header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groei in de markt voor integratiesystemen voor operatiekamers door geavanceerde technologieën en strategische initiatieven met een CAGR van 11,6% in 2023-2030

Dec 12, 2023 3:39 PM ET

Onderzoeksrapport over de markt voor integratie van operatiekamersystemen per component (software en diensten), per apparaattype (geïntegreerde operatiekamersystemen, beeldvormingsintegratiesystemen, medicatiebeheersystemen), per toepassing (cardiovasculair, neurochirurgie, orthopedie, gynaecologie, gastro-enterologie en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, ambulante chirurgiecentra en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De wereldwijde markt voor systemen voor de integratie van operatiekamers werd in 2022 geschat op USD 1,79 miljard. De wereldwijde vraag naar systemen voor de integratie van operatiekamers zal tussen 2023 en 2032 naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 11,6%, van USD 1,90 miljard in 2023 tot USD 2,95 miljard in 2030.

In de huidige, snel veranderende gezondheidszorg heeft de drang naar meer veiligheid en efficiëntie de groei van de markt voor integratiesystemen voor operatiekamers aangewakkerd. Deze toename kan worden toegeschreven aan een aantal factoren, waaronder technische ontwikkelingen en een toenemende behoefte aan uitgebreide monitoring en gegevensverzameling.

Marktdynamiek

De marktsegmentatie op basis van apparaattypes laat een divers landschap zien, met geïntegreerde systemen voor de operatiekamer, systemen voor beeldintegratie, systemen voor medicatiebeheer en systemen voor documentatiebeheer. Met name documentatiebeheersystemen kwamen naar voren als de koplopers in inkomstenaandeel in 2022. Deze systemen spelen een cruciale rol bij het stroomlijnen van dossiers uit verschillende bronnen op een uniform platform, waardoor chirurgen toegang krijgen tot cruciale patiëntinformatie tijdens chirurgische procedures.

Regionale dynamiek

De geografische segmentatie van de markt omvat Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika staat centraal, gedreven door de hoge prevalentie van chronische ziekten in de regio en de groeiende acceptatie van moderne chirurgische behandelmethoden. Met name de Verenigde Staten springen eruit, met een aanzienlijke incidentie van chronische ziekten. Bedrijven die actief zijn in de VS maken gebruik van marktstrategieën om een concurrentievoordeel te behalen. Getinge introduceerde bijvoorbeeld het AI-gebaseerde OK-managementsysteem “Torin” in de VS, waarmee het hoge groeipotentieel van het land in de markt voor integratie van operatiekamers werd aangetoond.

Download de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11596

Verkenning per land

De belangrijkste landen die onder de loep worden genomen zijn de VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea en Brazilië. In deze landen bepalen strategische stappen van industriereuzen het marktlandschap. De toepassing van geavanceerde technologieën, zoals AI-gebaseerde beheersystemen, versnelt de marktgroei verder.

Spelers in de industrie

De markt voor integratiesystemen voor operatiekamers wordt gekenmerkt door prominente spelers zoals Stryker, Barco, Dragerwerk AG & Co. KGaA, Olympus Corporation, Sony Corporation, SchureMed, Koninklijke Philips N. V., Medtronic, B Braun en Getinge AB. De gefragmenteerde aard van de sector heeft ertoe geleid dat deze hoofdrolspelers innovatieve strategieën inzetten, waaronder regionale ontwikkeling, fusies en overnames en de uitbreiding van hun toepassingsportfolio’s door middel van samenwerkings- en distributieovereenkomsten.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (169 pagina’s) over integratiesystemen voor operatiekamers:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/operating-room-integration-systems-market-11596

Strategische initiatieven voor marktexpansie

Fabrikanten nemen strategische zakelijke initiatieven om niet alleen hun klanten van dienst te zijn, maar ook om hun marktaandeel uit te breiden. Een opmerkelijke strategie is lokale productie om de operationele kosten te verlagen. Deze aanpak stelt bedrijven in staat om efficiënt door het complexe landschap van de gezondheidszorg te navigeren en zo een concurrentievoordeel te behalen in de dynamische markt voor Integratiesystemen voor operatiekamers.

De markt voor integratiesystemen voor operatiekamers is klaar voor substantiële groei, gedreven door een synergie van factoren, waaronder technologische innovatie, geografische expansie en strategische initiatieven van de industrie. Terwijl het landschap van de gezondheidszorg blijft evolueren, lopen de belangrijkste spelers in de sector voorop om te zorgen voor naadloze integratie en verbeterde efficiëntie in operatiekamers over de hele wereld.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Europe Respiratory Therapeutic Devices Market Research Report Information Per Product (Verstuivers, Luchtbevochtigers) Per Technologie (Elektrostatische Filtratie, HEPA), Per Toepassing (Astma, COPD, Cystic Fibrosis) Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Thuiszorg), En Per Regio (Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Rest van Europa) – Marktvoorspelling tot 2032

Wearable Medical Device Market Research Report Information Per Type (Activiteitenmonitoren, Slimme Horloges, Slimme Kleding en Patches), Per Apparaattype (Diagnostische & Monitoringapparaten {Vitaalsignaalmonitoren, Glucose Monitoringapparaten, Neuromonitoringapparaten, Slaapmonitoringapparaten en foetale monitoring & Obstetrische Apparaten}, en Therapeutische Apparaten {Revalidatieapparaten, Pijnbeheersapparaten, Ademhalingstherapieapparaten en Insulinepompen})

Onderzoeksrapport informatie overde markt voor injecteerbare medicijndosering per apparaat (conventionele injectieapparaten, zelfinjectieapparaten), per therapeutische toepassing (auto-immuunziekten, hormonale stoornissen en kanker), per gebruikspatroon (curatief patroon, immunisatie), per toedieningsplaats (intramusculair, subcutaan, intradermaal) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Asia Pacific Infectious Disease Diagnosis & Treatment Market Research Report, per toepassing (AIDS, tuberculose (TB), hepatitis, HPV en andere), per behandeling (antibiotica, antivirale middelen, antischimmelmiddelen, antiparasitaire middelen, alternatieve geneeskunde en andere), per diagnosetechniek (immunoassays, PCR, celkweken en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, referentielaboratoria en andere) – voorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportPijnbeheersingsapparaten Markt, Type (stimulatoren, transcutane elektrische zenuwstimulatieapparaten, pompen, ablatieapparaten), Toepassing (Pijn bij kanker, Pijn aan het bewegingsapparaat, Migraine en andere) – Voorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.comTop van Formulier

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Operating Room Integration Systems Market,Operating Room Integration Systems Market Insights,Operating Room Integration Systems Market Research,Operating Room Integration Systems Market Report,Operating Room Integration Systems Market Size,Operating Room Integration Systems Market Trends,Operating Room Integration Systems Market Share,Operating Room Integration Systems Market Players