header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van zwavelhoudende meststoffen zal tegen 2032 USD 4,21 miljard bedragen met een CAGR van 2,10%.

Dec 12, 2023 6:20 PM ET

Analyse van de wereldwijde markt voor zwavelhoudende meststoffen

De markt voor zwavelhoudende meststoffen, met een geschatte waarde van USD 3,5 miljard in 2022, is klaar voor groei. Prognoses geven een stijging aan van USD 3,57 miljard in 2023 tot USD 4,21 miljard in 2032, wat een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) weerspiegelt van 2,10% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). Belangrijke factoren die de groei van de markt stimuleren, zijn de vraag naar gewassen die gevoelig zijn voor zwaveltekort en de toenemende prevalentie van zwaveltekort in de bodem. Met name het stijgende niveau van de nieuwe landbouwproductie en de gelijktijdige daling van de zwavelproductie komen naar voren als belangrijke factoren die de expansie van de markt bevorderen.

Drivers

Toenemende behoefte aan sulfaten om de marktgroei te stimuleren

De toenemende vraag naar sulfaten zal de marktgroei stimuleren vanwege het hoge gebruik van traditionele en nieuwe sulfaatmeststoffen, waaronder ammoniumsulfaat, enkelvoudig superfosfaat, ammoniumfosfaatsulfaat, kaliumsulfaat en sulfaten die micronutriënten bevatten. Het belangrijkste voordeel van sulfaatmeststoffen is de levering van zwavel in sulfaatvorm, die planten gemakkelijk kunnen opnemen.

Mogelijkheden

Toenemend gebruik van meststoffen biedt grote kansen

De groeiende wereldbevolking heeft een directe invloed op de voedselvoorziening. Veel landen hebben moeite om aan de voedselbehoefte te voldoen met beperkte middelen. Vanwege de hogere productie van nutriëntenarme bodems en eindige bronnen heeft de kunstmestsector veelbelovende vooruitzichten. Bovendien helpen meststoffen bij het op peil houden van de voedingsstofconcentraties in de bodem en verbeteren ze de productiviteit van gewassen om water vast te houden, waardoor het waterverbruik van planten afneemt. De zwavelmeststoffensector is dus gepositioneerd om aanzienlijk te profiteren van deze voordelen.

Klik hier voor het Premiumrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/10133

Beperkingen en uitdagingen

Import van kleine boerenbedrijven als marktbeperking

De invoer van kleine boerderijen, de gedaalde grondstofprijzen, de stijging van de natuurlijke voedselconsumptie en de strenge milieuregelgeving kunnen tijdens de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor zwavelhoudende meststoffen is onderverdeeld op basis van gewastype, toepassingswijze, vorm en type.

Per type zal sulfaat de markt aanvoeren gedurende de prognoseperiode.

Wat de vorm betreft, zal droog zwavel de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Wat detoepassingswijze betreft, zal de bodem de markt domineren tijdens de voorspellingsperiode.

Pergewastype zullen oliehoudende zaden en peulvruchten de markt stimuleren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

De wereldwijde markt voor zwavelhoudende meststoffen blijft kampen met de uitdagingen van de COVID-19 blokkades, logistieke verstoringen, verminderde productie en gerelateerde economische gevolgen. De wereldwijde meststoffenindustrie wordt al sinds het begin getroffen, vooral in China, dat wereldwijd de grootste producent en consument van micronutriënten voor de landbouw is. De uitbraak van een nieuw coronavirus in China heeft tot nu toe de meest kritieke impact gehad op de Chinese landbouwsector voor micronutriënten, en heeft het verkeer van zowel micronutriëntenproducten als grondstoffen in en uit het land beïnvloed. Daarnaast zal deze pandemie naar verwachting ook de agrarische sector van micronutriënten in de Verenigde Staten, Brazilië, India en de EU-5 landen beïnvloeden.

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de markt voor zwavelhoudende meststoffen

De Noord-Amerikaanse regio zal de marktleider zijn op het gebied van zwavelhoudende meststoffen. Meer dan 90% van de marktwaarde en het marktvolume voor zwavelhoudende meststoffen in Noord-Amerika komt uit de Verenigde Staten en Canada. Boeren hebben de voordelen van meststoffen kunnen maximaliseren dankzij de huidige wetenschappelijke en technologische vooruitgang in de landbouw. Het grote landbouwgebied en de kennis over het gebruik van zwavel zijn de belangrijkste redenen voor de groei van deze specifieke markt in Noord-Amerika.

Belangrijkste spelers

Belangrijke marktspelers die in het rapport over de wereldwijde markt voor zwavelhoudende meststoffen aan bod komen zijn onder andere The Mosaic Company (VS), Deepak Fertilizers and Petrochemicals Ltd. (India), Yara International AS. (India), Yara International ASA (Noorwegen) en Koch Industries, Inc. (VS).

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over de markt voor zwavelhoudende meststoffen : https://www.marketresearchfuture.com/reports/sulfur-fertilizers-market-10133

Over Market Research Future: Bij Market Research Future (MRFR), stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), en Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR), en Marktonderzoek & Consulting Services. MRFR team heeft als hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.
Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & bijeenkomsten met de industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalistenleden. Contact Neem contact met ons op: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: ???? 1 (855) 661-4441 ???? 44 1720 412 167 Website : https://www.wantstats.com E:Mail : [email protected]


Keywords:  Sulfur Fertilizers Market Analysis,Sulfur Fertilizers Market Size,Sulfur Fertilizers Market Growth,Sulfur Fertilizers Market Outlook