header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor visproteïnepoeder voor diervoedertoepassingen zal in 2030 $5.066,33 miljoen bereiken met een CAGR van 5,70%, waarbij het segment de groei zal aanjagen tijdens 20232030 | MRFR

Dec 12, 2023 12:57 PM ET

Analyse van de markt voorvisproteïnepoeder:

De wereldwijde markt voor visproteïnepoeder zal tegen 2030 USD 5.066,33 miljoen bereiken met een CAGR van 5,70%, volgens het nieuwste rapport van Market Research Future.

Drivers:

Gebruik van viseiwitten in voedingssupplementen en sportvoeding stimuleert de marktgroei

Het gebruik van viseiwitten in voedingssupplementen en sportvoeding zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. Vanwege hun hoge eiwitgehalte, hoge biologische beschikbaarheid en lage vetgehalte zijn viseiwitten een populair ingrediënt geworden in sportvoeding en supplementen. Viseiwit is vooral gunstig voor sporters en fitnessenthousiastelingen omdat het helpt bij de opbouw en het herstel van spieren, het verminderen van ontstekingen en pijn en het verbeteren van de algehele sportprestaties.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12164

Fish Protein Powder Market

Kansen:

Toenemende bewustwording over de gezondheidsvoordelen van Omega 3 vetzuren biedt grote kansen

De toenemende bewustwording over de gezondheidsvoordelen van omega 3-vetzuren die aanwezig zijn in vis, zal robuuste kansen bieden voor de viseiwitmarkt in de prognoseperiode. Omdat bewezen is dat omega-3 vetzuren ontstekingen verminderen, de ontwikkeling van de hersenen stimuleren en de gezondheid van het hart verbeteren, is visproteïnepoeder aantrekkelijk voor gezondheidsbewuste consumenten.

Beperkingen en uitdagingen:

Gebrek aan grondstoffen zal de markt beperken

Het tekort aan grondstoffen, fluctuerende visprijzen en veranderingen in de regelgeving kunnen tijdens de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt.

Marktsegmentaties:

De wereldwijde viseiwitpoeder markt is onderverdeeld op basis van distributie, eindgebruiker, toepassing en producttype.

Per producttype zal viseiwitconcentraat de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per toepassing zal diervoeder de markt domineren gedurende de prognoseperiode.

Wat de eindgebruiker betreft, zal de commerciële sector de markt tijdens de prognoseperiode aanvoeren.

Qua distributiekanaal zal B2B de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

COVID-19 Analyse:

Door transport- en handelsproblemen68 zijn de toeleveringsketens van vis en aquatische levensmiddelen verstoord. De meeste vismeelfabrikanten werden gesloten en ook de behoefte aan geïmporteerde grondstoffen daalde. Dit alles heeft de groei van de markt voor visproteïnepoeder beïnvloed.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/fish-protein-powder-market-12164

Regionale analyse:

Noord-Amerika beheerst de markt voor visproteïnepoeder

Noord-Amerika zal de markt voor visproteïnepoeder domineren gedurende de prognoseperiode. De toegenomen visproductie in de hele regio en de mogelijkheid om de vis te gebruiken om eiwit te verkrijgen door de graten te zeven of bezinken en te drogen, of de olie te extraheren om meer eiwit te verkrijgen, zou kunnen leiden tot een groei van de markt. Daarnaast dragen geavanceerde detailhandelstructuren en toenemende acceptatie van viseiwit als gevolg van toenemende obesitas en hogere consumentenbestedingen aan dieetvoeding en nutraceutica bij aan de populariteit van viseiwitten in de regio. Echter, als gevolg van de toenemende viskweek en het toenemende gebruik van vismeel in de diervoederindustrie, zal China waarschijnlijk de snelste groei in CAGR doormaken tijdens de prognoseperiode.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers uit de sector die in het rapport over de wereldwijde viseiwitmarkt worden beschreven, zijn Mukka Proteins Limited (India), Omega Protein Corporation (VS), Hofseth Biocare ASA (Noorwegen), Bio-Marine Ingredients Ireland (Ierland), BioOregon Protein (VS), TripleNine (Europa), FF Skagen A/S (Europa), Hangzhou Nutrition Biotechnology Co, Ltd (China), Janatha Fish Meal & Oil Products (India) en Hayduk (Europa).

Gerelateerde rapporten:

Fish Protein Hydrolysate Market Research Report Informatie per bron (ansjovis, haring, zalm, tonijn en andere), vorm (poeder en vloeibaar), toepassing (voeding, farmaceutica, diervoeding, persoonlijke verzorging en landbouw) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Fish Oil Market Research Report Informatie per producttype (zalm, kabeljauwlever en andere), per eindgebruik (diervoeder, functionele voeding, functionele dranken, voedingssupplementen en andere), per distributiekanaal (winkel en niet-winkel) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

US Fish Protein Hydrolysate Market Research Report Information per bron (ansjovis, haring, zalm, tonijn en andere), vorm (poeder en vloeibaar), toepassing (voeding, farmaceutische producten, diervoeding, persoonlijke verzorging en landbouw) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling voor 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor. New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor.
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Fish Protein Powder Market,Fish Protein Powder Market Size,Fish Protein Powder Market Share,Fish Protein Powder Market Trends,Fish Protein Powder Market Overview,Fish Protein Powder Market Insights,Fish Protein Powder Market Outlook,Fish Protein Powder Market Growth,Fish Protein Powder Market Analysis,Fish Protein Powder Market Demand