header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Inzichten van MRFR: De AI-cameramarkt zal naar verwachting een CAGR van 15,00% bereiken en tegen 2032 een waarde bereiken van 27,79122 miljard USD.

Dec 12, 2023 8:00 PM ET

AI-cameramarkt groeit met een CAGR van 15% tegen 2032

In 2022 werd de waarde van de AI-cameramarkt geschat op USD 7,9 miljard. De markt voor AI-camera’s (Artificial Intelligence) zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 15,00% tussen 2023 en 2032, van USD 9,085 miljard in 2023 tot USD 27,79122 miljard in 2032. Toonaangevende organisaties ontwikkelen hun A.I.-technologieën voortdurend. Betere beveiligingsfuncties worden steeds noodzakelijker en bedrijven omarmen meer eigentijdse marketingtechnieken als de belangrijkste factoren die de expansie van de markt stimuleren.

Belangrijke spelers op de markt voor Artificial Intelligence (AI) Camera’s zijn onder andere,

  • Axis Communications AB,
  • Bosch Security Systems Inc,
  • Canon Inc.
  • Panasonic System Networks Co,
  • FLIR Systems Inc,
  • Hangzhou Hikvision Digital Technology Co, Ltd.,
  • Honeywell Security Group,
  • Sony Electronics Ltd., Ltd,
  • Zhejiang Dahua Technology Co,
  • Vivotek Inc.

Download een PDF-versie van het rapport (inclusief volledig TOC, lijst met tabellen, 68 figuren en grafieken) @ Klik hier om een voorbeeldrapport te downloaden

Camera’s met AI beschikken tegenwoordig over geavanceerde functies zoals objectidentificatie, gezichtsherkenning en gedragsanalyse. Deze camera’s zijn uiterst nuttig voor beveiligingstoepassingen omdat ze niet alleen mensen kunnen herkennen en identificeren, maar ook hun gedrag kunnen begrijpen.

Deze ontwikkeling wordt aangedreven door de behoefte aan meer proactieve en intelligente bewakingssystemen om de algemene beveiliging en veiligheid van allerlei omgevingen te verbeteren, waaronder openbare ruimten, commerciële gebouwen en slimme huizen. De markt CAGR wordt gedreven door dit aspect. Met behulp van deze camera’s kunnen bedrijven de demografie, voorkeuren en verblijfsperioden van hun klanten beter begrijpen. Deze informatie helpt hen bij het ontwerpen van gerichte marketinginspanningen, het optimaliseren van winkelindelingen en het verbeteren van de hele klantervaring. Het vermogen van A.I. camera’s om datagestuurde besluitvorming mogelijk te maken verandert de detailhandel en stelt bedrijven in staat om concurrerend te blijven en zich aan te passen aan de veranderende behoeften van de klant.

Toepassingen voor bewaking op afstand en in de gezondheidszorg maken steeds vaker gebruik van A.I. camera’s. Deze camera’s kunnen de vitale functies van patiënten volgen, vallen of vreemd gedrag herkennen en onmiddellijk zorgverleners of medische professionals op de hoogte stellen.

De behoefte aan camera’s met kunstmatige intelligentie (AI) voor telegeneeskunde en patiëntenbewaking op afstand is toegenomen als gevolg van de aanhoudende wereldwijde gezondheidsproblemen. Deze camera’s kunnen de toestand van patiënten goed in de gaten houden dankzij AI-algoritmes, wat zorgpersoneel helpt en zorgt voor snelle acties.

Marktsegmentatie

Op basis van technologie wordt de markt voor AI-camera’s onderverdeeld in categorieën zoals DSLR-camera’s, netwerkcamera’s, beveiligingscamera’s, computer vision, emotieherkenning en beeld- en gezichtsherkenning. De categorie beeld-/gezichtsherkenning, die goed is voor ongeveer 45% van de markt, is de grootste.

Op basis van eindgebruikers zijn BFSI, Gezondheidszorg, Auto’s, Consumentenelektronica, Detailhandel, Overheid, Logistiek en Transport, Militair en Defensie, Commerciële Ruimten, Media en Entertainment en Overige opgenomen in de marktsegmentatie van AI-camera’s. Het retailsegment is goed voor ongeveer 30% van het totale marktaandeel voor eindgebruikers.

Neem voorsprong met tot 10% korting op onze diepgaande rapporten! – Klik hier

De markt voor camera’s met kunstmatige intelligentie (AI) in Noord-Amerika zal deze sector domineren. De regio heeft een robuuste technologische basis en een snelle adoptie van geavanceerde ontwikkelingen zoals kunstmatige intelligentie en computer vision. De toegenomen marktgroei in deze sector zal worden gevoed door zorgen over het handhaven van de openbare veiligheid, het bestrijden van criminaliteit en het beschermen van belangrijke infrastructuur. De Azië-Pacific markt voor kunstmatige intelligentie (AI) camera’s zal naar verwachting groeien met de snelste samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) tussen 2023 en 2032. De toepassing van AI-camera’s in dit gebied versnelt door de vooruitgang in cloud computing en algoritmen voor machinaal leren, evenals een groter bewustzijn van de potentiële voordelen van AI. De markt voor AI-camera’s (Artificial Intelligence) in China had het grootste marktaandeel, terwijl de markt voor AI-camera’s in India de snelste groei kende in de regio Azië-Stille Oceaan.

Volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-camera-market-8549

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  AI Camera Market,AI Camera Market Size,AI Camera Market Share,AI Camera,Artificial Intelligence (AI) Camera market,Artificial Intelligence Camera