header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor telepresence robots zal tegen 2032 USD 0,3 miljard waard zijn, met een CAGR van 16,2% van 2023 tot 2032

Dec 12, 2023 3:00 PM ET

Inzichten in de markt voor telepresence robots

De wereldwijde markt voor telepresence robots zal waarschijnlijk aanzienlijk groeien. De toenemende toepassing van telepresence robots in de reissector, het toerisme en de horeca zal de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de wereldwijde markt voor telepresence robots zal escaleren van 0,1 miljard dollar in 2022 tot 0,3 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 16,2% in de beoordelingsperiode (2023-2032).

Daarnaast zorgt het gebruik van telepresence robots in de verbonden gezondheidszorg voor een groter verkoopbereik, een betere klantervaring en onderwijsprocessen ervoor dat de markt een belangrijke positie inneemt. Door het toenemende gebruik van producten en diensten die zijn aangesloten op de gezondheidszorg in grote ziekenhuizen en gezondheidszorgsystemen, zal de markt de komende jaren naar verwachting een enorme groei doormaken.

Dankzij telepresence robots kunnen externe klantendiensten en prospects fysieke producten ervaren en ondersteunende inhoud in verschillende formaten op een uitgebreide, meeslepende manier controleren. Telepresence-robots kunnen bestaande apparatuur en extra schermen binnenhalen om de perspectieven uit te breiden, waardoor het gebruik van meerdere videoconferentieplatforms mogelijk wordt.

Telecommunicatiereuzen zoals T-Mobile & Cisco en IT-dienstverleners gebruiken telepresence robots om hybride werken op bedrijfsniveau mogelijk te maken. Telepresence-robots zouden worden gebruikt om datacenters automatisch te onderhouden, waarmee vooruitgang wordt geboekt in de richting van intelligente agents, zoals metaverse, augmented reality en virtual reality.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7058

Grote spelers

De belangrijkste spelers op de markt van telepresence robots zijn

  • AXYN Robotique,
  • AMY Robotics,
  • MantaroBot,
  • Double Robotics,
  • Geschikte technologieën,
  • VGo Communications,
  • Xandex,
  • Anybots Samenwerken i/o,
  • Adept MobileRobots,
  • SuperDroid Robots,
  • Ava Robotics,
  • Orbis Robotics,
  • Duurzaamheid,
  • FutureRobot,
  • Giraff Technologies en
  • Inbot Technology Ltd.

Wereldwijde markt voor telepresence robots – segmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in typen, componenten, eindgebruikers en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in mobiele en stationaire telepresence robots. Het componentensegment is onderverdeeld in luidsprekers, displays, camera’s, besturingssystemen en andere. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in gezondheidszorg, onderwijs, productie, medisch, bedrijven en andere. Per regio is de markt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor telepresence robots – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de markt voor telepresence robots. Factoren zoals de stijgende vraag en de hoge adoptie van automatisering in verschillende industrieën stimuleren de groei van de markt. Daarnaast stimuleert de toenemende vraag naar telepresence robots vanuit de productie- en gezondheidszorgsector de marktaandelen. De aanwezigheid van grote aanbieders van robotica heeft een positieve invloed op de vooruitgang van de markt. Vanwege hun enorme technologische vooruitgang hebben de VS en Canada een aanzienlijk aandeel in de regionale markt.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7058

Wereldwijde markt voor telepresence robots – Analyse van de concurrentie

Deze markt lijkt zeer concurrerend en gefragmenteerd, met verschillende gevestigde spelers die een concurrerend landschap vormen. Spelers nemen strategische initiatieven zoals overnames, samenwerking, partnerschappen, uitbreiding en de lancering van producten/technologieën om een groter concurrentievoordeel te behalen in deze markt.

Marktspelers richten zich ook op initiatieven voor de ontwikkeling van nieuwe producten en geografische expansie. Er wordt verwacht dat de markt getuige zal zijn van voortdurende innovaties en nieuwe productontwikkelingen, wat uiteindelijk zal resulteren in intense concurrentie tussen de fabrikanten.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

10 juli 2023 — BotEyes.com heeft een nieuwe demoruimte gelanceerd waar iedereen zijn telepresence-robot kan testen. De ruimte heeft twee telepresence-robots en een groot scherm waarop wordt uitgelegd hoe de robot moet worden bestuurd. Het heeft ook een spiegel zodat gebruikers zichzelf op afstand kunnen zien op het scherm op afstand. Het is de eerste keer in de telepresence-industrie dat iedereen een testrit kan maken en zichzelf kan uitsluiten als potentiële klant.

Lees meer artikel-

Markt voor assemblagelijnoplossingen

Automotive condensatoren markt

Chipverpakkingsmarkt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Telepresence Robots Market,Telepresence Robots Market Size,Telepresence Robots Market Trends