header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor identiteitsverificatie zal naar verwachting groeien met een CAGR van 14,30% tegen 2030

Dec 15, 2023 3:00 PM ET

Overzicht van de markt voor identiteitsverificatie

Het rapport van Market Research Future (MRFR) geeft informatie over de markt voor identiteitsverificatie per toepassing, distributiekanaal en regio – vooruitzichten tot 2030. In 2030 zal de markt 35,25 miljard dollar bereiken met een CAGR van 14,30%.

Initiatieven om te digitaliseren zijn in aantal toegenomen nu identiteitsgerelateerde fraude en cybercriminaliteit steeds vaker voorkomen. De industrie voor identiteitsverificatie groeit vanwege de toenemende gebruikstoepassingen van gegevensbeveiliging in verschillende sectoren. Bovendien zou beleid dat wordt geïmplementeerd door organisaties en overheden die prioriteit geven aan digitalisering en de integratie van geavanceerde technologieën – zoals automatisering, machine learning en kunstmatige intelligentie (AI) – in identiteitsverificatiesystemen gunstige kansen creëren voor leveranciers van identiteitsverificatie. Strenge wetgeving en de noodzaak van naleving zijn de belangrijkste factoren die de markt voor identiteitsverificatie stimuleren. Klanten vertrouwen zwaar op de overheid om hun persoonlijke informatie te beschermen. Als reactie hierop hebben overheidsinstanties over de hele wereld verschillende wetten ontwikkeld die gericht zijn op het terugdringen van frauduleuze handelingen.

Oplossingen voor identiteitsverificatie worden noodzakelijk vanwege de strengere wetten die zijn ingevoerd als reactie op de toenemende identiteitsdiefstal door de pandemie. Te midden van de COVID-19 pandemie hebben sommige bedrijven hun protocollen voor identiteitsverificatie geïntensiveerd om hun klanten tegen fraude te beschermen. Bedrijven stappen over op digitale kanalen en diensten vanwege de evolutie van de relatie van burgers met technologie en digitale gadgets. Omdat digitalisering de kans op cyberaanvallen en beveiligingsproblemen vergroot, heeft dit een positieve invloed op de uitbreiding van identiteitsverificatie om beveiligingsproblemen aan te pakken. Een van de belangrijkste concepten van dergelijke strenge wetten is identiteitsverificatie. Identiteitsverificatie, waarmee beveiligingsproblemen worden aangepakt, groeit omdat digitalisering de kans op cyberaanvallen en beveiligingsproblemen vergroot. De groeiende cyberbedreigingen en kwetsbaarheden van organisaties worden actief aangepakt door verificatieservices, waaronder identiteitsverificatie op basis van blockchain, BYOD-gebruik op het werk, KYC-normen, antiwitwaspraktijken (AML) en identiteitsverificatie in de gezondheidszorg.

Download gratis voorbeeld PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10381

Concurrentielandschap van de markt:

  • IDEMIA (Frankrijk)
  • Jumio (VS)
  • Experian (Ierland)
  • LexisNexis Risico-oplossingen (VS)
  • Onfido (VK)
  • Trulioo (Canada)
  • Toegepaste Herkenning (Canada)
  • Signicat (Noorwegen)
  • SecureKey (Canada)
  • IDfy (India)
  • Authenteq (IJsland)
  • Veri5Digital (India)
  • GBG (VK)
  • Equifax (VS)
  • Mitek Systems (VS)
  • Thales Groep (Frankrijk)
  • PXL Vision (Zwitserland)

Reikwijdte van het verslag over demarkt voor identiteitsverificatie

Verslag Attribut

Details

Marktgrootte 2022

USD 13,83 miljard

Marktgrootte 2030

35,25 miljard dollar

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

14.30% (2022-2030)

Marktvoorspellingsperiode

2022-2030

Koop dit hoogwaardige rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10381

Markt segmentatie

Biometrie en niet-biometrie zijn opgenomen in de marktsegmentatie van identiteitsverificatie op basis van soort. Op basis van de inzetmodus zijn de marktgegevens voor identiteitsverificatie opgesplitst in categorieën voor on-premises en cloud. De markt voor identiteitsverificatie is onderverdeeld in grote bedrijven en kleine en middelgrote bedrijven op basis van organisatiegrootte. Oplossingen en diensten zijn opgenomen in de marktsegmentatie van identiteitsverificatie op basis van componenten. BFSI, overheid & bescherming, gezondheidszorg & biowetenschappen, handel & e-commerce, IT & ITeS, en energie & nutsbedrijven zijn de divisies van de industrie op basis van verticals.

Toegang tot het volledige verslag van de markt voor identiteitsverificatie:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/identity-verification-market-10381

Regionaal inzicht

Gedurende het onderzoek wordt een opmerkelijke stijging van de CAGR verwacht in de markt voor identiteitsverificatie in Noord-Amerika. Dit is een technologisch geavanceerd gebied met veel early adopters en belangrijke spelers op de markt. De behoefte aan identiteitsverificatie zal naar verwachting toenemen met de groei van overheidsinitiatieven zoals smart cities, slimme infrastructuur en rijbewijzen op basis van digitale identificatie. De markt voor identiteitsverificatie in Europa heeft het op één na grootste marktaandeel. Dankzij vele uitvindingen en AI-onderzoekscentra is het land uitgegroeid tot een van de meest potentiële wereldwijde markten voor de ontwikkeling van AI-gebaseerde oplossingen voor identiteitscontrole.

Onze andere gerelateerde rapporten:

VS Advanced Process Control (APC) Markt
https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-advanced-process-control-market-12779

Amerikaanse markt voor identiteitsverificatie
https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-identity-verification-market-12834

Amerikaanse markt voor datahistorici
https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-data-historian-market-12866

Amerikaanse markt voor smart ticketing
https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-smart-ticketing-market-12872

Amerikaanse markt voor visueel positioneringssysteem
https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-visual-positioning-system-market-13182

VS Next Generation Computing-markt
https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-next-generation-computing-market-13238

VS Cellulaire M2M-markt
https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-cellular-m2m-market-13252

VS Markt voor digitale inspectie
h ttps:// www.marketresearchfuture.com/reports/us-digital-inspection-market-13294

Amerikaanse markt voor machine-leren als een service (MLaaS)
h ttps:// www.marketresearchfuture.com/reports/us-machine-learning-as-a-service-market-13365

Amerikaanse markt voor software voor ouderlijk toezicht
https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-parental-control-software-market-13640

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Identity Verification Market,Global Identity Verification Market,Identity Verification Market Size,Identity Verification Market Share,Identity Verification Market Demand,Identity Verification Market Scope,Identity Verification Market Analysis,Identity Verification Market 2030