header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor sportbrillen zal tegen 2032 13,57 miljard dollar bereiken met een CAGR van 4,80%.

Dec 12, 2023 6:10 PM ET

Wereldwijde sportbrilmarktanalyse

De wereldwijde markt voor sportbrillen zal tegen 2032 USD 13,57 miljard bedragen met een CAGR van 4,80%, volgens het laatste rapport van Market Research Future. Toenemende sportparticipatie :De toenemende deelname aan verschillende sporten en fitnessactiviteiten over de hele wereld creëert een grotere consumentenbasis voor sportbrillen. De toenemende populariteit van avontuurlijke sporten en buitenactiviteiten wakkert de vraag op de markt verder aan.

Drivers

AI-technologie bevordert de marktgroei

Er wordt verwacht dat de vooruitgang in AI de groei van de markt tijdens de beoordelingsperiode zal ondersteunen. Deze technologie kan op veel gebieden van sport worden gebruikt, waaronder live-evenementen, training, prestatieanalyse en de productie van sportuitrusting en -apparatuur. Verwacht wordt dat AI de productie van intelligente sport- en fitnesskleding zal vergemakkelijken, zodat atleten hun gezondheid en prestatiegebreken effectief kunnen volgen. Verwacht wordt dat AI-slimme brillen in de toekomst gebruikt zullen worden bij sporttoernooien en allerlei voordelen zullen bieden op het gebied van uitzending, interactie en besluitvorming.

Klik hier voor het Premiumrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/12279

Kansen

Toenemend gezondheidsbewustzijn biedt robuuste kansen

Het toenemende gezondheidsbewustzijn heeft de interesse van mensen in fitness, sport en reizen doen toenemen. Daarnaast stijgt de vraag naar verschillende sportartikelen zoals zonnebrillen en brillenglazen. Het toenemende veiligheidsbewustzijn bij buitensporten en reizen zal naar verwachting de vraag naar sportbrillen doen toenemen en robuuste marktkansen bieden.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge kosten van hoogwaardige sportbrillen beperken de markt

De hoge kosten van premium sportbrillen & en de gemakkelijke toegankelijkheid van namaakproducten kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor sportbrillen is onderverdeeld op basis van toepassing en distributiekanaal.

Wat de toepassing betreft, zullen buitensporten en reizen de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Wat het distributiekanaal betreft, zal offline de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

De COVID-19 pandemie heeft de markt voor sportbrillen een klap toegebracht. Belangrijke sportevenementen, waaronder de Olympische Spelen van Tokio in 2020, werden uitgesteld of afgelast vanwege afsluitingen en infectierisico’s. De sluiting van sportvelden en indoor sportfaciliteiten heeft binnenlandse en internationale trainings- en sportorganisaties getroffen, wat een directe impact heeft op de vraag naar sportbrillen. Knelpunten in de toeleveringsketen en sluitingen van sportwinkels hadden een negatieve invloed op de verkoop, waardoor de groei van de markt vertraagde.

Regionale analyse

Noord-Amerika: markt voor sportbrillen

Als gevolg van een toename van het aantal atletiekevenementen in de regio en de vraag naar beschermende brillen, zal de Noord-Amerikaanse markt voor sportbrillen deze markt naar verwachting leiden. Sportzonnebrillen zijn gemaakt van polycarbonaat, een duurzaam materiaal dat de ogen van sporters beschermt tegen UVA- en UVB-straling van de zon. Door de toenemende populariteit van hoogwaardige en duurzame sportkleding zal Noord-Amerika naar verwachting de wereldwijde markt in de komende jaren beheersen. De groeiende populariteit van sportmerken zoals Adidas, Puma, Under Armour en Nike stimuleert de markt voor sportbrillen in de regio.

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers in de sector die in het rapport over de wereldwijde markt voor sportbrillen worden geprofileerd, zijn Nike, Inc., Carl Zeiss AG, Marchon Eyewear, Inc., MYKITA GmbH, Under Armour, Inc., Adidas AG, Xenith, LLC, Zoggs International Ltd., Aqua Lung International en Speedo International.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) Sportbrillenmarkt : https://www.marketresearchfuture.com/reports/sports-eyewear-market-12279

Over Market Research Future: Bij Market Research Future (MRFR), stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), en Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR), en Marktonderzoek & Consulting Services. MRFR team heeft als hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & bijeenkomsten met de industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten. Neem contact met ons op: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: ???? 1 (855) 661-4441 ???? 44 1720 412 167 Website : https://www.wantstats.com E:Mail : [email protected]


Keywords:  Sports Eyewear Market,Sports Eyewear Market Size,Sports Eyewear Market Share,Sports Eyewear Market Outlook,Sports Eyewear Market Forecast,Sports Eyewear Market Trends