header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Inzichten en Innovaties: Een uitgebreide marktonderzoeksanalyse van de CAD-markt (Computer-Aided Design)

Dec 12, 2023 4:00 PM ET

Overzicht van de CAD-markt:

In 2021 werd de markt voor computerondersteund ontwerpen (CAD) geschat op USD 9 miljard. Volgens voorspellingen zou de markt voor computerondersteund ontwerpen (CAD) groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,2% van USD 11,2 miljard in 2022 tot USD 17,6 miljard in 2030. Computerondersteund ontwerpen (CAD) is de primaire marktstimulator die de groei van de markt stimuleert, en de behoefte aan additive manufacturing zorgt voor een snelle stijging.

Een andere factor die de groei van de markt stimuleert, is het toenemende gebruik van 3D CAD. In de sector van consumentenproducten is er een buitengewone vraag naar CAD-outsourcing. Het is een markt die gebotteld, verpakt en verpakt moet worden. De markt voor computerondersteund ontwerp groeit in een snel tempo. Het proces wordt eenvoudig gemaakt door CAD-ontwerpen in te voeren in de productieapparatuur.

Download het volledige PDF-voorbeeld van het CAD-marktrapport op
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8531

De belangrijkste spelers op de markt voor computerondersteund ontwerpen (CAD):

Belangrijke spelers op de CAD-markt zijn onder andere

  • Autodesk, Inc,
  • Trimble Inc,
  • Dassault Systèmes,
  • Bentley Systems, Inc,
  • PTC,
  • Siemens PLM Software,
  • Encore Software,
  • Hexagon AB,
  • lectra,
  • CAD Internationaal,
  • Graebert GmbH,
  • Corel Corporation,
  • SmartDraw, LLC,
  • ZWSOFT Co,
  • Gstarsoft Co.

Ontwerpen die voldoen aan de eisen van elke productie-eenheid zijn haalbaar met behulp van computerondersteuning. De groeiende vraag vanuit deze sectoren zal de marktexpansie als geheel blijven stimuleren. In de opkomende markt wordt driedimensionaal printen steeds populairder. De behoefte aan productie is erg hoog in opkomende markten. Er zijn veel geproduceerde goederen beschikbaar in deze markt. Deze markt verandert ten goede als gevolg van de groeiende behoefte aan productie. De markt zal snel groeien als gevolg van de groeiende behoefte aan computerondersteund ontwerp. In de afgelopen jaren is het samengestelde jaarlijkse groeipercentage (CAGR) van de wereldwijde markt voor computerondersteund ontwerpen (CAD) dan ook toegenomen als gevolg van deze oorzaken.

De markt voor computerondersteund ontwerpen (CAD): Inzicht in segmenten

Op basis van technologie is de CAD-industrie onderverdeeld in twee segmenten: 2D en 3D. In 2021 was 3D het segment met het grootste aandeel.

Op basis van componenten wordt de CAD-markt onderverdeeld in oplossingen en diensten.

Cloud en On-Premise zijn opgenomen in de Computer-Aided Design (CAD) marktsegmentatie op basis van inzetmodus.

De aankoop van dit rapport @
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8531

CAD-markt: Regionaal inzicht

Het rapport biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, uitgesplitst per regio. Met een snellere groei staat de regio Azië-Pacific aan de leiding. De totale vraag van de markt zal toenemen als gevolg van slimme engineering en ontwerp. In deze industrie is de vraag groter vanuit het consumenten- en bouwsegment.

Europa heeft het op twee na grootste marktaandeel in de CAD-industrie (Computer-Aided Design). De economie van de regio is robuust en er is een grote behoefte aan geavanceerde en geavanceerde ontwerptools in verschillende sectoren, zoals engineering, bouw en architectuur. Toonaangevende technologische bedrijven en pro-business overheidsvoorschriften stimuleren ook de expansie van de CAD-markt in Europa. Het gebied heeft een sterke infrastructuur en een hoge mate van technologische adoptie, waardoor de vraag naar CAD-oplossingen in een groot aantal bedrijven is toegenomen. Verder ontwikkelde de Britse CAD-markt zich het snelst in de Europese regio, terwijl Duitsland het grootste marktaandeel behield.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (111 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over Computer-Aided Design (CAD) Markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/computer-aided-design-market-8531

Een van de belangrijkste strategieën die fabrikanten in de CAD-sector gebruiken om klanten te helpen en de marktsector te laten groeien, is lokale productie om de operationele kosten te verlagen. Enkele van de belangrijkste voordelen die de markt voor computerondersteund ontwerpen (CAD) de laatste tijd met zich meebrengt, zijn medicijnen.

Toonaangevende rapporten:

Persoonlijke cloudmarkt

Markt voor gegevensverwerking in het geheugen

BIM-softwaremarkt

Markt voor oplossingen voor beschermd toegangsbeheer (PAM)

PCB-ontwerpsoftwaremarkt

Markt voor fysiek internet

AIOps-platform markt

Markt voor software voor bestandsdeling

Markt voor BYOD en bedrijfsmobiliteit

Markt voor intranet als een service

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt van diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  computer aided design (cad) market,computer-aided design (cad) market analysis,computer-aided design (cad) market analysis report,computer-aided design (cad) market futures,computer-aided design (cad) market expansion,computer-aided design (cad) market growth rate,computer-aided design (cad) market intelligence,computer-aided design (cad) market outlook,computer-aided design (cad) market overview,computer-aided design (cad) market size,computer-aided design (cad) market share,computer-aided design (cad) market usa,computer-aided design (cad) market value,computer-aided design (cad) market research report,computer-aided design (cad) market research,computer-aided design (cad) market report,computer-aided design (cad) market demand