header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van laboratoriumautomatisering zal naar verwachting met 8,15% CAGR groeien tot USD 10,92 miljard in 2030

Dec 12, 2023 3:43 PM ET

Onderzoeksrapport over de markt voor laboratoriumautomatisering per producttype, per proces, per toepassing, per eindgebruiker en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling voor 2030

De markt voor laboratoriumautomatisering zal tegen 2030 naar verwachting een waarde bereiken van USD 10,92 miljard met een CAGR van 8,15% tijdens de voorspellingsperiode 2022-2030. De markt kent een snelle groei en transformatie, gedreven door technologische vooruitgang, toenemende vraag naar efficiëntie en de toenemende complexiteit van laboratoriumprocessen. Deze markt wordt gekenmerkt door de integratie van geavanceerde robotica, kunstmatige intelligentie en gegevensanalyse om verschillende laboratoriumtaken te stroomlijnen en te verbeteren, van monsterverwerking tot gegevensanalyse.

Belangrijke trends in de markt zijn de toepassing van geautomatiseerde systemen om de nauwkeurigheid te verbeteren, fouten te verminderen en de doorvoer van laboratoriumprocedures te verhogen. Laboratoria in verschillende sectoren, waaronder gezondheidszorg, farmaceutica en biowetenschappen, omarmen automatisering om te voldoen aan de groeiende vraag naar high-throughput screening, het testen van monsters en gegevensbeheer.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11830

De markt voor laboratoriumautomatisering maakt wereldwijd een aanzienlijke groei door, waarbij Noord-Amerika en Europa voorop lopen als gevolg van een goed gevestigde infrastructuur voor gezondheidszorg, aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling en een hoge mate van bewustwording. Azië-Pacific is in opkomst als een belangrijke markt, gedreven door de toenemende prevalentie van ziekten, stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en een toenemende focus op laboratoriumefficiëntie in landen als China en India.

Analyse van de concurrentie

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Beckman Coulter, Inc. (VS), QIAGEN N.V. (Duitsland), Thermo Fisher Scientific, Inc. (VS), Agilent Technologies, Inc. (VS), Tecan Trading AG (Zwitserland), BioMérieux SA (Frankrijk), Siemens Healthineers (Duitsland), PerkinElmer Inc. (VS), Hamilton Company (VS), F. Hoffmann-La Roche Ltd (Zwitserland) en anderen.

Segmentatie-analyse

De wereldwijde markt voor laboratoriumautomatisering is gesegmenteerd op basis van producttype, proces, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van producttype is de markt gesegmenteerd in geautomatiseerde werkstations, robotsystemen, software & informatica en andere. De geautomatiseerde werkstations zijn verder gesegmenteerd in geautomatiseerde vloeistofverwerking, microtiterplaatlezers, geautomatiseerde Elisa-systemen, geautomatiseerde nucleïnezuurzuiveringssystemen. Bovendien is de software & informatica gesegmenteerd in elektronisch laboratoriumnotitieboek, automatiseringssoftware voor werkstations/eenheden, wetenschappelijk gegevensbeheersysteem, laboratoriuminformatiebeheersysteem.

Op basis van proces is de wereldwijde laboratoriumautomatiseringsmarkt onderverdeeld in continuous flow en discrete processing. De continuous flow is onderverdeeld in workflow en componenten en de discrete verwerking is verder onderverdeeld in methode, componenten en workflow.

De wereldwijde markt voor laboratoriumautomatisering is op basis van toepassing gesegmenteerd in klinische diagnostiek, genomics-oplossingen, proteomics-oplossingen, ontdekking van geneesmiddelen en andere.

Op basis van eindgebruiker is de wereldwijde markt voor laboratoriumautomatisering gesegmenteerd in biotechnologie & farmaceutische bedrijven, ziekenhuizen & diagnostische laboratoria en onderzoeks & academische instellingen.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over laboratoriumautomatisering: https://www.marketresearchfuture.com/reports/laboratory-automation-market-11830

Regionale analyse

Noord-Amerika: Leidt de markt voor laboratoriumautomatisering met een gevestigde infrastructuur voor gezondheidszorg en aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling, waardoor de toepassing van geavanceerde geautomatiseerde systemen wordt gestimuleerd.

Europa: Een robuuste groei in laboratoriumautomatisering, gestimuleerd door een gunstig regelgevend klimaat, toenemende vraag naar efficiëntie en aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling.

Azië-Pacific: Opkomend als een belangrijke markt met een toenemende prevalentie van ziekten, stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en een toenemende focus op laboratoriumefficiëntie, vooral in landen als China en India.

Latijns-Amerika: Geleidelijke invoering van oplossingen voor laboratoriumautomatisering, met Brazilië en Mexico als belangrijke markten, ondanks uitdagingen met betrekking tot de middelen voor gezondheidszorg.

Midden-Oosten en Afrika: Toont een groeiende interesse in laboratoriumautomatisering, met diverse gezondheidszorginfrastructuren en een behoefte aan meer efficiëntie en productiviteit in laboratoria.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Transdermale Geneesmiddelen Afgiftesystemen Marktonderzoeksrapport Informatie per Product, Technologie en Regio – Marktvoorspelling tot 2032

Voorspellend OnderzoeksrapportGezondheidszorg Markt, Per Component, Toepassing, Eindgebruiker – Marktvoorspelling tot 2030

Opioïden marktomvang, groei en industrievooruitzichten per product, toepassing, eindgebruiker en regio – prognose tot 2032

Onderzoeksrapport overde Analytics-markt in de gezondheidszorg Informatie per type, component, leveringsmodel, toepassing, eindgebruiker en regio – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde orthobiologische markt Informatie per product, toepassing, eindgebruiker en regio – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Laboratory Automation Market,Laboratory Automation Market Size,Laboratory Automation Market Share,Laboratory Automation Market Trends,Laboratory Automation Market Growth,Laboratory Automation Market Report,Laboratory Automation Market Research,Laboratory Automation Market Analysis,Laboratory Automation Market Overview,Laboratory Automation Market Insights,Laboratory Automation Market Outlook