header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor salondiensten ziet een opmerkelijke groei tegemoet als gevolg van de toenemende aandacht voor persoonlijke verzorging

Dec 12, 2023 6:13 PM ET

Marktvooruitzichten voor salondiensten

De markt voor salondiensten, met een omvang van USD 215,2 miljard in 2022, zal naar verwachting een aanzienlijke expansie doormaken. Prognoses wijzen op een groeitraject van 232,8 miljard USD in 2023 naar 437,4 miljard USD in 2032, wat een opmerkelijk samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) weerspiegelt van 8,20% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). De opwaartse trend van de markt wordt met name gestimuleerd door belangrijke factoren zoals de toenemende populariteit van online platforms voor het maken van afspraken en de groeiende trend om te investeren in persoonlijke verzorgingsdiensten.

Drivers

Toenemende focus op haarverzorging stimuleert de marktgroei

De toenemende focus op haarverzorging zal de marktgroei in de prognoseperiode stimuleren door de toenemende vraag van consumenten naar haarbehandeling, haarkleuring en haarstyling. De veranderende modetrends, het toenemende bewustzijn met betrekking tot haarverzorging en het stijgende besteedbare inkomen van consumenten voorspellen ook veel goeds voor de groei van de markt. Daarnaast stimuleren ook de vooruitgang in haarverzorgingstechnologieën en -producten en innovatieve salondiensten de groei van de markt.

Klik hier om een voorbeeld van een premium rapport te ontvangen: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/12294

Kansen

Toenemende focus op persoonlijke verzorging biedt robuuste kansen

De toenemende aandacht voor verzorging en persoonlijke uitstraling zal lucratieve mogelijkheden bieden voor de markt voor salondiensten in de voorspellingsperiode. Mensen worden zich steeds meer bewust van hun uiterlijk en zoeken professionele hulp om hun schoonheid en algehele welzijn te verbeteren.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge onderhoudskosten zullen de markt beperken

De hoge onderhoudskosten van een salon, seizoensgebonden schommelingen, een tekort aan arbeidskrachten en een hevige concurrentie tussen de aanbieders van salondiensten kunnen tijdens de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt.

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor salondiensten is onderverdeeld op basis van eindgebruiker en servicetype.

Per type dienst zal haarverzorging de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per eindgebruiker zullen vrouwen de markt domineren gedurende de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

De sluiting van kapsalons & kapperszaken over de hele wereld als gevolg van COVID-19 lockdown beperkingen heeft een wereldwijde impact gehad op de inkomsten in 2020 & 2021. In alle landen moedigden regeringen mensen aan om zich te onthouden van het bezoeken van salons & volgens sociale afstandsnormen om hun risico op besmetting met het coronavirus te verminderen.

Regionale analyse

Noord-Amerika aan het hoofd van de markt voor salondiensten

Noord-Amerika zal de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode vanwege de toenemende populariteit van nagelbehandeling en massage, gezichtsgerelateerde diensten, de aanwezigheid van een enorme bevolking met een verscheidenheid aan schoonheidsbehoeften, huidtinten en haartypes, en de regio die vooruitloopt op de modetrends van &.

Europa kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor salondiensten

Europa zal tijdens de prognoseperiode een bewonderenswaardige groei in de markt kennen vanwege het gevestigde netwerk van opleidingscentra en schoonheidsscholen, de constante toepassing van opkomende innovaties en trends, de toename van de modebewuste bevolking en de sterke cultuur van & schoonheid. Het Verenigd Koninkrijk heeft het grootste marktaandeel, gevolgd door het Verenigd Koninkrijk.

Belangrijkste spelers

Prominente spelers uit de sector die in het rapport over de wereldwijde markt voor salondiensten aan bod komen, zijn Great Clips, Inc, Regis Corporation, Dessange International, The Lounge Hair Salon, Ulta Beauty, Inc, Seva Beauty, Drybar, Skin Rich, The Leading Salons of the World, LLC, Snip-its, Lakme Salon, Beauty Connection Spa, Kao Corporation, Original Barbershop, SalonZen en Sally Beauty Holdings.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) Salon Services Market : https://www.marketresearchfuture.com/reports/salon-services-market-12294

Over Market Research Future: Bij Market Research Future (MRFR), stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), en Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR), en Marktonderzoek & Consulting Services. MRFR team heeft als hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & bijeenkomsten met de industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten. Neem contact met ons op: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: ???? 1 (855) 661-4441 ???? 44 1720 412 167 E:Mail : [email protected]


Keywords:  Salon Services Market Size,Salon Services Market Share,Salon Services Market Outlook,Salon Services Market Trends,Salon Services Market Growth