header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Molecular Breeding marktgroei door groeiende behoefte aan landbouwproducten te stimuleren door prognose ( 2023-2032 )

Dec 12, 2023 6:24 PM ET

Wereldwijde marktanalyse moleculaire veredeling

De markt voor moleculaire veredeling, met een waarde van USD 3,2 miljard in 2022, is klaar voor een aanzienlijke groei. De prognoses wijzen op een stijging van USD 3,7 miljard in 2023 tot USD 14,4 miljard in 2032, wat een indrukwekkende samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 18,20% weerspiegelt tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). De groei van de markt voor Molecular Breeding wordt ondersteund door belangrijke factoren zoals de landbouwkundige voordelen van adjuvante behandelingen, de groeiende economieën van ontwikkelingslanden en de escalerende kosten voor onderzoek en ontwikkeling (O&O) in de landbouwsector. Deze factoren dragen samen bij aan de aanzienlijke verbetering van de marktgroei.

Drivers

Groeiende behoefte aan landbouwproducten om de marktgroei te stimuleren

De wereldwijde markt voor moleculaire veredeling wordt beïnvloed door de groeiende behoefte aan landbouwproducten. De behoefte aan verbeterde landbouwproducten wordt gedreven door een groeiende bevolking, veranderende voedselvoorkeuren en de noodzaak van duurzame landbouwmethoden. Om aan de toenemende eisen van boeren en consumenten te voldoen, vergemakkelijkt moleculaire veredeling de productie van hoogproductieve, ziekteresistente en stressbestendige gewasvariëteiten.

Klik hier om een premiumrapport te ontvangen: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/11790

Kansen

Toenemend gebruik in gewasveredeling biedt robuuste kansen

Het toenemende gebruik van moleculaire veredeling in de gewasveredeling zal tijdens de prognoseperiode lucratieve mogelijkheden bieden voor de markt van moleculaire veredeling. Er wordt voorspeld dat de financiering voor agri genomics zal toenemen, wat zal resulteren in een uitbreiding van de moleculaire veredelingsindustrie. Bovendien zal de markt voor moleculaire gewasveredeling naar verwachting worden gestimuleerd door de sterke daling van de kosten van genomische oplossingen en de snelle vooruitgang van de technologie. Er wordt voorspeld dat de markt voor gewasveredeling zal groeien door de toename in partnerschappen, samenwerkingen en overnames. Andere belangrijke factoren die bijdragen aan de groei van de markt voor gewasveredeling zijn de uitbreiding van de productie van industriële en hoogwaardige gewassen en de toename van de uitgaven voor onderzoek en ontwikkeling in de landbouwsector.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge kosten die de markt afremmen

De hoge kosten van moleculaire veredeling in vergelijking met conventionele veredelingstechnieken, het gebrek aan technische vaardigheden in onderontwikkelde economieën en het gebrek aan vereiste infrastructurele faciliteiten kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren. Bovendien kan de impact van COVID-19 ook de groei van de markt belemmeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor moleculaire veredeling is onderverdeeld in moleculaire veredelingsprocessen, markers en toepassingen.

In de voorspellingsperiode zullen planten de markt aanvoeren.

Per marker zal single nucleotide polymorphism de markt domineren tijdens de voorspellingsperiode.

Bij moleculaire veredelingsprocessen zal selectie met behulp van merkers de markt domineren tijdens de voorspellingsperiode.

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de markt voor moleculaire veredeling

Noord-Amerika had in 2022 met 45,80% het grootste aandeel in de markt voor moleculaire veredeling. De moleculaire veredelingsindustrie heeft een bredere acceptatie gekregen door de aanwezigheid van grote bedrijven in de Verenigde Staten en Canada. De Amerikaanse overheid heeft het belang van het gebruik van biotechnologie benadrukt en heeft ook het gebruik van moleculaire veredeling verhoogd voor sojabonen en maïs, de belangrijkste commerciële gewassen die in de regio worden geteeld. Bovendien was de Amerikaanse markt voor moleculaire veredeling goed voor het grootste marktaandeel, terwijl de Canadese markt voor moleculaire veredeling de snelst groeiende was in Noord-Amerika.

Europa kent een gunstige groei in de markt voor moleculaire veredeling

De Europese markt voor moleculaire veredeling had een aanzienlijk aandeel in 2022. Dit wordt toegeschreven aan het feit dat boeren steeds beter op de hoogte zijn van de voordelen van moleculaire veredeling, wat vooruitzichten zal bieden voor de toekomstige markt en zal leiden tot hoge opbrengsten bij de productie van tarwe en maïs. Bovendien was de markt voor moleculaire veredeling in Duitsland goed voor het grootste marktaandeel, terwijl de markt voor moleculaire veredeling in het Verenigd Koninkrijk de snelst groeiende markt in de Europese regio was.

Belangrijkste spelers

Prominente marktspelers in het rapport over de markt voor moleculaire veredeling zijn onder andere Illumina, LGC Limited, Thermo Fisher Scientific, SGS, LemnaTec, Charles River, DanBred, Intertek en Eurofins.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Molecular Breeding Market: https://www.marketresearchfuture.com/reports/molecular-breeding-market-11790

Over Market Research Future: Bij Market Research Future (MRFR), stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), en Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR), en Marktonderzoek & Consulting Services. MRFR team heeft als hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.
Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & bijeenkomsten met de industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalistenleden. Contact Neem contact met ons op: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: ???? 1 (855) 661-4441 ???? 44 1720 412 167 Website : https://www.wantstats.com E:Mail : [email protected]


Keywords:  Molecular Breeding Market Size,Molecular Breeding Market,Molecular Breeding Market Share,Molecular Breeding Market Outlook,Molecular Breeding Market Trends,Molecular Breeding Market Forecast