header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor snus zal naar verwachting in 2032 een gecorrigeerde omvang hebben van US$ 4,7 miljard met een CAGR van 4,80% tijdens de evaluatieperiode | MRFR

Dec 12, 2023 2:57 PM ET

Snus marktanalyse:

De wereldwijde Snus-markt zal tegen 2032 USD 4,7 miljard bereiken met een CAGR van 4,80%, volgens het nieuwste rapport van Market Research Future.

Drivers:

Eenvoudige toepassing stimuleert de marktgroei

De groeiende aantrekkingskracht van snus kan worden toegeschreven aan het gebruiksvriendelijke karakter, wat een cruciale factor is die de markt stimuleert. De draagbaarheid en het gebruiksgemak van het product, vooral in vergelijking met sigaretten die in openbare ruimten en rookvrije zones verboden zijn vanwege de schadelijke effecten van verbranding, heeft aanzienlijk bijgedragen aan het toegenomen gebruik van snus.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12312

Snus Market

Kansen:

Groeiende populariteit onder jongeren biedt robuuste mogelijkheden

De toenemende populariteit van snus onder jongeren kan worden toegeschreven aan de proactieve bevordering van het publieke bewustzijn met betrekking tot de schadelijke gevolgen van roken en de relatief minder schadelijke aard van snusconsumptie. De introductie door de snusindustrie van snusverpakkingen in levendige kleuren, innovatieve ontwerpen en aantrekkelijke smaken zoals menthol, drop en vanille, speciaal gericht op de jongere bevolkingsgroep, heeft geresulteerd in een toename in snusgebruik onder tieners.

Beperkingen en uitdagingen:

Beschikbaarheid van substituten die de markt beperken

De gemakkelijke beschikbaarheid van vervangende producten, het strenge overheidsbeleid, initiatieven in verband met het tabaksverbod en de toenemende bezorgdheid over de gezondheid kunnen tijdens de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt.

Marktsegmentaties:

De wereldwijde snusmarkt is onderverdeeld op basis van smaak en product.

Per product zal portie de markt aanvoeren gedurende de prognoseperiode.

Per smaak zal mint de markt domineren gedurende de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse:

Het gebruik van tabak en snusproducten is een punt van zorg geworden tijdens de COVID-19-crisis, omdat bekend is dat ze het risico op het oplopen van het virus verhogen door hand-op-mondcontact. Als gevolg hiervan is de wereldwijde snusmarkt negatief beïnvloed door de pandemie, omdat rokers kwetsbaarder zijn voor infecties en mogelijk aarzelen om deze producten te kopen.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/snus-market-12312

Regionale analyse:

Noord-Amerika aan kop Snus-markt

Noord-Amerika zal de snusmarkt aanvoeren tijdens de prognoseperiode. De inspanningen van de Amerikaanse overheid om het aantal rokers te verminderen door het gebruik van nicotine- en tabaksvervangers toe te staan, zullen naar verwachting van grote invloed zijn op de groeiende populariteit van snus in de regio. Daarnaast zullen de toegenomen investeringen in de ontwikkeling van nieuwe producten op dit gebied de expansie van de markt waarschijnlijk verder stimuleren. De acties van de Amerikaanse overheid om roken tegen te gaan door alternatieven toe te staan, zoals nicotine- en tabaksvervangers, zullen naar verwachting een significante invloed hebben op het toenemende gebruik van snus in de regio. Bovendien zal een toename in investeringen voor innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten in deze regio de marktgroei naar verwachting nog meer stimuleren.

Europa kent een bewonderenswaardige groei in de snusmarkt

Europa zal tijdens de prognoseperiode een bewonderenswaardige groei in de snusmarkt doormaken vanwege het wijdverspreide gebruik en de wenselijkheid van rookloze tabaksproducten onder Europese naties, de culturele voorkeur voor het consumeren van orale tabak en de aanwezigheid van gevestigde snusmerken in het gebied. Daarnaast heeft Duitsland het grootste marktaandeel in termen van snusconsumptie, terwijl het Verenigd Koninkrijk een snelle groei heeft laten zien in deze markt binnen Europa.

Belangrijkste spelers:

Belangrijke spelers die in het verslag over de wereldwijde snusmarkt worden genoemd zijn Swedish Match AB; BAT; AG Snus; Dacapo Silver AB; Altria Group, Inc; GN Tobacco Sweden AB; Nordic Snus AB; Gordito Oü; Gotlandssnus; en Skruf Snus.

Gerelateerde rapporten:

Savory Snacks Market Research Report Information Per Type (Aardappelchips, Noten, Zaden, Popcorn, en anderen), Per Distributiekanaal (Hypermarkten, Supermarkten, Gemakswinkels, Online, en anderen), En Per x (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Organic Snacks Market Research Report Information per producttype (koekjes & crackers, gedroogd fruit, energierepen, vleessnacks), verpakkingstype (zakjes, dozen), distributiekanaal (winkelgebaseerd, niet-winkelgebaseerd) en regio – prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor. New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor.
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Snus Market,Snus Market Size,Snus Market Share,Snus Market Trends,Snus Market Overview,Snus Market Insights,Snus Market Demand,Snus Market Research,Snus Market Report,Snus Market Outlook