header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktgrootte, aandeel en toepassingsgebied van hoogspanningsschakelaars tot 2031

Dec 13, 2023 5:00 AM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. kondigt de publicatie aan van een marktbeoordelingsrapport over de “Wereldwijde markt voor hoogspanningsschakelaars – (per product (ACB, GCB, VCB, OCB), per eindgebruik (commercieel, industrieel, nutsbedrijf)), trends, industriële concurrentieanalyse, omzet en prognose tot 2031.”

Volgens het meest recente onderzoek van InsightAce Analytic wordt de wereldwijde markt voor hoogspanningsschakelaars in 2022 gewaardeerd op US$ 2,43 miljard en zal deze naar verwachting US$ 4,76 miljard bedragen in 2031, met een CAGR van 7,94% tijdens de voorspellingsperiode van 2023-2031.

Hoogspanningsschakelaars zijn mechanische schakelaars waarmee stroom kan worden gemaakt, getransporteerd en onderbroken. Ze kunnen ook stroom detecteren en stoppen in reactie op bepaalde afwijkende circuitomstandigheden, zoals kortsluiting, en stromen opbouwen en opslaan gedurende een bepaalde tijd. In plaats van elektromagnetische besturingen te gebruiken die door traditionele hoogspanningsonderbrekers worden gebruikt, werken stroomtransformatoren met veiligheidsrelais die de stroom detecteren. Onder typische circuitgerelateerde omstandigheden helpen HVCB’s (hoogspanningsstroomonderbrekers) openbare en particuliere nutsbedrijven om de stroomvraag onder controle te houden. Bovendien zal de hoogspanningsstroomonderbreker in het geval van kortsluiting of een andere afwijking in het circuit elektrische stromen produceren en afschermen. HVCB’s zijn betrouwbaarder dan andere stroomonderbrekers omdat ze snel kunnen schakelen tussen open en gesloten circuits zonder gevaarlijke spanningsniveaus te produceren, en ze werken goed in zowel open als gesloten circuits door in het eerste circuit te isoleren en in het tweede circuit te geleiden. Deze eigenschap van HVCB heeft ervoor gezorgd dat er op veel plaatsen veel vraag naar is.

Verzoek om voorbeeldpagina’s: https ://www.insightaceanalytic.com/request-sample/2261

Lijst van prominente spelers in de markt van hoogspanningsschakelaars:

 • Hitachi Energy Ltd.
 • Siemens Energie
 • Pfiffner Groep
 • CG Power & Industrial Solutions Ltd.
 • Mitsubishi Electric
 • Toshiba Corporation
 • Algemeen Electric
 • TE Connectivity
 • Zhejiang Zhegui Electric Co, Ltd.
 • Liyond
 • ZHIYUE GROUP CO, LTD
 • Zhejiang Tengen Electric Co.
 • Powell Industries
 • Anderen

Marktdynamiek:

Drivers-

De groeiende vraag naar de markt van hoogspanningsstroomonderbrekers wordt aangewakkerd door de elektriciteitscentrales die verbonden zijn met schakelvelden en het elektriciteitsnet met stroomonderbrekers, die essentieel zijn voor de bescherming van hernieuwbare energiebronnen zoals wind- en fotovoltaïsche producenten. Ze regelen de stroomtoevoer en garanderen de veiligheid van het elektriciteitssysteem, waardoor ze essentiële onderdelen zijn van elektrische systemen. De wereldwijde markt voor stroomonderbrekers wordt gestimuleerd door de toenemende bezorgdheid over de betrouwbaarheid van hernieuwbare energie, wat de markt voor hernieuwbare opwekking en distributie heeft gestimuleerd.

Uitdagingen:

De belangrijkste uitdaging is strenge regelgeving, een tekort aan bekwame mensen en een gebrek aan normen en protocollen vanwege lockdowns en isolatie in opkomende landen, wat naar verwachting de groei van de markt voor hoogspanningsstroomonderbrekers zal vertragen. Stroomonderbrekers die gebruik maken van SF6-gas, dat een aanzienlijke bijdrage kan leveren aan klimaatverandering, worden geconfronteerd met uitdagingen als gevolg van de steeds strengere milieuregelgeving gericht op het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen. Gezien het toenemende gebruik van intermitterende en onvoorspelbare hernieuwbare energiebronnen, is het noodzakelijk om over stroomonderbrekers te beschikken die effectief stroomschommelingen aankunnen en de stabiliteit van het elektriciteitsnet kunnen garanderen. Kosten, logistiek en een stabiele stroomvoorziening zijn allemaal obstakels die overwonnen moeten worden bij het upgraden van verouderde elektrische systemen en elektriciteitsnetten om te voldoen aan de eisen van nieuwe technologieën en toenemend elektriciteitsgebruik. De bezorgdheid over de gevaren van cyberbeveiliging neemt toe naarmate elektriciteitssystemen meer gedigitaliseerd en met elkaar verbonden worden, waardoor sterke beveiligingen nodig zijn om regelsystemen en stroomonderbrekers te beschermen.

Regionale trends:

De Azië-Pacific markt van hoogspanningsstroomonderbrekers zal naar verwachting een groot marktaandeel in termen van inkomsten hebben. Er wordt verwacht dat de markt snel zal groeien met een hoge CAGR, omdat de meeste moderne bedrijven hier zijn gemechaniseerd en geautomatiseerd. Met steeds meer toepassingen in kaderverbetering is de markt voor dit gebied gestegen. Daarnaast had Europa een aanzienlijk marktaandeel als gevolg van technologische vooruitgang en welvaart. Er is veel vraag naar hoogspanningsstroomonderbrekers vanwege de elektrificatie van het transport, waaronder laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen, omdat deze essentieel zijn voor een veilige en efficiënte stroomdistributie.

Nieuwsgierig naar deze laatste versie van het rapport? Informeer voordat u koopt: https://www.insightaceanalytic.com/report/high-voltage-circuit-breaker-market/2261

Recente ontwikkelingen:

 • In juli 2023 introduceerde Siemens twee nieuwe varianten van zijn geavanceerde Sentron 3WA Power Circuit Breakers, ook wel Air Circuit Breakers (ACB’s) genoemd. De serie 3WA3 voldoet aan de normen UL 1066 en IEC 60947-2, waardoor gebruikers deze wereldwijd kunnen gebruiken.
 • In augustus 2022 introduceerde Hitachi Energy, in samenwerking met CIGRE Session2022, de eerste eco-efficiënte vermogensschakelaar ter wereld met een spanning van 420 kilovolt (kV). Deze innovatieve technologie vertegenwoordigt een belangrijke prestatie in de snelle ontwikkeling van het geavanceerde EconiQ™ hoogspanningsassortiment, zoals eerder geschetst tijdens de CIGRE Session 2021.

Segmentatie van de markt voor hoogspanningsschakelaars-

Naar product

 • ACB
 • GCB
 • VCB
 • OCB

Naar Eindgebruik-

 • Commercieel
 • Industrieel
 • Nutsbedrijven

Per regio-

Noord-Amerika

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van het Midden-Oosten en Afrika

Voor meer maatwerk @ https://www.insightaceanalytic.com/customisation/2261

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. Tel.: 1 551 226 6109 Email: [email protected] Bezoek website: www.insightaceanalytic.com Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ

Contactgegevens:

InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Tel.: +1 551 226 6109
Email: [email protected]
Site Visit: www.insightaceanalytic.com
Follow Us on LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Follow Us On Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ
Keywords:  High Voltage Circuit Breaker Market