header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor IoT-sensoren zal naar verwachting 141,80 miljard USD bereiken en van 2023 tot 2032 groeien met een CAGR van 17,79%.

Dec 12, 2023 3:00 PM ET

Inzichten in de markt voor IoT-sensoren:

De wereldwijde markt voor IoT-sensoren zal tegen 2030 141,80 miljard dollar bereiken met een CAGR van 17,79%, volgens het recente rapport van Market Research Future. De groeiende behoefte aan draadloze netwerktechnologie zal de marktgroei tijdens de beoordelingsperiode stimuleren. Dit is voornamelijk te danken aan de toenemende adoptie van het cloudplatform in kleine en grote ondernemingen. Bovendien voorspellen de lage installatie- en onderhoudskosten in vergelijking met bekabelde apparaten ook veel goeds voor de groei van de markt.

De toenemende smart city-programma’s zullen in de prognoseperiode lucratieve mogelijkheden bieden voor deze markt. Verschillende landen over de hele wereld brengen initiatieven voor Smart City in de praktijk voor de groeiende bevolking en toenemende verstedelijking. Slimme meters, sensoren, slimme verlichting & en andere aangesloten apparaten kunnen de efficiëntie en functionaliteit van de infrastructuur & verbeteren. Ook de verschillende initiatieven zoals industrie 4.0, slimme huishoudens, slimme infrastructuur en slimme productie dragen bij aan de groei van de markt.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4399

Belangrijkste spelers:

  • Texas Instruments
  • TE Connectivity
  • Silicon Laboratories
  • Libelium
  • Murata Productie
  • Algemeen Electric
  • Monnit
  • Bosch Sensortec
  • Slimme Dingen
  • Honeywell,

zijn de belangrijkste leveranciers in de IoT-sensor markt.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/iot-sensor-market-4399

Regionale analyse van de markt voor IoT-sensoren:

Noord-Amerika zal de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode vanwege de aanwezigheid van gevestigde leveranciers in de regio en de snelle toepassing van IoT-technologie in verschillende sectoren. De meerderheid van de bedrijven hier maakt in toenemende mate gebruik van IoT voor het bewaken van de werking van producten, het voorkomen van kostbare storingen & verspilling van routinematig onderhoud shutdown. Het gebruik van IoT in de regio is ook gunstig voor de groei van de markt.

De APAC-regio zal tijdens de prognoseperiode een bewonderenswaardige groei van de markt kennen. Verschillende factoren stimuleren de groei van de markt in de regio, zoals de aanwezigheid van verschillende toonaangevende fabrikanten van IoT-sensoren, de toenemende behoefte aan IoT-oplossingen in Japan, Zuid-Korea en China, het toenemende gebruik van verbonden apparaten, de groei van slimme steden, de bevolkingsgroei, de snelle industrialisatie en het toenemende gebruik van IoT-sensoren in verschillende sectoren, zoals transport, productie en gezondheidszorg.

Segmentatie van de markt voor IoT-sensoren:

De wereldwijde markt voor IoT-sensoren is onderverdeeld op basis van verticalen en typen.

Per type zal druk de markt leiden tijdens de voorspellingsperiode.

In verticale termen zal de industrie de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4399

De bezorgdheid over de beveiliging en privacy van gegevens, het gebrek aan gestandaardiseerde protocollen, interoperabiliteitsproblemen en hoge implementatiekosten kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Lees meer artikel-

High-power thyristors marktonderzoeksrapport – voorspelling tot 2032

Geavanceerde verpakking van halfgeleiders marktonderzoeksrapport – voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voordiëlektrische etstoestellen voor halfgeleiders – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Low Power Red Laser Diode Modules Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor microfoons – voorspelling voor 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  IoT Sensor Market,IoT Sensor Market Size,IoT Sensor Market Share,IoT Sensor Market Trend,IoT Sensor Market Outlook,IoT Sensor Market Growth