header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Duurzame medische apparatuur marktgroei en remfactoren analyse 2023-2031

Dec 13, 2023 4:00 AM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. kondigt de publicatie aan van een marktbeoordelingsrapport over de “Global Durable Medical Equipment Market – (Per Product (Persoonlijke Mobiliteitsapparaten (Rolstoelen, Scooters, Loopwagens en Rollators, Kranen en Krukken, Deuropeners, en anderen), Badkamer Veiligheidsapparaten & Medisch Meubilair (Commodes en Toiletten en Matras & Beddengoed Apparaten), en Monitoring & Therapeutische hulpmiddelen (Bloedsuikermonitoren, Continue Passieve Beweging (CPM), Infuuspompen, Verstuivers, Zuurstofapparatuur, Continue Positieve Luchtwegdruk (CPAP), Afzuigpompen, Tractieapparatuur, en anderen)), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Verpleeghuizen, Thuiszorg, en anderen)), Trends, Industrie Concurrentie Analyse, Inkomsten en Prognose tot 2031.”

Volgens het laatste onderzoek van InsightAce Analytic zal de wereldwijde markt voor duurzame medische apparatuur naar verwachting groeien met een CAGR van 6,27% tijdens de prognoseperiode van 2023-2031.

Duurzame medische apparatuur is een medisch apparaat dat antwoorden geeft om patiënten te helpen met hun dagelijkse taken. Patiënten kunnen van de leveranciers instructies krijgen over hoe ze de apparaten moeten gebruiken. Verbeterde toegankelijkheid om dagelijkse taken uit te voeren is één voordeel van duurzame medische apparatuur. De kans is groot dat de markt voor duurzame medische hulpmiddelen zal groeien als het vergoedings- en dekkingsbeleid wordt verbeterd. Naarmate de wereldbevolking vergrijst, zullen steeds meer voorzieningen tegemoet komen aan de behoeften van oudere mensen, wat naar verwachting de vraag naar duurzame medische apparatuur (DME) zal stimuleren. Het kost meer tijd en moeite om skelet-, hart- en neurologische problemen bij oudere mensen te genezen omdat hun immuunsysteem minder sterk is. Duurzame medische apparatuur is essentieel voor postoperatieve zorg thuis en in het ziekenhuis. Dit zal naar verwachting ook de expansie van de sector aanwakkeren. Het tekort aan opgeleid personeel om deze machines te bedienen en de strenge regelgeving opgelegd door geïndustrialiseerde landen zouden echter struikelblokken zijn voor de expansie van de industrie.

Verzoek om voorbeeldpagina’s: https ://www.insightaceanalytic.com/request-sample/2263

Prominente spelers op de markt van duurzame medische apparatuur:

 • Invacare Corporation
 • ArjoHuntleigh
 • Stryker Corporation
 • Drive Medical
 • GF Health Products, Inc.
 • Sunrise Medical
 • Medline Industries
 • Hill Rom, Inc.
 • Carex Health Brands
 • Becton, Dickinson en Company
 • General Electric Company
 • Medtronic PLC
 • Compass Health Brands
 • Getinge AB
 • Resmed Inc.
 • Koninklijke Philips NV,
 • Medical Device Depot Inc,
 • Overige

Marktdynamiek:

Drivers-

De groeiende vraag naar duurzame medische apparatuur wordt gestimuleerd door de opkomst van nieuwe technologieën. Fabrikanten van duurzame medische apparatuur ontwikkelen voortdurend nieuwe en verbeterde instrumenten voor het nauwkeurig meten van verschillende fysiologische variabelen. Dit aspect zal de markt voor duurzame medische apparatuur naar grotere hoogten stuwen. De wereldwijde vraag naar therapeutische en monitoringapparaten duwt de markt voor duurzame medische apparatuur ook in de goede richting.

Uitdagingen:

De belangrijkste uitdaging is de strikte regelgeving, een tekort aan competente mensen en een gebrek aan normen en protocollen vanwege lockdowns en isolatie in opkomende landen, waarvan wordt voorspeld dat het de groei van de markt voor duurzame medische apparatuur zal vertragen vanwege strikte regelgevende normen in ontwikkelde economieën en een gebrek aan gekwalificeerde operators voor deze machines. Toch kan de verwachte expansie van de wereldwijde markt aanzienlijk worden afgeremd door de exorbitante prijzen van medische apparatuur. Wereldwijde gebeurtenissen zoals pandemieën of breuken in de toeleveringsketen kunnen de toegankelijkheid van medische apparatuur op lange termijn aanzienlijk beïnvloeden. De schade aan de toeleveringsketen van DME werd nog verergerd door de sluiting van de overheid na de COVID-19 pandemie. Onder andere vernevelaars, zuurstofconcentrators, CPAP-machines en RAD’s zijn getroffen door verstoringen in de toeleveringsketen. Er is al een grote vraag naar de producten op de markt en de opslagrisico’s hebben die vraag nog vergroot.

Regionale trends:

De Noord-Amerikaanse markt voor duurzame medische apparatuur zal naar verwachting het grootste marktaandeel in inkomsten registreren. Er wordt verwacht dat deze markt in de nabije toekomst zal groeien met een hoge CAGR omdat de prevalentie van langdurige gezondheidsproblemen, waaronder diabetes, hoge bloeddruk en hypertensie, toeneemt. Een andere reden waarom de regionale markt groeit, is het toenemende aantal oudere volwassenen en het aantal ziekenhuizen in de regio. Daarnaast had Europa een aanzienlijk aandeel in de markt door overheidsinitiatieven om de toegang tot gezondheidszorg te verbeteren, de introductie van nieuwe medische apparatuur, de hoge prevalentie van chronische ziekten en de groeiende voorkeur voor thuiszorg.

Nieuwsgierig naar deze laatste versie van het rapport? Informeer voordat u koopt: https://www.insightaceanalytic.com/report/durable-medical-equipment-market-/2263

Recente ontwikkelingen:

 • In okt 2023 voltooide Sunrise Medical de overname van Ride Designs, een bedrijf dat bekend staat om zijn expertise in het ontwikkelen van gepersonaliseerde zitoplossingen voor mensen die rolstoelen gebruiken. De overname betekende een verbreding van Sunrise Medical’s assortiment op maat gemaakte zitopties, klinische kennis en servicecapaciteiten. Ride Designs versterkt Sunrise Medical’s staat van dienst op het gebied van fusies en overnames, wat werd beschouwd als een cruciaal onderdeel van de bedrijfsstrategie.
 • In februari 2022 onthulde Invacare Corporation een compactere versie van de Invacare AVIVA STORM RX elektrische rolstoel met achterwielaandrijving. De smalle basisvariant van de AVIVA STORM RX, een geavanceerde stoel die in augustus 2021 werd geïntroduceerd, presenteerde verschillende nieuwe verbeteringen in tegenstelling tot de conventionele versie. De AVIVA STORM RX-serie betekende een aanzienlijke vooruitgang in de elektrische rolstoelen met achterwielaandrijving van het bedrijf, met als doel de ervaring van de eindgebruiker te verbeteren door gebruik te maken van geavanceerd ontwerp, technologie en prestaties.

Segmentatie van de markt voor duurzame medische apparatuur –

Naar product

 • Persoonlijke mobiliteitshulpmiddelen
  • Rolstoelen,
  • Scooters,
  • Wandelaars en rollators,
  • Kranen en krukken,
  • deuropeners,
  • Overige
 • Badkamervoorzieningen & Medisch meubilair
  • Commodes en toiletten
  • Matras & Beddengoed
 • Bewaking & Therapeutische hulpmiddelen
  • Bloedsuikermonitoren,
  • Continue passieve beweging (CPM),
  • Infuuspompen,
  • Verstuivers,
  • Zuurstofapparatuur,
  • Continue Positieve Luchtwegdruk (CPAP),
  • Afzuigpompen,
  • Tractie-apparatuur,
  • Overige

Naar eindgebruiker

 • Ziekenhuizen
 • Verpleeghuizen
 • Gezondheidszorg thuis
 • Overige

Per regio-

Noord-Amerika-

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van het Midden-Oosten en Afrika

Voor meer maatwerk @ https://www.insightaceanalytic.com/customisation/2263

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. Tel.: 1 551 226 6109 Email: [email protected] Bezoek website: www.insightaceanalytic.com Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ

Contactgegevens:

InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Tel.: +1 551 226 6109
Email: [email protected]
Site Visit: www.insightaceanalytic.com
Follow Us on LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Follow Us On Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ
Keywords:  Durable Medical Equipment Market