header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor geluidsherkenning zal tegen 2032 USD 4,287987 miljard bereiken met een CAGR van 15,20%.

Dec 15, 2023 7:00 PM ET

Analyse van de geluidsherkenningsmarkt

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor geluidsherkenning tegen 2032 USD 4,287987 miljard bereiken met een CAGR van 15,20%.

Drivers

Toenemend gebruik van biometrie om de marktgroei te stimuleren

Biometrische authenticatie als toegangsreferentie, waarvoor sterke, onveranderlijke en volledige algoritmen nodig zijn om personen te verifiëren, zal naar verwachting de markt voor spraakherkenning stimuleren. Door biometrie te integreren met AI-gebaseerde spraakherkenningstechnologie wordt het risico op duplicatie of vervalsing verkleind, wat een betere biometrische beveiliging oplevert dan spraakherkenning alleen.

Kansen

Groeiende vraag naar AI-gebaseerde geluidsherkenningstechnologie biedt grote kansen

AI-gebaseerde geluidsherkenningstechnologie zal de komende jaren naar verwachting snel groeien. Verkopers op de markt zijn steeds meer betrokken bij de ontwikkeling van geluidsherkenningsproducten die integreren met intelligente technologie om het leven van klanten makkelijker te maken en beter aan te passen.

Beperkingen en uitdagingen

Problemen met gegevensbeveiliging die de markt beperken

Gegevensbeveiligingsproblemen, beperkingen bij het nauwkeurig ontcijferen van complexe audiosignalen en zorgen over de privacy kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12497

Belangrijkste spelers

De belangrijkste marktspelers die in het rapport over de wereldwijde geluidsherkenningsmarkt worden geprofileerd, zijn onder andere

  • Baidu, Inc. (China),
  • BioTrust ID B.V. (Nederland),
  • Castle Software, LLC. (VS),
  • Facebook, Inc. (VS),
  • Google, Inc. (VS),
  • IBM (VS),
  • LumenVox (VS),
  • M2SYS Technology (VS), en
  • Microsoft Corporation (V.S.).

Marktsegmentatie

De wereldwijde geluidsherkenningsmarkt is onderverdeeld op basis van toepassing en apparaat.

Per apparaat zullen smartphones en tablets de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per toepassing zal de auto-industrie de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

De geluidsherkenningsmarkt vertraagde licht in 2020 als gevolg van lockdowns die door verschillende overheden werden opgelegd als reactie op de pandemie van het coronavirus (COVID-19). De lockdown-situatie had gevolgen voor de productie, toeleveringsnetwerken, logistiek en bedrijfscontinuïteit voor verschillende industrieën. Productie, transport & logistiek en detailhandel & consumentengoederen behoorden tot de belangrijkste industrieën die met de grootste uitdagingen werden geconfronteerd. Een gebrek aan personeel om productielijnen, toeleveringsketens en transport te bedienen, beïnvloedde de beschikbaarheid van benodigde goederen. Begin 2021 begonnen veel industrieën tekenen van herstel te vertonen, maar tegelijkertijd begon de vraag naar oplossingen en diensten voor geluidsdetectie toe te nemen door de groeiende behoefte aan betere klantervaringen en persoonlijke relaties. Meerdere industrieën hebben een breed scala aan spraakherkenningsproducten en -diensten ingezet om bedrijfskritische praktijken aan te pakken, activiteiten te verbeteren en digitale transformatieprogramma’s te ondersteunen door gebruikersidentificatie te verbeteren.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12497

Regionale analyse

Noord-Amerika aan kop van geluidsherkenningsmarkt

De Noord-Amerikaanse markt voor geluidsherkenning zal deze markt domineren; de regio is een centrum van technologische innovatie en de thuisbasis van veel toonaangevende bedrijven die geavanceerde geluidsherkenningstechnologieën ontwikkelen, wat de marktgroei in deze regio zal stimuleren. Deze toename wordt toegeschreven aan het stimuleren van innovatie en onderzoek op het gebied van kunstmatige intelligentie en machinaal leren, die cruciaal zijn voor geluidsherkenningstechnologie. Ten tweede heeft de hoge adoptiegraad van smart home-apparaten, smartphones en autotechnologieën in Noord-Amerika de vraag naar geluidsherkenningsfuncties versneld, wat de groei van de markt stimuleert.

Meer artikelen lezen-

Markt voor VRF-systemen

Silicium-op-Insulator (SOI) Markt

IoT-chips markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]


Keywords:  Sound Recognition Market,Sound Recognition Market Share,Sound Recognition Market Size