header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor atomaire krachtmicroscopen zal tegen 2032 naar verwachting USD 0,83 miljard bereiken, met een CAGR van 5,50% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Dec 15, 2023 3:00 PM ET

De wereldwijde markt voor atomaire krachtmicroscopen heeft zich ontpopt als een voortdurend groeiende ruimte. Het cruciale belang van atomaire krachtmicroscopen in nanotechnologisch onderzoek en ontwikkeling is een belangrijke drijvende kracht. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor atomaire krachtmicroscopen naar verwachting zal escaleren van USD 0,51 miljard in 2022 tot USD 0,83 miljard in 2032, met een groei van 5,50% CAGR in de prognoseperiode (2023-2032).

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt voor atomaire krachtmicroscopen zijn onder andere

 • Centrum voor geavanceerde technologieën
 • Concept wetenschappelijke instrumenten
 • WITec (Wissenschaftliche Instrumente und Technologie GmbH)
 • Anton Paar
 • Park Systemen
 • AFM Werkplaats
 • Semilab Inc.
 • Hitachi HighTechnologies Corp (HHT)
 • Bruker
 • Nanosurf AG
 • Nanomagnetische instrumenten
 • Nanonics Imaging Ltd.
 • NT-MDT Spectrum Instrumenten
 • Attocube Systemen AG
 • Oxford Instrumenten
 • HORIBA, Ltd., onder andere.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12459

De atoomkrachtmicroscoop (AFM) is een krachtige techniek die cruciaal is voor de biologische wetenschappen en waarmee monsters in situ in fysiologische omstandigheden kunnen worden afgebeeld. Er zijn veel toepassingen en voordelen van AFM. Vooral in de studie van biologische materialen biedt de AFM verschillende voordelen ten opzichte van elektronenmicroscopie, zoals de mogelijkheid om beelden te maken in vloeistof met minimale monstervoorbereiding zonder labelen, fixeren of coaten.

Atoomkrachtmicroscopen met hoge resolutie worden steeds vaker gebruikt in uitdagend onderzoek. Als primaire technologie voor geavanceerd materiaalonderzoek worden ze gebruikt in talloze disciplines en toepassingen. Toonaangevende AFM’s, gebouwd met geavanceerde technologie, zijn getuige van een aanzienlijke vraag op de markt.

Atoomkrachtmicroscopen helpen een breed scala aan onderzoeken te stimuleren om verschillende technologisch relevante biogebaseerde materialen en energieopslagapparaten te ontwikkelen. Deze oplossingen zullen het milieu beschermen, duurzame productie bevorderen en de landbouweconomie verbeteren. Het toenemende gebruik van atomaire krachtmicroscopen om biologisch onderzoek te stimuleren, met inbegrip van bioprocessing, landbouw, energie, geneeskunde en meer, zal de omvang van de markt stimuleren.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12459

Markt voor atomaire krachtmicroscopen – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in aanbod, kwaliteit, toepassingen en regio’s. Het aanbod (atomaire krachtmicroscopen, sondes en software), de kwaliteit (industriële kwaliteit AFM en onderzoekskwaliteit AFM), de toepassing (materiaalwetenschappen, biowetenschappen, halfgeleiders & elektronica, academici, en anderen), Per regio, is de wereldwijde markt van atomaire krachtmicroscopen gesegmenteerd in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika, Europa, en de rest van de wereld.

Markt voor atomaire krachtmicroscopen – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de markt van de atomaire krachtmicroscopen. Het toenemende gebruik van AFM’s voor de ontwikkeling van hogeresolutiebeeldvorming van nanomaterialen & stimuleert de marktgroei. Daarnaast biedt de groeiende vraag naar kleinere, efficiëntere halfgeleiderapparaten aanzienlijke marktkansen. Het stijgende aantal materiaal- en biowetenschappelijke onderzoeken onderbouwt de omvang van de markt voor atomaire krachtmicroscopen. Bovendien heeft de snelle groei in de halfgeleiders- en elektronicasectoren het marktaandeel van de atomaire krachtmicroscoop in de regio gestimuleerd.

Atomaire-krachtmicroscoopmarkt – Analyse van de concurrentie

De markt voor atomaire-krachtmicroscopen is wijdverbreid en zeer concurrerend, met veel grote spelers. De marktconcurrentie zal naar verwachting verder toenemen door de verwachte productuitbreidingen en innovaties. Fabrikanten die actief zijn op de markt voor atomaire-krachtmicroscopen streven ernaar om apparaten te ontwikkelen met geavanceerde technologie en ongeëvenaarde ontwerpkenmerken.

Industrie/ Innovatie/ Gerelateerd nieuws

16 mei 2023 – Park Systems, een toonaangevende fabrikant van AFM’s en aanverwante nanometrologiesystemen, heeft een nieuw applicatiecentrum voor geavanceerd nanowetenschappelijk onderzoek geopend in Shanghai. Het Park Shanghai Application Center beslaat ongeveer 500 vierkante meter en is uitgerust met geavanceerde technologieën om klanten uitgebreide technische ondersteuning te bieden, van onderzoek voor de aankoop tot toepassingsbehoeften na de verkoop.

Gerelateerde rapporten:

De markt voor slimme schoenen zal in 2030 345,5 miljard USD bereiken met een CAGR van 13,60% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Enterprise IoT Market Trends is Reach to USD 2465.2 Billion at a CAGR of 28.40% by 2030- Report by Market Research Future (MRFR)

De omvang van de markt voor industriële verlichting zal tegen 2030 16,9 miljard USD bereiken met een CAGR van 7,80%-rapport by Market Research Future (MRFR)

Demarkt voor ultrasone NDT-apparatuur zal tegen 2030 een waarde bereiken van 43 miljard USD met een CAGR van 9,2% – Report by Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Atomic Force Microscope Market,Atomic Force Microscope Market Growth,Atomic Force Microscope Market Trends