header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor privacybeheersoftware zal tegen 2030 29,8 miljard dollar bereiken, met een groei van 40,20% | MRFR-rapport

Dec 12, 2023 1:00 PM ET

Markt voor privacybeheersoftware: Een uitgebreid overzicht

De markt voor privacybeheersoftware zal in de toekomst waarschijnlijk een aanzienlijke groei doormaken. Wetgeving voor gegevensbescherming en governance stimuleren de marktgroei. Market Research Future (MRFR) stelt dat de markt voor privacymanagementsoftware zal escaleren van USD 2,8 miljard in 2022 tot USD 29,8 miljard in 2030, met een CAGR van 40,20% tijdens de evaluatieperiode (2022-2030).

Een toenemend aantal aanbieders van gezondheidszorg, financiële & verzekeringsdiensten, BPO’s & KPO’s en technologieorganisaties creëren RPA-projecten die toegang vragen tot grote hoeveelheden persoonlijke gegevens die beschermd moeten worden. Bovendien moedigt de veranderende naleving van de privacyregelgeving ondernemingen aan om prioriteit te geven aan gegevensprivacy en de basis te leggen voor het beveiligen en opslaan van hun meest waardevolle bezit.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7400

Toonaangevende spelers op de markt voor Privacy Management Software zijn onder andere

  • OneTrust, LLC (VK),
  • Nymity Inc. (VS),
  • TrustArc Inc. (VS),
  • BigID, Inc. (VS),
  • SIMBUS, LLC. (VS),
  • International Business Machines Corporation (VS),
  • Proteus-Cyber Ltd. (VK),
  • Protiviti Inc. (VS),
  • 2B Advice LLC (VS),
  • SureCloud (VK),
  • Onder anderen

Markt voor privacybeheersoftware – Analyse van de concurrentie

De markt voor privacymanagementsoftware is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd met veel gevestigde spelers.

De meeste ondernemingen maken versneld gebruik van de cloud om hun digitale transformatie te versnellen. Dit stimuleert de vraag naar toonaangevende oplossingen voor dataprivacy & governance en cloud-native datamanagement die betrouwbare data leveren met intelligentie en automatisering. Daarnaast stimuleren toenemende innovaties in cloud, AI en dataprivacy & cybersecurity excellence de groei van de markt.

De stijgende vraag naar AI-gebaseerde analyses, inzichten in privacyrisicorapportage, automatisering van databeveiligingscontroles en AI-analyses die van toepassing zijn op privacyrisicomanagement onderbouwen de groei van de markt. Bovendien heeft de toenemende trend van gepatenteerde technologie die geleide besluitvorming kan automatiseren voor risicoprioritering & vermindering, gegevensbescherming en analyse van privacyschendingen invloed op de stijging van de markt.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Privacymanagement softwaremarkt – segmenten

De marktanalyse is gesegmenteerd in toepassing, inzetmodus, verticaal en regio. Het toepassingssegment is onderverdeeld in nalevingsbeheer, risicobeheer, rapportage en analyse, en andere. Het segment inzetmodus is onderverdeeld in on-premises en cloud.

Het verticale segment is onderverdeeld in IT & telecommunicatie, voedsel & dranken, consumptiegoederen, gezondheidszorg & farmaceutisch, overheid & defensie, BFSI en anderen. Per regio is de markt voor privacybeheersoftware onderverdeeld in Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Privacymanagement softwaremarkt – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de markt voor privacymanagementsoftware. De sterke aanwezigheid van belangrijke spelers en de vraag naar expertise op het gebied van software voor privacybeheer zijn belangrijke drijvende krachten. Daarnaast stimuleren het toenemende aantal smartphonegebruikers, het hogere gebruik van IoT-apparaten, verbeterde infrastructuur en een bloeiende sociale media-industrie de vraag naar software voor privacybeheer.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over Privacy Management Software Markt
https://www.marketresearchfuture.com/reports/privacy-management-software-market-7400

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

Aug. 10, 2023 — Osano, een start-up ontwikkelaar van dataprivacyplatforms, heeft aangekondigd 25 miljoen US dollar te hebben opgehaald in een Serie B-financieringsronde. De fondsen zullen worden gebruikt om Osano’s engineering-, productontwikkelings- en verkoopafdelingen uit te breiden, meer te investeren in onderzoek en ontwikkeling en een channelprogramma op te zetten. Osano wil zijn productsuite uitbreiden, blijven voldoen aan de behoeften van zijn klanten en de klanttevredenheid hoog houden.

Lees meer rapporten:

Analyse van de markt voor bestandsdeling – https://www.marketresearchfuture.com/reports/file-sharing-market/market-analysis

Marktanalyse digitale visitekaartjes – https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-business-card-market/market-analysis

IoT Beveiligingsmarkt Analyse – https://www.marketresearchfuture.com/reports/iot-security-market/market-analysis

Marktanalyse voor mobiel gokken – https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-gambling-market/market-analysis

IoT-beveiligingsmarktanalyse – https://www.marketresearchfuture.com/reports/iot-security-market/market-analysis

Marktanalyse voor datacenters – https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-center-construction-market/market-analysis

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Websites: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Websites: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Privacy Management Software Market,Privacy Management Software Market Size,Privacy Management Software Market Share,Privacy Management Software Market Growth,Privacy Management Software Market Report,Privacy Management Software Market Analysis