header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Perimeter Intrusion Detection Systems zal van 2023 tot 2032 naar verwachting 45,5024 miljard USD bereiken en groeien met een CAGR van 16,40%.

Dec 15, 2023 4:00 PM ET

Perimeter Intrusion Detection Systems marktinzichten:

De markt voor perimeter inbraakdetectiesystemen zal tegen 2032 45,5024 miljard dollar bereiken met een CAGR van 16,40%, volgens het recente rapport van Market Research Future. Vanwege de toename van criminele activiteiten en terrorisme versterken overheden in verschillende landen de beveiliging van gevangenissen, militaire bases, internationale grenzen en andere gevoelige locaties. Dit is in feite een van de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren, omdat dit helpt bij het beperken van de gevaren van inbreuken op de veiligheid door drone-aanvallen en vijandige voertuigen.

De groeiende behoefte aan videobewakingssystemen in religieuze gebouwen, academische instellingen, woningen, industrie en infrastructuur zal lucratieve mogelijkheden bieden voor de PIDS-markt in de verwachte periode. Deze systemen zijn eenvoudig te installeren en kunnen voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Samen met andere apparaten en sensoren kunnen de videobewakingssystemen inderdaad worden gebruikt als alarmsystemen. Deze kunnen worden geprogrammeerd om op te nemen wanneer de camera beweging detecteert, naast andere toepassingen. Ze doen ook wonderen bij het terugdringen van diefstal en vandalisme van privé-eigendommen.

Ontvang een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4653

Belangrijke spelers:

  • Honeywell International Inc. (VS)
  • Schneider Electric (Frankrijk)
  • Anixter International Inc (VS)
  • RBtec perimeterbeveiligingssystemen (VS)
  • Advanced Perimeter Systems Limited (Verenigd Koninkrijk)
  • Axis Communications AB (Zweden)
  • Senstar Corporation (Canada)
  • FLIR Systems Inc (VS),

zijn de belangrijkste leveranciers in de markt van Perimeter Intrusion Detection Systems.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/perimeter-intrusion-detection-systems-market-4653

Regionale analyse van de markt voor perimeter inbraakdetectiesystemen:

Noord-Amerika zal de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode. Verschillende factoren stimuleren de groei van de markt in de regio, zoals de toenemende bezorgdheid over veiligheid, de toenemende toepassing van videobewakingssystemen om mensen, faciliteiten en activa te beveiligen, de proliferatie van mobiele telefoons, de groeiende toepassing van cloud-gebaseerde beveiligingsoplossingen onder ondernemingen, ontwikkelingen in de IT-sector en de groeiende adoptie en prevalentie van belangrijke marktspelers.

Europa zal tijdens de prognoseperiode een bewonderenswaardige groei van de markt kennen vanwege de toenemende inbreuken op de beveiliging door vooraanstaande administratieve instellingen en de toegenomen behoefte aan een effectief bewakingssysteem. Duitsland heeft het grootste marktaandeel, gevolgd door Europa.

Marktsegmentatie perimeter inbraakdetectiesystemen:

De markt voor perimeter inbraakdetectiesystemen is onderverdeeld op basis van sectoren, implementatietype en componenten.

In de voorspellingsperiode zullen overheid en defensie de markt aanvoeren.

Op basis van het type installatie zal de markt voor open ruimtes de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Qua componenten zullen oplossingen de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4653

De hoge initiële setup & onderhoudskosten, beperkte geschoolde expertise of opgeleide professionals, terughoudendheid om te adopteren, systeemnauwkeurigheid uitdagingen, gebrek aan bewustzijn, en potentiële privacy zorgen kunnen fungeren als marktbeperkingen tijdens de prognoseperiode.

Lees meer artikel-

Chip On Board (COB) LED-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overelektronische sluitertechnologie – voorspelling voor 2027

3D IC-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2027

System On Chip (SoC) marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2030

Onderzoeksrapport over demarkt voor beeldschermcontrollers – Wereldwijde prognose 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Perimeter Intrusion Detection Systems Market,Perimeter Intrusion Detection Systems Market Size,Perimeter Intrusion Detection Systems Market Share,Perimeter Intrusion Detection Systems Market Trend,Perimeter Intrusion Detection Systems Market Growth,Perimeter Intrusion Detection Systems Market Outlook