het rapport over het geautomatiseerde optische inspectiesysteem worden genoemd, zijn onder andere

  • Camtek Ltd.
  • Orbotech Ltd.
  • Nordson Corporation
  • Saki Corporation
  • Daiichi Jitsugyo Co., Ltd.
  • CyberOptics Corporation
  • Viscom AG
  • Test Research Inc.
  • AOI Systemen
  • Machine Vision-producten
  • Goepel Elektronica GmbH
  • Mirtec Corporation
  • Vi Technologie

Ontvang een gratis proefexemplaar@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5979

Stuurprogramma’s

Toenemende toepassing in de auto-industrie om de marktgroei te stimuleren

De toenemende toepassing van geautomatiseerde optische inspectiesystemen in de auto-industrie zal de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren. De groeiende behoefte aan duurzame en hoogwaardige componenten om de veiligheid in auto’s te verbeteren, stimuleert de groei van de markt. Bovendien hebben de vooruitgang van ABS en ADAS, autonome en EV’s de behoefte aan high-end elektronicacomponenten in de autosector vergroot.

Kansen

Voorkeur voor traditionele inspectiemethoden biedt grote kansen

De voorkeur van AOI-systemen boven traditionele inspectiemethoden zal lucratieve kansen bieden voor de markt van geautomatiseerde optische inspectiesystemen in de voorspellingsperiode. Deze voordelen omvatten handmatige inspectie/ röntgeninspectie, het kan veel componenten in korte tijd inspecteren, het is niet-destructief en vereist geen gebruik van gevaarlijke materialen of chemicaliën en het kan gemakkelijk worden geïntegreerd in de productieprocedure waardoor real-time feedback & kwaliteitscontrole mogelijk is.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5979

Beperkingen en uitdagingen

Beschikbaarheid van alternatieven die de markt afremmen

De beschikbaarheid van alternatieven, de behoefte aan hoogopgeleid personeel, de hoge kosten van deze systemen en de complexiteit van de & programmering van dergelijke systemen kunnen tijdens de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt.

De COVID-19 pandemie leidde tot een daling van de behoefte aan geautomatiseerde optische inspectiesystemen in verschillende eindgebruikerssectoren, wat een impact had op de groei van de markt.

Marktsegmentatie

De markt van geautomatiseerde optische inspectiesystemen is onderverdeeld op basis van eindgebruiker, type, technologie en component.

Per component zal systeem de markt aanvoeren in de voorspellingsperiode.

Per technologie zal inline AOI de markt domineren in de voorspellingsperiode.

Per type zullen 2D AOI-systemen de markt stimuleren in de voorspellingsperiode.

Per eindgebruiker zal de automobielsector de markt aanvoeren in de voorspellingsperiode.

Regionale analyse

APAC aan kop van markt voor geautomatiseerde optische inspectiesystemen

APAC zal de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode. De regio is een hub voor verschillende elektronica & makers van printplaten, de lage kosten van arbeid in de regio, en de behoefte aan consumentenelektronica & auto’s. Bovendien is de behoefte aan consumentenelektronica toegenomen in landen zoals India en China voor het stijgende besteedbare inkomen dat is gestegen. Bovendien is de behoefte aan auto’s en consumentenelektronica gestegen in landen als India en China vanwege het stijgende besteedbare inkomen dat de groei van de markt bevordert.

Noord-Amerika kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor geautomatiseerde optische inspectiesystemen

Noord-Amerika zal tijdens de prognoseperiode een bewonderenswaardige groei in de markt kennen vanwege de technologische vooruitgang, toenemende innovatie en groeiende behoefte aan kleinere, snellere en slankere elektronische producten & smartphones.

Gerelateerde rapporten:

Home Automation System Market Research Rapport Prognose tot 2030

Solid State Drive (SSD) Marktonderzoeksrapport – Prognose 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor filmcondensatoren – Voorspelling 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]