header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor kweekvlees zal tegen 2032 groeien met een CAGR van 51,90%.

Dec 12, 2023 12:36 PM ET

Marktoverzicht

In 2022 werd de markt voor gekweekt vlees geschat op USD 0,22 miljard. De markt voor kweekvlees zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 51,90% tussen 2023 en 2032, van USD 0,33 miljard in 2023 tot USD 9,47 miljard in 2032. De belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren zijn het groeiende aantal veganisten, vooruitgang in de wetenschap van vervangende eiwitten en de houding van consumenten ten opzichte van dierenwelzijn.

De noodzaak om vleesvervangers en andere eiwitten te vinden groeit naarmate de wereldbevolking en de impact op het milieu toenemen. Er is een kans dat de kweekvleesindustrie wereldwijd groeit als er meer aandacht is voor milieuduurzaamheid en zekerheid van de vleesvoorziening. Prognoses geven aan dat de groeiende veganistische populatie en het gevoel van de consument voor dierenwelzijn factoren zullen zijn in de proliferatie van kweekvlees. Er wordt onderzoek en ontwikkeling gedaan om de massaproductie van kweekvlees mogelijk te maken, ook al staat de markt nog in de kinderschoenen. De belangrijkste marktdeelnemers richten zich op het verkrijgen van wettelijke toestemming om producten te verkopen die gemaakt zijn van kweekvlees. Verhoogde overheidsfinanciering voor cellulaire landbouw in ontwikkelde landen zoals de Verenigde Staten zal mogelijkheden creëren om de vraag naar gekweekt rundvlees te laten groeien. De steun van overheden en regelgevende instanties in sommige landen om kapitaal en financiering te richten op de kweekvleesindustrie zal een grote invloed hebben op de licenties en commercialisering van geproduceerd vlees.

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11918

De groei van de wereldwijde kweekvleesindustrie wordt gestimuleerd door een groot aantal voordelen, waaronder het ontbreken van milieueffecten, het niet meer hoeven fokken van dieren en de afname van risico’s voor de volksgezondheid. Een andere alternatieve eiwitbron is kweekvlees. Klanten kiezen weer voor een dieet dat meer voedingsstoffen bevat, duurzaamheid bevordert en minder dierlijke eiwitten gebruikt. Mensen die allergisch zijn voor dierlijke eiwitten vormen ook de primaire markt voor alternatieve eiwitten. Dit stimuleert de inkomsten van de markt voor kweekvlees.

Sectorale inzichten

Op basis van herkomst wordt de markt voor kweekvlees onderverdeeld in categorieën zoals kip, rundvlees, vis, varken en eend. In 2022 had de pluimveecategorie het grootste aandeel in de inkomsten.

Nuggets, hamburgers, gehaktballen, worst, hotdogs en andere items zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor kweekvlees, afhankelijk van het eindgebruik. In 2022 werd de markt voor kweekvlees geleid door de hamburgersector.

Regionale analyse

Het rapport biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, uitgesplitst per regio. In 2022 had de Noord-Amerikaanse markt voor kweekvlees een marktaandeel van 45,80%. De aanwezigheid van belangrijke bedrijven in de regio en de groeiende vraag van klanten naar vlees- en pluimveeproducten die op verantwoorde wijze zijn geproduceerd, zijn de drijvende kracht achter de stijging. Veel Amerikaanse bedrijven investeren geleidelijk in celcultuurtechnologie om lokaal kweekvlees te produceren. Daarnaast had de markt voor kweekvlees in de Verenigde Staten het grootste marktaandeel, terwijl de markt in Canada de grootste groei kende.

De belangrijkste bedrijven op de markt voor kweekvlees zijn

Aleph Farms

Avant Meats Company Limited

Biftek INC,

Mosa Vlees

BlueNalu, Inc.

BioFood Systems Ltd

WildType

New Age Eet

Shiok vlees Pte Ltd

SuperMeat

Meatable

Finless Foods, Inc.

Vork & Good, Inc.

Future Meat Technologies Ltd

UPSIDE Voedingsmiddelen

Missie Schuren

Volledig verslag @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/cultured-meat-market-11918

COVID-19 Analyse

De Covid-19 epidemie in 2020 heeft de vraag naar contactloze biometrische diensten op luchthavens doen toenemen omdat ze identiteit en verificatie bieden zonder enige fysieke aanraking. Contactloze biometrische diensten zorgen voor een snelle en nauwkeurige identificatie en beperken tegelijkertijd de blootstelling. Daarnaast heeft de pandemie luchthavenbeheer gedwongen om contactloze biometrische apparatuur voor thermische controle te implementeren om de toelating van passagiers te controleren door het meten van de lichaamstemperatuur. Gedurende de verwachte periode wordt verwacht dat de sector van contactloze biometrische diensten op luchthavens zal blijven groeien. Luchthavens over de hele wereld implementeren snel contactloze biometrische diensten zoals gezichtsherkenning, stemherkenning, & 3D geavanceerde vingerafdrukherkenning.

Gerelateerde rapporten:

Food Spreads Market Research Report Information Product Type (honing, chocoladepasta, noten- en zadenpasta, fruitpasta en andere producttypes), distributiekanaal (supermarkten/hypermarkten, buurtwinkels, online winkels en andere distributiekanalen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Tequila Market Research Report Information Per Type (Blanco, Reposado, Anejo en anderen), Per Kwaliteit (Waarde, Premium, High-end Premium en Super Premium), Per Distributiekanaal (On-trade en Off-trade) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Vooruitzichtenkwikmarkt Europa (2018 tot 2032)

Centraal & Zuid-Amerika Jodium Marktvooruitzichten (2018 tot 2032)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com