header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktgrootte, aandeel en trendanalyse luchthavenlogistieke systemen tot 2031

Dec 13, 2023 5:00 AM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. kondigt de publicatie aan van een marktbeoordelingsrapport over de “Global Airport Logistics Systems Market – (per aanbod (Airport Baggage Handling Systems (inchecksystemen, transportbanden, scannersystemen, beveiligingsonderzoeken, sorteersystemen, vroegtijdige bagageopslag, bagagetransportsystemen, bagagecarrousels, andere bagageafhandelingssystemen voor de luchthaven), systemen voor het beheer van luchtvracht (magazijn- en operationele beheersystemen, Vrachtinformatiesystemen, Luchtvrachtscreeningsystemen, Vrachtverkoop- en reserveringsbeheersystemen, Andere Luchtvrachtbeheersystemen), Diensten (Ondersteuning en Onderhoud, Systeemintegratie en Implementatie, Consulting)), Technologie (IoT, RFID, AI/ML/DL, big data, robotica & geautomatiseerde systemen, Scanners & Detectoren, Overige)), Trends, Analyse van de Industrieconcurrentie, Inkomsten en Prognose tot 2031.”

Volgens het nieuwste onderzoek van InsightAce Analytic wordt de wereldwijde markt voor luchthavenlogistieke systemen gewaardeerd op US$ 4,00 miljard in 2022 en zal deze naar verwachting US$ 9,11 miljard bedragen in 2031, met een CAGR van 9,85% tijdens de prognoseperiode van 2023-2031.

Luchthavenlogistiek verwijst naar de structuur en het beheer van gegevens en activa die ten goede komen aan luchthavengebruikers. Een breed scala aan luchthavengebruikers, waaronder passagiers, gebruikers van vrachtdiensten, luchtvaartmaatschappijen, restaurants, winkels en anderen, worden in deze studie “klanten” genoemd. Het luchttransportsysteem, dat het vervoer van personen, goederen en post per vliegtuig omvat, is sterk afhankelijk van luchthavens. De markt voor logistieke luchthavensystemen zorgt wereldwijd voor de goede werking en naadloze doorstroming van goederen op luchthavens. De bagage-, vracht- en andere productafhandelingssystemen op luchthavens omvatten een breed scala aan technologieën en processen om de opslag, doorvoer en verwerking van deze goederen te vergemakkelijken. De behoefte aan geavanceerde logistieke systemen op luchthavens neemt explosief toe door het stijgende aantal passagiers en de noodzaak om een eersteklas ervaring te bieden tijdens vluchten. Mogelijke obstakels voor de groei van de markt zijn echter zorgen over de veiligheid van gegevensbeheersystemen en de steeds hogere kosten van vliegtuigbrandstof.

Verzoek om voorbeeldpagina’s: https ://www.insightaceanalytic.com/request-sample/2265

Lijst van Prominente Spelers in de Markt van Luchthavenlogistieke Systemen:

 • Daifuku Co., Ltd. (Japan)
 • Siemens AG (Duitsland)
 • Vanderlande Industries Holding B.V. (Nederland)
 • China International Marine Containers (Group) Co. Ltd. (China)
 • Champ Cargosystems S.A. (een dochteronderneming van SITA)
 • Beumer Group GmbH & Co. Kg (Duitsland)
 • Unisys Corporation (V.S.)
 • IBS Software Services Private Limited (India)
 • Kale Logistics Solutions (India)
 • ALS logistieke oplossingen (VAE)
 • Lödige Industries GmbH (Duitsland)
 • Honeywell International Inc (VS)
 • IBM Corporation (V.S.)
 • Grenzebach Group (Duitsland)
 • Logplan LLC (VS)
 • SITA (Zwitserland)
 • BCS Groep (Nieuw-Zeeland)
 • ALSTEF Automation SA (Frankrijk)
 • Fives Groep (Frankrijk)
 • Babcock International Group PLC (Verenigd Koninkrijk)
 • Glidepath Group (Nieuw-Zeeland)
 • Transnorm System GmbH (Duitsland)
 • Swissport International AG (Zwitserland)
 • Overige

Marktdynamiek:

Drivers-

De toenemende behoefte aan logistieke luchthavensystemen wordt gedreven door de wijdverspreide aanwezigheid van budgetmaatschappijen, vooruitgang in transportoplossingen, verbeterde veiligheidsmaatregelen, globalisering, de opkomst van nieuwe communicatietechnologieën, & de opkomst van het Internet of Things (IoT). Daarnaast zien de belangrijkste spelers op de markt groene vracht, blockchaintechnologie voor vrachtbeheer, cloudcomputing en big data analytics als de belangrijkste factoren die hun expansie stimuleren.

Uitdagingen:

De belangrijkste uitdaging is strenge regelgeving en hoge kosten, een tekort aan bekwame mensen en een gebrek aan normen en protocollen vanwege lockdowns en isolatie in opkomende landen, waarvan wordt voorspeld dat ze de groei van de markt voor luchthavenlogistieke systemen zullen vertragen. De bezorgdheid over cybercriminaliteit en datalekken neemt toe naarmate luchthavens meer en meer afhankelijk zijn van digitale technologieën en meer met elkaar verbonden zijn. De veiligheid en beveiliging van logistieke luchthavensystemen zijn afhankelijk van sterke cyberbeveiligingsmaatregelen en gegevensbescherming. Daarnaast aarzelen groeiende bedrijven vaak om uit te breiden naar nieuwe markten vanwege zorgen over de infrastructuur. Sterker nog, een gebrek aan middelen, zoals competente adviserende analisten en experts, kan de groei van de industrie van luchthavenlogistieke systemen vertragen. Als gevolg van de aanhoudende COVID-19 pandemie heeft de luchtvaartindustrie een daling gezien in zowel passagiers- als vrachtvervoer. Luchthavens hebben prioriteit gegeven aan onmiddellijke herstelbehoeften en proberen financiële beperkingen te overwinnen, wat heeft geleid tot verminderde investeringen in logistieke systemen op luchthavens.

Regionale trends:

De Noord-Amerikaanse markt voor logistieke luchthavensystemen zal naar verwachting een groot marktaandeel in inkomsten hebben. Er wordt verwacht dat de markt in de nabije toekomst zal groeien met een hoge CAGR als gevolg van de luchthavens en logistieke netwerken waarin het gebied zwaar investeert en de langdurige luchtvaartindustrie. De ontwikkeling van ultramoderne infrastructuur, waaronder grote luchthavens, maakt het mogelijk om nieuwe markten te openen. Bovendien had Europa een aanzienlijk aandeel in de markt vanwege de strenge veiligheidsvoorschriften en bloeiende luchtvaartindustrie. De luchthavens in de regio geven prioriteit aan efficiëntie, klanttevredenheid en duurzaamheid, wat de toenemende vraag naar moderne logistieke systemen stimuleert.

Nieuwsgierig naar de laatste versie van het rapport? Informeer voordat u het rapport koopt: https://www.insightaceanalytic.com/report/airport-logistics-systems-market/2265

Recente ontwikkelingen:

 • In november 2023 kondigde Riyadh Air, de tweede luchtvaartmaatschappij van Saoedi-Arabië, een technologisch partnerschap aan met IBM om een technologisch fundament te leggen voor de nieuwe luchtvaartmaatschappij. De samenwerking omvatte een hybride cloud-aanpak en integreerde meer dan 50 oplossingen en technologische mogelijkheden voor de luchtvaartindustrie, waaronder beveiliging, infrastructuur, integratie en dataplatforms.
 • In juli 2022 verkocht Siemens Logistics zijn pakket- en postactiviteiten aan de Körber Group. Als gevolg daarvan heeft het bedrijf besloten om zijn aandacht te verleggen naar de ontwikkeling van producten die specifiek zijn ontworpen voor het beheer van bagage en vracht op luchthavens. Het logistieke bedrijf zal nu zijn activiteiten optimaliseren om zich te concentreren op de luchthavensector, met een specifieke nadruk op automatisering en digitalisering.

Segmentatie van de markt voor luchthavenlogistieke systemen

Naar aanbod

 • Systemen voor bagageafhandeling op luchthavens
  • Check-in systemen
  • Transportbanden
  • Scannersystemen
  • Beveiligingsonderzoek
  • Sorteersystemen
  • Vroegtijdige opslag van bagage
  • Bagagetransportsystemen
  • Carrousels voor het ophalen van bagage
  • Andere bagageafhandelingssystemen voor luchthavens
 • Luchtvrachtbeheersystemen
  • Magazijn- en operationele beheersystemen
  • Vrachtinformatiesystemen
  • Screeningsystemen voor luchtvracht
  • Systemen voor vrachtverkoop en reserveringsbeheer
  • Andere luchtvrachtbeheersystemen
 • Diensten
  • Ondersteuning en onderhoud
  • Systeemintegratie en implementatie
  • Consulting

Op technologie

 • IoT
 • AI/ML/DL
 • RFID
 • Grote gegevens
 • Robotica & Geautomatiseerde systemen
 • Scanners & Detectoren
 • Andere technologieën

Per regio-

Noord-Amerika

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van het Midden-Oosten en Afrika

Voor meer maatwerk @ https://www.insightaceanalytic.com/customisation/2265

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. Tel.: 1 551 226 6109 Email: [email protected] Bezoek website: www.insightaceanalytic.com Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ

Contactgegevens:

InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Tel.: +1 551 226 6109
Email: [email protected]
Site Visit: www.insightaceanalytic.com
Follow Us on LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Follow Us On Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ
Keywords:  Airport Logistics Systems Market