header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Lasertracker markt zal tegen 2030 een omzet van 121,8 miljard dollar genereren

Dec 12, 2023 3:06 PM ET

Lasertracker Marktoverzicht

Het rapport van Market Research Future (MRFR) belicht Laser Tracker Market Information By Functional, Vertical, Component And Region – Forecast till 2030″; de markt zal tegen 2030 121,8 miljard dollar bereiken met een CAGR van 21,2%.

Enkele van de belangrijkste marktfactoren die deze ontwikkelingen in afstandsmeetapparatuur en verwerkingssnelheid hebben beïnvloed, zijn de groeiende behoefte aan driedimensionale meetoplossingen in een reeks industrieën, zoals de luchtvaart, defensie, auto-industrie en energieproductie, evenals de groeiende vraag naar lasertrackers voor de assemblage van grote componenten. De lasertracker is een apparaat dat een enorm object nauwkeurig meet door de posities van de optische doelen te bepalen. Er zijn verschillende hulpmiddelen beschikbaar voor het controleren en meten van onderdelen, goederen en omgevingen. Meestal worden lasertrackers gebruikt om dingen te berekenen in plaats van fysieke controleapparaten en standaard handgereedschap. Een lasertracker volgt een laserstraal en produceert driedimensionale coördinaten, waarbij snel en nauwkeurig een voorwerp wordt opgemeten dat overal binnen de zichtlijn van de basiseenheid kan worden verplaatst.

In de auto-industrie is er meer behoefte aan lasertrackers voor inspectie en kalibratie. Toenemende overheidssubsidies voor de robotica-industrie zullen naar verwachting ook de behoefte aan lasertrackers doen toenemen. De aanzienlijke initiële kosten die gepaard gaan met de aanschaf van een volledige set-up, inclusief software en hardware, kunnen aanzienlijk worden verminderd door de beschikbaarheid van een applicatieabonnementsmodel bij tal van bedrijven die actief zijn op dit gebied. Enkele belangrijke marktfactoren die deze ontwikkelingen in afstandmeettechnologie en verwerkingssnelheid hebben beïnvloed, zijn een groeiende behoefte aan driedimensionale meetoplossingen in verschillende bedrijfssectoren en het toenemende gebruik van lasertrackers om grote componenten te assembleren. Gebruikers worden daarom aangemoedigd om dit model te kiezen boven alternatieve modellen. De lasertracker kan ook worden gebruikt om assemblagelijnen uit te lijnen, laslijnen op te stellen, gereedschappen en fittingen te inspecteren en andere taken uit te voeren. Inspectie van grote onderdelen op de machine wordt bovendien mogelijk gemaakt door robotautomatisering die mogelijk wordt gemaakt door lasertracking.

Vraag een PDF-voorbeeldexemplaar aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6112

Lasertracker markt concurrerende landschap:

  • VMT GmbH (Duitsland)
  • On-Trak Photonics Inc (VS)
  • SGS (Zwitserland)
  • Oplossingen voor variatiereductie, Inc.
  • Faro (VS)
  • Hexagon (Zweden)
  • API (VS)
  • Brunson Instrument Company (VS)
  • Hubbs Machine and Manufacturing Inc. (VS)
  • PLX Inc. (VS)

Lasertracker marktsegmentatie

Kwaliteitscontrole en inspectie, uitlijnen, reverse engineering, gereedschapconstructie en -instelling en geautomatiseerde assemblagesystemen behoren tot de functionele segmenten van de lasertrackermarkt. Auto-industrie, luchtvaart en defensie, architectuur en bouw, elektriciteit en energie, spoorwegen en scheepsbouw behoren tot de verticale segmenten van de lasertrackermarkt. Hardware, software en diensten maken deel uit van de segmentatie van de lasertrackersector op basis van componenten.

Koop eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6112

Regionaal inzicht

Dankzij het groeiende gebruik van de technologie in verschillende sectoren, waaronder de ruimtevaart en de auto-industrie, heeft Europa het op één na grootste marktaandeel voor lasertrackers. Door het groeiende gebruik van lasertrackers in productieprocessen om de veiligheids- en kwaliteitsnormen te handhaven, heeft Europa de leiding over de lasertrackermarkt. De ontwikkeling van de lasertrackermarkt in de regio Azië-Pacific wordt in belangrijke mate toegeschreven aan overheden in opkomende landen die het initiatief nemen in de robotica-industrie. Daarnaast had de Indiase lasertrackermarkt het hoogste groeipercentage in de Aziatisch-Pacifische regio, terwijl de Chinese lasertrackermarkt het grootste marktaandeel had.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor automatische liftomvormers

Autonome mobiele robotmarkt

Washdown sensormarkt

Markt voor condensatoren voor elektrische voertuigen

Markt voor volautomatische spuitgietmachines

Markt voor onderdelen voor industriële automatisering

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Laser Tracker Market,Laser Tracker Market Size,Laser Tracker Market Share,Laser Tracker Market Trends,Laser Tracker Market Demand,Laser Tracker Market Growth,Laser Tracker Market Scope