header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Video Management Software Markt ter waarde van 53,1 miljard USD, groeit met 19,82% CAGR tegen 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 12, 2023 11:00 PM ET

Video Management Software Marktinzichten:

In 2021 werd de waarde van de Video Management Software Markt geschat op USD 12,5 miljard. Volgens projecties zou de markt voor videobeheersoftware groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 19,82% van USD 14,9 miljard in 2022 tot USD 53,1 miljard in 2030. De belangrijkste drijvende krachten achter de markt voor videobeheersoftware zijn het toenemende gebruik van videobewaking voor grensoverschrijdende operaties, beveiliging van faciliteiten en bewakingstoepassingen.

Het AI-beveiligingssysteem, bekend onder de naam VAST Security Station (VSS), zal zijn officiële debuut maken in maart, zoals aangegeven door VIVOTEK, een IP-videobewakingsbedrijf. Er zijn drie niveaus van het systeem beschikbaar voor gebruikers: VSS Lite, VSS Standard en VSS Professional. Het VSS-platform combineert de allernieuwste kunstmatige intelligentie (AI) en edge computing-technologieën om gezichten en voertuigen in realtime nauwkeurig te identificeren met geïntegreerde beveiligingscamera’s, aldus Vivotek. Het biedt een reeks cognitieve beeldanalysetools om de nauwkeurigheid van zoekopdrachten en gegevensbeveiliging te verbeteren, en er kunnen tot 20.000 camera’s tegelijk worden bestuurd. Een gebruiksvriendelijke AI-beveiligingsoplossing is VSS. Dankzij de eenvoudige en zeer configureerbare interface kunnen gebruikers eenvoudig onderstations instellen, meer camera’s aan het netwerk toevoegen en zelfs real-time audiotransmissie inschakelen. Hiermee is het videobeheer echt verbeterd.

Videobeheersoftware is een essentieel onderdeel van de beveiligingsarchitectuur. Het maakt de verwerking en analyse mogelijk van beelden die door hun beveiligingscamera’s zijn vastgelegd. Het biedt intelligente videozoekfuncties, gegevens- en opslagbeheer, tracering en identificatie door het gebruik van kunstmatige intelligentie en op machine learning gebaseerde technologieën. De behoefte aan bewakingssystemen is gegroeid als gevolg van de wereldwijde dramatische toename van criminaliteit. Als gevolg daarvan zetten overheden complexe bewakingssystemen op met videobeheersoftware. Het Ministerie van Binnenlandse Zaken van de Indiase regering kondigde in oktober 2021 aan dat Honeywell het Nirbhaya Fund project in Bengaluru zal leiden. De geschatte kosten van het Bengaluru Safe City initiatief bedragen US$67 miljoen.

Belangrijke spelers:

De belangrijkste bedrijven in de Video Management Software Markt omvatten:

  • Avigilon Corporation
  • BCD Video
  • Bosch GmbH
  • Dahua Technology Co.
  • Axis Communications AB

Klik hier voor een Premium-voorbeeldrapport

Omvang van het rapport – Video Management Software Markt:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2030

53,1 miljard dollar

CAGR tijdens 2022-2030

19.82%

Basisjaar

2021

Prognose

2022-2030

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie:

Casebeheer, navigatiebeheer en video-intelligentie/analyse zijn de drie oplossingscategorieën waarin de videobeheersoftware-industrie is onderverdeeld. In 2021 werd de marktgroei gedomineerd door de video intelligentie/analyse sector.

Technologie heeft geleid tot de verdeling van de videobeheersoftware-industrie in twee categorieën: analoog en IP. In 2021 werd de markt geleid door de IP-gebaseerde categorie.

De marktgegevens voor videobeheersoftware zijn onderverdeeld in twee segmenten op basis van inzet: cloudgebaseerd en on-premises. In 2021 werd de markt geleid door de on-premises sector.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (123 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Video Management Software Markt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/video-management-software-market-2849

Regionale analyse:

Het rapport biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, uitgesplitst per regio. De markt voor videobeheersoftware in Noord-Amerika werd in 2021 gewaardeerd op USD 5,3 miljard en zal naar verwachting groeien met 42,90% CAGR in de loop van het onderzoek. Het bestaan van een robuust partnerecosysteem bestaande uit distributeurs, wederverkopers, integrators en consultants is een van de belangrijkste factoren die de vraag naar videobeheersoftware in Noord-Amerika stimuleren. Andere belangrijke factoren zijn de groeiende toepassing van opkomende technologieën zoals big data-analyse, cloud computing, IoT, AI en andere analytische tools.

Gerelateerde rapporten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-brain-computer-interface-market-13201

https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-diameter-signaling-market-13609

https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-traveler-security-services-market-13820

https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-blockchain-in-smart-home-market-13849

https://www.marketresearchfuture.com/reports/machine-learning-market/market-analysis

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Video Management Software Market,Video Management Software Market Share,Video Management Software Market Size,Video Management Software Market Trends,Video Management Software Market Growth,Video Management Software Market Analysis