header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Solid-State Transformatormarkt zal tegen 2032 USD 0,37 miljard bereiken, met een CAGR van 15,80% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Dec 12, 2023 4:00 PM ET

Marktanalyse

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor solid-state transformatoren tegen 2032 USD 0,37 miljard bereiken met een CAGR van 15,80%.

Belangrijkste spelers

Prominente marktspelers die in het rapport over de wereldwijde markt voor solid-state transformatoren worden geprofileerd, zijn onder andere

  • ABB Ltd.
  • Alstom SA
  • Siemens AG
  • General Electric Co.
  • Schneider Electric SE
  • Mitsubishi Electric Corporation
  • Cooper Voedingssystemen
  • Varentec, Inc.
  • Amantys Limited
  • GridBridge (VS).

De belangrijkste spelers hebben verschillende strategieën toegepast om voorop te blijven lopen, zoals partnerschappen, de ontwikkeling van nieuwe producten en nog veel meer.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5857

Drivers

Groeiende vraag naar distributietransformatoren die de marktgroei stimuleren

De groeiende vraag naar distributietransformatoren zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. Deze vorm van transformator wordt steeds meer gebruikt in de stroomdistributienetwerken in combinatie met de integratie van hernieuwbare energie. Ook de vervanging van verouderde stroomdistributiesystemen in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, India, Duitsland en andere landen voorspelt veel goeds voor de groei van distributietransformatoren.

Kansen

Voorkeur voor conventionele transformatoren biedt robuuste kansen

De voorkeur voor solid-state transformatoren boven conventionele transformatoren zal lucratieve kansen bieden voor de markt van solid-state transformatoren in de prognoseperiode voor de vele voordelen van de eerstgenoemde zoals bidirectionele vermogensoverdracht, deiningcompensatie, spanningsverzakking, harmonische reductie, foutisolatie en correctie van de arbeidsfactor. De solid-state transformator helpt bij het aansluiten van verschillende energiebronnen, namelijk zonne-energie & windenergie, op het elektriciteitsnet en verbetert de efficiëntie van de stroomtransmissiesystemen.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5857

Beperkingen en uitdagingen

Prestatiebeperkingen die de markt afremmen

De prestatiebeperkingen zoals betrouwbaarheidsproblemen en hoge kosten, minder productbewustzijn, technische uitdagingen en het gebrek aan basisinfrastructuur voor elektriciteit in onderontwikkelde landen kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor solid-state transformatoren is onderverdeeld op basis van eindgebruiker, type en toepassing.

In de voorspellingsperiode zal stroomdistributie de markt aanvoeren.

Per type zal de solid-state vermogenstransformator de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per eindgebruiker zal energie de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

COVID-19 Analyse

Het maken van halfgeleidende transformatorcomponenten zoals IED’s werd verstoord door verplaatsingsbeperkingen en door de overheid opgelegde lockdowns. De pandemie heeft de ontplooiing & van nieuwe technologieën en producten vertraagd. De lockdown resulteerde ook in een enorme daling van de vraag naar elektriciteit doordat verschillende industriële bedrijven en transportbedrijven gesloten werden of hun activiteiten terugschroefden om te voldoen aan de beperkingen van de overheid. De verminderde vraag naar elektriciteit had gevolgen voor de inkomsten van de nutsbedrijven.

Regionale analyse

Noord-Amerika als speerpunt van de markt voor Solid State Transformatoren

Noord-Amerika zal tijdens de prognoseperiode de markt aanvoeren vanwege de technologische vooruitgang en toenemende investeringen in energiesystemen & smart grids die de vraag op de markt aanwakkeren. Daarnaast worden de marktvooruitzichten van de regio positief beïnvloed door verschillende contracten die via spelers worden afgesloten voor het opwekken van koolstofarme energie. De VS heeft het grootste marktaandeel, gevolgd door Canada.

Gerelateerde rapporten:

Proces Spectroscopie Marktonderzoeksrapport- Voorspelling 2032

Thin Client-marktonderzoeksrapport – prognose 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor fijnstofmonitoring – wereldwijde prognose 2032

Ovengestuurde kristaloscillator OCXO markt onderzoeksrapport- Wereldwijde prognose 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Solid State Transformer Market,Solid State Transformer Market Analysis,Solid State Transformer Market Growth