header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De dynamische markt voor luchthavenexploitatie: Navigeren door de wereldwijde markt

Dec 15, 2023 5:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Airport Operations Market: By Operation Type, By Airport Size, By Region – Forecast till 2032″ wordt voorspeld dat de markt tijdens de beoordelingsperiode van 2023 tot 2032 aanzienlijk zal groeien met een gezonde CAGR van ongeveer 25,40% om tegen het einde van 2032 een waarde van ongeveer USD 25,3041 miljard te bereiken.

Overzicht van de markt voor luchthavenactiviteiten:

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor luchthavenactiviteiten naar verwachting groeien van USD 4,1382 miljard in 2023 tot USD 25,3041 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 25,40% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Concurrentieanalyse van de markt voor luchthavenactiviteiten:

De lijst van toonaangevende spelers op de wereldwijde markt voor luchthavenactiviteiten omvat bedrijven zoals:

  • Collins Aerospace
  • FLIR Systems Inc
  • Fluke Corporation
  • Daifuku Co Ltd
  • Amadeus IT Groep
  • SITA
  • Honeywell International Inc
  • Siemens AG
  • Thales Groep
  • SABRE GLBL INC.

Gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11076

Luchthavenoperaties omvatten een breed scala aan stappen die ervoor zorgen dat een vliegtuig effectief functioneert onder verschillende omstandigheden. Informatiebeheer, financiële operaties, luchtzijdige operaties en landzijdige operaties zijn de vier hoofdgebieden voor luchthavenoperaties. Baanbeheer, veiligheid van grondafhandeling, landing en navigatie van vliegtuigen en luchtverkeersleiding vallen allemaal onder luchtzijdige activiteiten. Landzijdige activiteiten concentreren zich op passagiersdiensten en het onderhoud van terminals. Hieronder vallen taken zoals het inchecken van passagiers, parkeren, bagageafhandeling, het leiden van het verkeer voor voertuigen, personeelsbezetting en de toewijzing van middelen. De verkooppuntactiviteiten, loonlijsten van werknemers en factureringsprocedures voor zowel luchtvaart- als niet-luchtvaartproducten maken allemaal deel uit van de financiële activiteiten.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (120 pagina’s) over Airport Operations Market:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/airport-operations-market-11076

Markt Segmentatie:

De wereldwijde markt voor luchthavenactiviteiten is onderverdeeld in operatietype en grootte van de luchthaven.

Op basis van het type operatie is de markt onderverdeeld in onderhoud en verbetering van de terminalinfrastructuur, passagierscontrole, catering en QSR, slimme technologieën, bagagecontrole en MRO van vliegtuigen.

Op basis van de grootte van de luchthaven is de markt onderverdeeld in klasse A, klasse B, klasse C en klasse D.

Vraag korting aan:
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11076

Regionale analyse

Een aanzienlijk deel van de markt is in handen van de regio Azië-Pacific. Dit is het gevolg van de stijgende vraag van ontwikkelingslanden zoals China en India om bestaande luchthavens te moderniseren. De sector zal naar verwachting ook groeien door de populariteit van smartphonetoepassingen die het internet der dingen (loT) ondersteunen. Verwacht wordt dat Europa de grootste toename in passagiersreizen zal kennen tijdens de voorspelde periode. De groeiende behoefte aan luchthavenbeheersystemen in andere delen van de wereld om de operationele efficiëntie van luchthavens in Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika te verbeteren, is wat de markt voor luchthavenactiviteiten drijft.

Gerelateerde rapporten:

B2B Telecommunicatiemarkt

Markt voor gestructureerde bekabeling voor datacenters

CRM Analytics-markt

Emotieanalysemarkt

IT-bedrijfsanalyse markt

Tijdgevoelige netwerken markt

App-analyse markt

Mobiele AI-markt

Kunstmatige intelligentie op de werkplek

Markt voor kunstmatige intelligentie softwareplatforms

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Airport Operations Market Size,Airport Operations Market,Airport Operations Market Share,Airport Operations Market Growth,Airport Operations Market Trends,Airport Operations Market Analysis