header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor slimme robots groeit met een CAGR van 23% tegen 2032

Dec 12, 2023 5:00 PM ET

Inzicht in de markt voor slimme robots

In 2022 werd de waarde van de markt voor slimme robots geschat op USD 3,0 miljard. Volgens de prognoses zal de markt voor slimme robots stijgen van USD 3,69 miljard in 2023 tot USD 19,331 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 23,00% gedurende de gehele prognoseperiode (2023-2032). Het toenemende gebruik van autonome robots voor professionele diensten is de belangrijkste reden voor de snelle groei van de markt. Een tekort aan arbeidskrachten als gevolg van het COVID-19-immigratieverbod, een toename van IoT-integratie in robots voor kosteneffectief voorspellend onderhoud en aanzienlijke investeringen in industriële automatisering zullen naar verwachting bijdragen aan de groei van de markt voor slimme robots.

Slimme robots communiceren met hun fysieke omgeving door slimme sensortechnologieën te gebruiken, zoals ultrasone sensoren, lichtsensoren en aanraaksensoren. Moderne hardware en geavanceerde technologie worden gecombineerd om slimme robots te creëren. In Industrie 4.0 worden moderne robots routinematig ingezet in continue operaties zonder menselijk toezicht. Het meest recente World Robotics 2020-onderzoek van de International Federation of Robotics (IFR) schat dat er momenteel wereldwijd ongeveer 2,7 miljoen industriële robots in gebruik zijn, een stijging van 12%. Volgens de International Federation of Robotics (IFR), een non-profit organisatie met het hoofdkantoor in Duitsland, zijn de robotinstallaties in Europa in juni 2021 met 15% gestegen tot 78.000 eenheden. Door het toegenomen gebruik van deze machines in een breed scala aan industrieën, groeit de markt voor slimme robots.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6622

In veel landen is er echter een wereldwijd tekort aan arbeidskrachten. Door dalende geboortecijfers en een vergrijzende bevolking is er een negatieve groei van de beroepsbevolking in veel geïndustrialiseerde economieën. Aan de andere kant hebben ontwikkelingslanden door hun snelle expansie nu een grotere behoefte aan arbeidskrachten. Verwacht wordt echter dat veel opkomende economieën de laatste fase van de demografische piek zullen meemaken.

De belangrijkste bedrijven op de markt van slimme robots zijn

  • Honda Motor (Japan)
  • iRobot Corporation (VS)
  • Seiko Epson Corporation (Japan)
  • GreyOrange Pte Ltd (Singapore)
  • Rethink Robotics (VS),
  • KUKA AG (Duitsland)
  • F & P Personal Robotics (Zwitserland)
  • SoftBank Robotics (Japan)
  • Yaskawa Electric Corporation (Japan)
  • FANUC (Japan)

Segmentatie

Actuatoren, sensoren, energiebronnen en besturingssystemen behoren tot de componenten die gebruikt worden om de wereldwijde markt voor slimme robots te segmenteren. De markt werd beheerst door de sector van de besturingssystemen.

De automobielsector, de productiesector, de elektrische en elektronische sector, de voedingsmiddelen- en drankensector, de chemische sector, de residentiële sector en de amusementssector vormen de verticale segmentatie van de wereldwijde markt voor slimme robots. De sector met de hoogste inkomsten was de automobielsector.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6622

De analyse biedt inzicht in de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. Door de groeiende e-commerce en een groei in magazijnen zal de markt voor slimme robots in Noord-Amerika deze markt domineren. In 2023 zullen er 217 miljoen online verkopen zijn in de VS, met een gemiddelde kostprijs van 5.380 dollar. Als gevolg hiervan zal het aantal internetshoppers de komende jaren toenemen. Om de connectiviteit van hun magazijnen te vergroten, hebben opslagbedrijven ook aanzienlijk geïnvesteerd in netwerkapparaten. Deze aanpassingen verhogen de kans dat slimme robots zullen worden overgenomen vanwege hun afhankelijkheid van een snel netwerk en digitale gegevens.

Lees meer artikel-

Markt voor Diffusieapparatuur

Markt vooruitlaatgasbehandeling

Hete Draad Halfgeleidersensor Markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Smart Robot Market,Smart Robot Market Size,Smart Robot Market Share