header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor glasvezelcomponenten groeit met een CAGR van 9,50% tot 2032

Dec 12, 2023 8:00 PM ET

Marktoverzicht:

In 2022 werd de markt voor glasvezelcomponenten geschat op USD 24,1 miljard. Prognoses geven aan dat de markt voor glasvezelcomponenten in de prognoseperiode (2023-2032) zal groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,50%, van USD 26,3895 miljard in 2023 tot USD 54,543639 miljard in 2032. De vraag naar telecommunicatiediensten stijgt aanzienlijk, vooral in opkomende markten. Daarnaast neemt de vraag toe om verouderde infrastructuur te vervangen door geavanceerdere technologieën. De belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren zijn de snelle vooruitgang van cellulaire netwerktechnologie en de uitbreiding van initiatieven voor de bouw van infrastructuur in ontwikkelingslanden.

Marktleiders voor glasvezelcomponenten, waaronder.

  • Tongding Interconnection Information Co. Ltd.,
  • Furukawa Electric Co.
  • EMCORE Corporation
  • Sumitomo Electric Industries
  • Accelink Technologies Co.
  • Broadcom Inc.
  • Lumentum Holdings Inc.
  • Acacia Communications, Inc.
  • Fujitsu Optische Componenten
  • II-VI Inc.

Gratis voorbeeldbrochure in PDF-formaat –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12482

Bovendien breiden datacenters zich wereldwijd in hoog tempo uit. Datacenters bieden een positieve online ervaring en vormen de basis van de digitale diensten van veel documenten. In deze domeinen spelen glasvezelcomponenten een cruciale rol in het verbinden van netwerkgoederen, servers en opslagsystemen. Er worden tal van datacenters gebouwd als gevolg van de groeiende populariteit van cloud computing, big data analytics en kunstmatige intelligentie technologieën. Dit heeft de vraag doen toenemen naar glasvezelapparatuur die op deze locaties gegevensoverdracht met hoge snelheid en lage latentie kan leveren.

Een belangrijke ontwikkeling die de markt voor glasvezelcomponenten beïnvloedt, is de uitrol van 5G-netwerken. De 5G-technologie belooft aanzienlijk hogere datasnelheden, een lagere latentie en meer connectiviteit. In 5G-netwerken zijn glasvezelcomponenten essentieel omdat ze de infrastructuur leveren die nodig is om celtorens en gegevensverwerkingscentra met elkaar te verbinden.

De behoefte aan glasvezelcomponenten – met name componenten die hogere frequenties en datasnelheden aankunnen – neemt aanzienlijk toe naarmate 5G-netwerken internationaal verder worden uitgerold.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreide marktinzichten:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12482

Segmentatie

Op basis van datasnelheid is de markt voor glasvezelcomponenten onderverdeeld in vier categorieën: 10 G, 40 G, 100 G en meer dan 100 G. Het marktaandeel van de sector van meer dan 100 G bedraagt ruwweg 50-55%.

Als we de markt voor optische vezelcomponenten segmenteren op basis van de toepassing, komen de volgende categorieën aan bod: verlichting, analytische en medische apparatuur, gedistribueerde detectie en communicatie. Met 60-65% van het marktaandeel is het communicatiesegment het grootst.

Op basis van type is de markt voor glasvezelcomponenten onderverdeeld in de volgende segmenten: kabels, versterkers, splitters, connectoren, transceivers, actieve optische kabels en overige. Connectoren is de toonaangevende categorie, goed voor ongeveer 30-35% van het marktaandeel.

Toegang tot het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/fiber-optic-components-market-12482

Regionale analyse:
De studie biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld per regio. Vanwege de uitgebreide installatie van glasvezelnetwerken, met name in grootstedelijke gebieden, en de geavanceerde telecommunicatie-infrastructuur, zal de Noord-Amerikaanse markt voor glasvezelcomponenten deze bedrijfstak domineren. In dit gebied zal de markt zich sneller uitbreiden omdat het een centrum voor technologische innovatie is en de thuisbasis van talloze belangrijke bedrijven in de glasvezelindustrie.

Van 2023 tot 2032 zal de markt voor glasvezelcomponenten in Azië-Pacific zich naar verwachting ontwikkelen met de snelste samengestelde jaarlijkse groei (CAGR). Dit komt doordat het gebied snel verstedelijkt en economisch groeit, waardoor de vraag naar digitale diensten en snel internet toeneemt. Daarnaast had de markt voor glasvezelcomponenten in China het grootste marktaandeel, terwijl de markt voor glasvezelcomponenten in India de snelste groei kende in de regio Azië-Pacific.

Onze andere gerelateerde rapporten:

Blockchain Telecommunicatie Post Services Marktanalyse
https://www.marketresearchfuture.com/reports/blockchain-telecommunication-post-services-market/market-analysis

Analyse van de Enterprise High Productivity Application Platform Service-markt
https://www.marketresearchfuture.com/reports/enterprise-high-productivity-application-platform-service-market/market-analysis

Analyse van de markt voor slimme ticketuitgifte
https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-ticketing-market/market-analysis

LTE & 5G Broadcast-marktanalyse
https://www.marketresearchfuture.com/reports/lte-5g-broadcast-market/market-analysis

Analyse van de volgende generatie computermarkt
https://www.marketresearchfuture.com/reports/next-generation-computing-market/market-analysis

Cellulaire M2M-marktanalyse
https://www.marketresearchfuture.com/reports/cellular-m2m-market/market-analysis

Digitale inspectie marktanalyse
https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-inspection-market/market-analysis

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Fiber Optic Components Market,Global Fiber Optic Components Market,Fiber Optic Components Market Size,Fiber Optic Components Market Share,Fiber Optic Components Market Demand,Fiber Optic Components Market Growth,Fiber Optic Components Market Trends,Fiber Optic Components Market Analysis