header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde aquaponicsmarkt zal tegen 2030 USD 2.464,29 miljoen bereiken met een CAGR van 13,4% | MRFR

Dec 12, 2023 6:04 PM ET

Wereldwijde marktvooruitzichten voor aquaponics

De wereldwijde aquaponics-markt zal tegen 2030 USD 2.464,29 miljoen bereiken met een CAGR van 13,4%, volgens het laatste rapport van Market Research Future. Aquaponics is een nieuwe kweekmethode die een hydroponicsopstelling combineert met een extra vistank om vis te kweken. Hydrocultuur is het kweken van planten in een grondloze omgeving, terwijl de methode waarbij vissen worden uitgebroed in een gesloten omgeving bekend staat als aquacultuur. De relatie tussen vissen en planten is goed voor het milieu. Het is als het nabootsen van de ecologie van de rivier.

Drivers

De vraag naar in Aquaponics geproduceerde organische groenten stimuleert de marktgroei

De populariteit van aquaponics-groenten neemt toe en zal naar verwachting blijven groeien. Een van de belangrijkste redenen is dat boeren aquaponics-gebaseerde methoden gebruiken om deze groenten te produceren. Als gevolg hiervan zullen de groeivooruitzichten van de markt naar verwachting toenemen in het voorspellingsjaar dat eindigt in 2030. Deze groenten worden niet alleen lokaal geteeld, maar staan ook bekend om hun hoogwaardige smaak en langere houdbaarheid.

Klik hier om een voorbeeld van een premium rapport te ontvangen: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/2257

Kansen

Toenemend gebruik voor thuisproductie biedt robuuste kansen

De groeiende populariteit van thuisproductie via aquaponics zal sterke marktkansen bieden voor de groeiende productie van groenten en fruit in de achtertuin, gezien de toenemende bezorgdheid over de gezondheid en de stijgende voedselprijzen. Daarnaast dragen de toenemende vraag naar vis en de groei van de stedelijke landbouw ook bij aan de wereldwijde groei van de thuiskweek van aquaponics.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge afbetalingsprijzen als marktbeperking

De hoge afbetalingsprijzen van aquaponics en het gebrek aan maatschappelijk bewustzijn om verspilling van natuurlijke hulpbronnen te voorkomen, kunnen een remmende werking hebben op de markt gedurende de prognoseperiode.

Markt Segmentatie

De aquaponics markt is onderverdeeld in toepassingen, apparatuur, componenten en producten.

Vis zal de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Bij de componenten zal de kweektank de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Quaapparatuur zal groeilicht de markt tijdens de prognoseperiode aanvoeren.

Wat detoepassing betreft, zal commercie de markt beheersen tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

De COVID-19 pandemie heeft een grote impact gehad op de toeleveringsketen van de aquaponicsmarkt. De verstoring van de toevoerketen door de ziekte heeft ertoe geleid dat kwekers meer levende vis en andere aquatische soorten kweken, wat gevolgen heeft voor de kosten, uitgaven en risico’s van de kwekers.

Regionale analyse

Noord-Amerika aan kop Aquaponics-markt

Noord-Amerika leidt de totale markt. De regio’s groei is voor de aanwezigheid van een aantal grote bedrijven en de geavanceerde invoering van gecontroleerde omgeving landbouw in Noord-Amerika. Daarnaast zijn de groeiende bewustwording van alternatieve duurzame landbouwtechnieken & toenemende vraag naar biologisch voedsel het stimuleren van de toepassing van aquaponics systemen. De Amerikaanse overheid heeft een aantal indoor farming initiatieven geïmplementeerd om duurzame landbouw te promoten, lokale voedselsystemen te ondersteunen en de milieu-impact van landbouw te verminderen.

APAC tot bewonderenswaardige groei in Aquaponics markt hebben

Azië-Pacific heeft het op een na grootste marktaandeel voor aquaponics systemen als gevolg van voortdurende technologische vooruitgang. Daarnaast wordt verwacht dat de stijgende vraag naar verhoogde productiviteit in de landbouwsector de groei van de aquaponics markt in de komende jaren zal stimuleren in landen als Australië, India, China en Indonesië.

Belangrijkste spelers

Prominente marktspelers geprofileerd in de aquaponics markt zijn onder andere Japan Aquaponics (Japan), Pentair Aquatic Ecosystems Inc (VS), NutraPonics Canada Corporation (Canada), Lucky Clays Fresh (VS), Hapa Farms (VS), My Aquaponics (Zuid-Afrika), ECF Farmsystems GmbH (Duitsland), en Red Ewald Inc (VS).

Blader door diepgaand marktonderzoek rapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Aquaponics Markt: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/aquaponics-market-2257

Over Market Research Future: Bij Market Research Future (MRFR), stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), en Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR), en Marktonderzoek & Consulting Services. MRFR team heeft als hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligence diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.
Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & bijeenkomsten met de industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalistenleden. Contact Neem contact met ons op: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: ???? 1 (855) 661-4441 ???? 44 1720 412 167 Website : https://www.wantstats.com E:Mail : [email protected]


Keywords:  Aquaponics Market,Aquaponics Market Size,Aquaponics Market Share,Aquaponics Market Outlook,Aquaponics Market Forecast,Aquaponics Market Trends